Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!
Ale nie martw sie, nas nie zdemotywujesz. A graczy? Jak bedzie gotowe ek, to i tak kazdy wejdzie, zeby zobaczyc co stworzylismy(mimo tego, ze obecnie zainteresowania nie ma).
Co do Ek.
Niestety sesja za tydzien, a caly tydzien za****** zaliczeniami. Z czasem naprawde mam ogromny problem i nie jestem w stanie teraz pracowac nad ek. 2-3 tygodnie bede mial wyjete z zycia, ale ek jak jest, tak bedzie. Za to pozytywna wiadomosc - fabula na glownym kontynencie zbliza sie naprawde ku koncowi
To wina cipsoftu, jesli juz, nie nasza.- Coraz mniej os?b gra w Tibie.
Kazia chyba powyzej wytlumaczyla dobitnie ta kwestie.- Zapowiadacie, si? nie wiadomo ile, z Tym startem.
O nasza wyobraznie sie nie boj. Sa juz przewidziane pomysly na 3 update'y do przodu, ktore beda rozwijac obecna fabule. Nie beda wyssane z palca i beda krotko mowiac rozwijac watki, ktore nie zostaly do konca przedstawione w wersji, w jakiej wypuscimy ek.- Po jaki Ch*j robicie tyle Tego? Nawalicie, wszstkiego a potem nie b?dzie pomys?u co doda?.
Sprecyzuj, co uwazasz za modyfikacje tibii konkretnie.- Za bardzo kombinujecie z Modyfikacj? Tibi.
Wiadome, ze nie utrzyma sie ciagle frekwencji w temacie. A my, swoja droga wolimy pracowac nad ek, niz ciagle rozwijac ten temat.- Mniej os?b udziela si? w Tym temacie, od k?d zosta? rozpocz?ty.
Rpg tibia, nigdy nie istniala.RPG Tibia Umar?a!
Robisz, takto nie pisal bys drugi raz takiego samego merytorycznie postaNie robi? Tego z?o?liwie, albo, ?eby zniech?ci? do Gry. Ale taka jest prawda.
Ale nie martw sie, nas nie zdemotywujesz. A graczy? Jak bedzie gotowe ek, to i tak kazdy wejdzie, zeby zobaczyc co stworzylismy(mimo tego, ze obecnie zainteresowania nie ma).Co do Ek.
Niestety sesja za tydzien, a caly tydzien za****** zaliczeniami. Z czasem naprawde mam ogromny problem i nie jestem w stanie teraz pracowac nad ek. 2-3 tygodnie bede mial wyjete z zycia, ale ek jak jest, tak bedzie. Za to pozytywna wiadomosc - fabula na glownym kontynencie zbliza sie naprawde ku koncowi

Ostatnia edycja: