-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

O,o, co to si? dzieje :) Jako prawdziwy cebulaczek powinienem rzuci? si? z pyskiem i ?lin? na by?? ekip? RA i ekip? EK, za u?ycie mojej pracy, a potem "sprzedanie" jej dalej. Ale nie zrobi? tego :) Dlatego, ?e by?oby to cholernie dziecinne, a po drugie nic by to nie zdzia?a?o. Mam nadziej?, a zarazem ciesz? si?, ?e Eternal Kingdoms wznawia prac?. Raczej na pewno u Was nie zawitam, ale mam nadziej?, ?e te podej?cie b?dzie tym ostatnim, finalnym i doprowadzicie do ko?ca co?, co w kwestii OTS jeszcze nigdy nie istnia?o. A wierzcie mi - musicie si? spieszy?, bo nied?ugo kompletnie zabraknie popytu na OTS RPG, potem OTS, a na ko?cu na tibi? w og?le.

Powodzenia :)

Jako prawdziwy cebulaczek powinienem rzuci? si? z pyskiem i ?lin? na by?? ekip? RA i ekip? EK, za u?ycie mojej pracy, a potem "sprzedanie" jej dalej.

We? mnie ju? nie roz?mieszaj.

Wi?c, MH zosta? adminem i to tylko i wy??cznie on decydowa? o fuzji na psich warunkach, poniewa? odda? nasz ots charytatywnie. Ja po prostu nie mia?em czasu i si? uczy?em(zaszed?em troch? daleko w olimpiadach), wi?c odk?ada?em prac? nad RA na ?wi?ta. Jednak Oskar wcze?niej widocznie zrezygnowa? i odda? dow?dztwo w r?ce MH. Obieca? mi, ?e moje grafiki nie b?d? u?yte, jednak znaj?c Wasz? ekip? to nik?a nadzieja.

Wi?c, MH zosta? adminem i to tylko i wy??cznie on decydowa? o fuzji na psich warunkach, poniewa? odda? nasz ots charytatywnie. Ja po prostu nie mia?em czasu i si? uczy?em(zaszed?em troch? daleko w olimpiadach), wi?c odk?ada?em prac? nad RA na ?wi?ta. Jednak Oskar wcze?niej widocznie zrezygnowa? i odda? dow?dztwo w r?ce MH. Obieca? mi, ?e moje grafiki nie b?d? u?yte, jednak znaj?c Wasz? ekip? to nik?a nadzieja.
Sorry, ?e spamuje w tym temacie ale g?wno si? interesowa?e? projektem jak si? wakacje sko?czy? wi?c Oskar doszed? do wniosku, ?e to zamknie.

@UP
Nie dzia?a.

Kuzyn, jak m?wi?em, postanowi?em po?wi?ci? czas na szko??, praktycznie ca?y czas, no c??.. zale?y mi na nie pisaniu egzamin?w gimnazjalnych ;P Wystarczy?o poczeka?, no ale mi tylko zale?y, ?eby nie u?yto moich grafik. A tak to ?ycz? powodzenia, bo dopiero po??czone 2 RPG maj? szanse na realne powstanie...

Prace nad serverem ruszaj? od nowa pe?n? par?. Nied?ugo portal i forum EK zostanie ponownie w??czone. Kilka nowych screen?w z mapki:

93807627.png

58194255.png

83341095.png

Ostatnia edycja:

Ta mapka to poezja ^^

Dobrze, ?e wracacie do roboty. Mapy, grafiki i skrypty z RA na pewno si? przydadz? ;) Nad czym teraz pracujecie?

@Outsect

Questy, questy, fabula, fabula, skrypty i tak do zajebania :)

W praktyce tak to wyglada ze tworzona jest fabula, ktora czesto wymaga jakis prac maperskich, potem oskryptowania, czasem jakis zmian w .spr/dat. Wszystko czasochlonne. No, ale coz. Jesli to ma byc jedyny prawdziwy serwer rpg na poziomie, no to wymaga pracy. Mimo, ze mape mamy praktycznie skonczona...

