Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!
O,o, co to si? dzieje
Jako prawdziwy cebulaczek powinienem rzuci? si? z pyskiem i ?lin? na by?? ekip? RA i ekip? EK, za u?ycie mojej pracy, a potem "sprzedanie" jej dalej. Ale nie zrobi? tego
Dlatego, ?e by?oby to cholernie dziecinne, a po drugie nic by to nie zdzia?a?o. Mam nadziej?, a zarazem ciesz? si?, ?e Eternal Kingdoms wznawia prac?. Raczej na pewno u Was nie zawitam, ale mam nadziej?, ?e te podej?cie b?dzie tym ostatnim, finalnym i doprowadzicie do ko?ca co?, co w kwestii OTS jeszcze nigdy nie istnia?o. A wierzcie mi - musicie si? spieszy?, bo nied?ugo kompletnie zabraknie popytu na OTS RPG, potem OTS, a na ko?cu na tibi? w og?le.
Powodzenia
O,o, co to si? dzieje
Jako prawdziwy cebulaczek powinienem rzuci? si? z pyskiem i ?lin? na by?? ekip? RA i ekip? EK, za u?ycie mojej pracy, a potem "sprzedanie" jej dalej. Ale nie zrobi? tego
Dlatego, ?e by?oby to cholernie dziecinne, a po drugie nic by to nie zdzia?a?o. Mam nadziej?, a zarazem ciesz? si?, ?e Eternal Kingdoms wznawia prac?. Raczej na pewno u Was nie zawitam, ale mam nadziej?, ?e te podej?cie b?dzie tym ostatnim, finalnym i doprowadzicie do ko?ca co?, co w kwestii OTS jeszcze nigdy nie istnia?o. A wierzcie mi - musicie si? spieszy?, bo nied?ugo kompletnie zabraknie popytu na OTS RPG, potem OTS, a na ko?cu na tibi? w og?le.Powodzenia

Nad czym teraz pracujecie?
a tutaj co b?dzie?Chcia?bym zagra? ale jako? nie wida? ?eby co? ruszy?o ;/