Notka moderatorska: |
PRZYPOMINAM PO RAZ KOLEJNY - sk?adamy zam?wienie i dopiero po otrzymaniu odpowiedzi piszemy nowe zam?wienie. Temat ma wygl?da? nast?puj?co: zam?wienie odpowied? zam?wienie odpowied? |
Najpro?ciej jak si? da?o, ale powinien dzia?a?.Bot - Elfbot
Rodzaj zam?wienia - Hotkey
Opis - Bot ma zmienia? bohy na buty, gdy kogo? zobaczy (playera), a jak ten gracz zniknie z ekranu ponownie ma wrzuci? bohy na nogi
ID - Buty: 3552, Bohy: 3079
Inne - brak
auto 1000 ifplayeronscreen equipboots 3552 | wait 2000 | ifnoplayeronscreen equipboots 3079 |wait 2000
Powinno dzia?a? na takiej zasadzie, ze jezeli masz mniej niz yy kamyczkow, to podnosisz przedmiot o id xx, a potem nakladasz go na praw? r?kebot - elfbot
typ zamuwienia - hotkeys
chce zeby podnosilo mi kamyki z ziemi zpod trainmonka
auto 1000 if [$rhandslot.count < yy] collectitems xx | wait 2000 | equiprhand xx
Bot - ElfBot NG
Rodzaj zam?wienia - Skrypt
Opis - Je?li w 1. Backpacku znajduj? si? spear to zak?ada go na lew? r?k?, a jak nie ma speara i r?ka jest pusta to ?eby zak?ada? jagged sworda
Notka moderatorska:
PRZYPOMINAM PO RAZ KOLEJNY - sk?adamy zam?wienie i dopiero po otrzymaniu odpowiedzi piszemy nowe zam?wienie. Temat ma wygl?da? nast?puj?co:
zam?wienie
odpowied?
zam?wienie
odpowied?
@EDIT
Przecie? dosta?em odpowied? na moje zam?wienie wi?c po jak? choler? mi dajesz upomnienie?!
auto 1000..2000 equiplhand 3277 | if [$lhandslot.id != 3277] {equiplhand xx} | wait 2000
Nie umiem takiego hota zrobi? i nie wiem czy jest to w og?le mo?liwe - jedyne co mog? Ci zaoferowa? to je?eli tw?j target ma poni?ej 600 hp to wali ue, je?li to Ci? zadowala - PWPotrzebuje skrypta na dobijanie ; )
Czyli je?eli jakikolwiek player na ekranie b?dzie mia? poni?ej, np. 600hp, wali mi ue
Elf bot
Rodzaj zamowienia: skrypt
Inne- Id short sword-3294
Id speara-3277
Id small stone-1781
Potrzebuje skrypta ze gdy lotnie kamiena zaklada go a gdy sie skonczy zaklada speara a gdy sie skoncza speary zaklada short sworda
Aktualnie uzywam skrypta na zakladanie tylko speara gdy nie ma kamienia
auto 1000..200000 equiprhand 1781 | if [$rhandslot.id != 1781] {equiprhand 3277} | wait 2000
Lub na zmiane na short sworda
auto 1000..200000 equiprhand 1781 | if [$rhandslot.id != 1781] {equiprhand 3294} | wait 2000
auto 3000..4000 {equiplhand 'XX'} | if [$lhandslot.id != 'XX' || $lhandslot.id == 'VV'] {equiplhand 'YY'} | if [$lhandslot.id != 'YY' && $lhandslot.id != 'XX'] {equiplhand 'VV'}
Ma sie rozumie?, ?e ma dzia?a? na takiej zasadzie ze trzyma haste jak masz ponizej, 900 many, a jak powyzej to trzyma charge? Bo raczej nie spalanie ;dja potrzebuje takiego skrypta ze:
- Gdy jest mniej niz 900 many wali utani hur (haste)
- a gdy wiecej niz 900 many to uzywa utani tempo hur (charge)
auto 1000..3000 if [$mp <= 900 && $hasted != 1] {haste} | if [$mp >= 900 && [$hasted != 1] {charge}
Nick w kogo ma bi?...Bot - Elfbot
Opis - Poszukuje skrypta , ?eby wali? combo z exori san i asasinka jednoczesnie .
ID -
Inne - brak
W Nick wpisujesz nick lidera comboBot - Elfbot
Opis - Combo "exori san " np. jest war i z kolegami walimy razem "exori san"
ID -
Inne - brak
Opis - Combo "exevo mas san " np. jest war i z kolegami walimy razem "exevo mas san"
ID -
Inne - brak
Opis - Combo na sd walimy np. jest war wszyscy razem walimy combo sd.
ID -
Inne - brak
Po co skrypty jak elfbot ma wbudowan? tak? opcj? ale jak sobie ?yczyszNo thx ; * pomog?e? ale chodzi?o mi o skrypty , ale i tak wielkie thx ;p
auto 10 if [$curmsg.sender == 'NICK LIDERA' && $curmsg.content == 'JAKI CZAR'] {say 'JAKI CZAR' | wait 1900}
Mam do Ciebie pro?b? o kilka skrypt?w.
Bot - Elfbot
Opis - Potrzebuj? skrypta, ?eby ?adowa? softy komend? !soft, je?li si? zu?yj? (gdy b?d? zu?yte ci?gle s? na boots slocie), a nast?pnie je zak?ada?
ID - Id mam tylko soft?w na?adowanych, jak mi si? zu?yj? editne
Id soft?w na?adowanych - 3549
Inne - brak
auto 1000 listas 'Ladowanie softow' | if [$bootsslot.id != 3549] {say '!soft'}
Bot - Elfbot
Opis - Anty paral ale taki, ?eby od razu wpisywa? utamo tempo san, a gdy jest stan krytyczny czyli okolo ~600hp Exura San (Gram na otsie, wi?c przyda si? skrypt na wara a nie na expa)
ID - brak
Inne - brak
auto 100 listas 'Antyparal' | if [$paralyzed == 1 && $hp < 600 && $mp >= 210] {healparalysis 'exura san' } if [$paralyzed == 1 && $hp >= 600 && $mp >= 400] {healparalysis 'utamo tempo san'}
Bot - Elfbot
Opis - Auto Food zeby jad? co 10~ minut 2 grzyby
ID -
Inne - brak
auto 60000 listas 'Jedzonko' | eatfood | wait 1000 | eatfood
Tutaj nie jestem pewien czy to zadzia?a, jak co? to pisz ;pBot - Elfbot
Opis - Gdy kolega bije Exevo gran mas frigo/exevo gran mas tera/exevo gran mas flam/exevo gran mas vis, ja uderzam w ten sam target exevo mas san.
ID -
Inne - brak
auto 10 if [$curmsg.sender == 'nick kolegi' && $curmsg.content == 'Exevo Gran Mas Flam' || 'Exevo Gran Mas Vis' || 'Exevo Gran Mas Tera' || Exevo Gran Mas Frigo] {say 'Exevo Mas San' | wait 190
Najwyra?niej do s??w nie mo?na stosowa? ||, uzgodnilismy ze nie jest ci potrzebny skrypt na wszystkie czary, wi?cDzi?ki bardzo jeste? koxem
Jednak oczywi?cie jest jedno ALE!
Ostatni skrypt nie dzia?a XD
M?g?by? spr?bowa? poprawi??
Skrypt na zak?adanie soft?w ju? znalaz?em
Jeszcze raz dzi?ki bardzo
auto 10 if [$curmsg.sender == 'nick kolegi' && $curmsg.content == 'jakie ue'] {say 'exevo mas san' | wait 1900}