Tym razem nie wypuscimy zadnej niedorobki, dlatego jak wczesniej nieraz pisalem - zadnych dat startu itp. Bedzie skonczone w zadowalajacym stopniu, to sie zrobi testy, jesli nie bedzie to robimy dalej. Tym razem juz raczej bez zadnych wiekszych przerw( no moze poza sesj?... ;/ ).

A ju? nie czepiajmy si? takich g?wien ;d niech pracuj? nad tym co jest niezb?dne

Legenda to dobre s?owo. Ju? kt?ry? rok widze ten projekt "w realizacji" i kolejny raz mam super szcz??cie wpisuj?c linkt stornki, lub u?ywaj?c odsy?acza trafiam na "strona nie istnieje"

ta legenda;d wszystkie projekty typu tego eternal nie maj? szans ?eby zaistnie? ;] pieprzycie z z outfitami skryptami itd ale serwer i tak nie startuje. widac najwi?ksz? satysfakcje macie z tego ?e sami panujecie u sb na serwerze.

Panowie powyzej, pozwolcie ze zacytuje sam siebie sprzed kilku stron.
Krzywda w zwiazku z tym ci sie dzieje? To ty poswiecasz swoj czas na prace nad projektem czy ja? No wiec zamknij gebe, a nie pierdolisz.

Dziekuje.

Ps
Kuzyn nieodwolalnie, jakbys nie skomlal, wygralem zaklad.

Ostatnia edycja:

Panowie powyzej, pozwolcie ze zacytuje sam siebie sprzed kilku stron.

Dziekuje.

Ps
Kuzyn nieodwolalnie, jakbys nie skomlal, wygralem zaklad.

wow gratulacje;] tylko nie wiem po co tyle pracowa? nad tym projektem skoro nie ma zadnego startu ani nic. wszystko zrobia teraz i co ? pozniej nic

By?y jedne beta testy EK z tego co pami?tam kilka lat temu, nie wysz?y najgorzej no i ekipa pope?ni?a b??d wypuszczaj?c EKa nie doko?czonego maj?c nadziej?, ?e nadrobi? zaleg?o?ci w updateach... Lecz wszystko przebieg?o nie po ich my?li, no i serwer upada? z dnia na dzie? i bodaj?e po 3-7 dniach siad?(nie jestem pewny, by?o to dosy? dawno). By?o kilka reaktywacji od strony Matr!xa jak i Abc(by? mo?e kogo? jeszcze), po raz kolejny nie wszystkie wysz?y najlepiej i cz??? fan?w si? zawiod?a, lecz panowie to wszytko nie oznacza tego, ?e tym razem im si? nie uda. Ja osobi?cie trzymam kciuki i mam wierz?, ?e doci?gn? to do ko?ca tym bardziej, ?e zaszli ju? tak daleko.

Tak na marginesie, Awesome~, niekt?rzy to robi? bo to ich hobby oraz usatysfakcjonuje ich ci??ko wykonana praca, kt?ra obecnie w ?wietle polskiej sceny Open Tibia przedstawia si? wy?mienicie.

Mam na my?li to ?e zrobi? wszystko odpal? serwer a w update nic bo ju? wszystko jest. Patrz jak by?o z rl tibi? to by? kawa?ek mapki a gra?a masa:D a tutaj co b?dzie?Chcia?bym zagra? ale jako? nie wida? ?eby co? ruszy?o ;/

Spokojnie, zdradza? nie b?d? ale fabu?? jak? dysponuj? aktualnie, pomys??w na update starczy im na kolejne lata.
Poza tym mo?na wprowadza? nowe systemy, zadania, nie wszystkie update'y musz? opiera? si? na wprowadzaniu nowych teren?w.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry