-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Czekam ju? jaki? czas i doczeka? si? nie mog? :P

Nie chcia?o mi si? czyta? Waszych wypocin wi?c si? do nich nie odnios?.

Abcq mo?e jakie? nowe zdj?cia? :)

Troch? pustynnej, daharyjskiej codzienno?ci.

rtzv.png

yfoo.png

dm4i.png

2xl6.png

qsgk.png

Prace trwaja obecnie nad skonczeniem kontynentu Rethum(pustynia-tiquanda) pod wzgledem mapy, fabuly i skryptow. Krotko mowiac zbieramy to do kupy :)

Zbizu dobrze m?wisz, ja szczerze ju? dawno ola?em ten server i sobie powiedzia?em ?e nawet tam nie wejd?, s? inne servery du?o bardziej warte uwagi ni? ta kupa k?amstw, sprawdzajcie "Necronia New World i Ascalon Wordl" ten pierwszy jeszcze nie wystartowa?, a drugi stoi i gra si? bardzo przujemnie.

Mnie si? mapa podoba jak zawsze, ale serio mogliby?cie ju? wystartowa?, a reszt? dodawa? powoli w update. Przecie? nikt w jeden dzie? nie wbije 100lvl'a i nie zwiedzi ca?ej mapy.

Uooo to ten temat jeszcze istnieje i zyje? xD
W zasadzie to przeniosl bym go do galerii maperskich i by byl spokoj ;) A posty z jakimis historyjkami itp do dzialu z opowiadaniami. A dyskusje o serwerze wywalic i nawet by to wygladalo w miare ok wtedy ;D

Uooo to ten temat jeszcze istnieje i zyje? xD
W zasadzie to przeniosl bym go do galerii maperskich i by byl spokoj ;) A posty z jakimis historyjkami itp do dzialu z opowiadaniami. A dyskusje o serwerze wywalic i nawet by to wygladalo w miare ok wtedy ;D
Przecie? co tydzie?-dwa otrzymujecie non stop ?wie?e dawki zdj?? i informacji o serwerze wi?c nie wiem sk?d pomys? o zamarciu tematu.
Nie. Uwa?amy, ?e ten temat jest idealny do prezentacji i informowania naszych przysz?ych graczy o losach EK :)

Przecie? nikt w jeden dzie? nie wbije 100lvl'a i nie zwiedzi ca?ej mapy.
Ale nikt nigdzie nie powiedzia?, ?e musicie zwiedzi? ca?? map? w jeden dzie?. Po to robimy serwer tyle czasu, aby?cie mogli gra? na nim jak najd?u?ej.

Zach?camy, kto nie mia? okazji do obejrzenia naszego oficjalnego trailera

kiedy start? hahaha za 5 lat ;/

Po screenach fajnie to Ci wysz?o, ale chyba czas ruszy? ze skryptami i startowa???

Marna ta animacja, ale wzajemnie ?ycz? Weso?ych ?wi?t. ;)

@Abcq
skrypt czy organizowane klatka po klatce?

Mnie si? podoba. Prezentuje si? znakomicie. - Weso?ych ?wi?t!

@Abcq
skrypt czy organizowane klatka po klatce?
Klatka po klatce, co? w rodzaju fake'a. Chocia? skrypt by?by wyzwaniem to m?g?by si? prezentowa? niesamowicie nie s?dzicie?

Dodajcie jakie? newsy co do tego serwera...! CZEKAMY Z NIECIERPLIWO?CI?! :)

Klatka po klatce, co? w rodzaju fake'a. Chocia? skrypt by?by wyzwaniem to m?g?by si? prezentowa? niesamowicie nie s?dzicie?

s?dz?, to do?? proste w wykonaniu, tylko najgorsze by?oby wpisywanie r?cznie id na ka?d? kratk? przy ka?dej cz??ci sekwencji(za?nie?ania)

s?dz?, to do?? proste w wykonaniu, tylko najgorsze by?oby wpisywanie r?cznie id na ka?d? kratk? przy ka?dej cz??ci sekwencji(za?nie?ania)
Tak to bardzo proste. Akurat za?nie?anie wykonywa?em w map edytorze, robi?em to dla rozrywki, a wysz?o jak wysz?o. Cho? mia?em w planach to udoskonali? jak i r?wnie? powi?kszy? to musia?em wyjecha? i wszelkie kolejne prace dla projektu zaniecha?.

Tyle lat min??o, a wci?? widz? te same nicki w otsowo-mapowym biznesie :D
Jak wam id? prace?

Obecnie jest mini przestoj, sesja sie zbliza - masa kolosow. Dla mlodszego pokolenia tlumaczac, sesja to taka matura co pol roku. W ciagu 2-3 tygodni wszystko wraca do normalnosci. Niedlugo bierzemy sie za pisanie npcow/skryptow/questow, czyli finalna czesc roboty jesli chodzi o tiquande/pustynie. Mapa i fabula sa tam juz skonczone.

Do nauki, a p??niej pracy, bo serio staro?? mnie zastanie ni? to ruszy. :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry