-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

@Topic
Pewien quest.

15455565.png

73228237.png

94191231.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Dobra GIMBUSIE PRO ELO MAPPERZE NAJLEPSZY NA ?WIECIE.
Je?li wierzy? kt?rejkolwiek pod?ej osobie z was to Venesis opierdala wszystkich w oko?o.

Za kradzie? .spr (bo lider nie wyrazi? zgody na oddanie ich projektowi z marginesu) jeszcze si? policzymy.

tylko niech sobie wasi fani to zapami?taj?.

A kiedy ten ots startuje ?? Prosz? o szybk? odpowiedz

Uda?o wam si?, tylko po co te bezsensowne k??tnie. Ja pierdol? co niekt?rzy zachowuj? si? jak pojebani, bo nie wiedz? lub maj? zamydlone oczy jakimi? docinkami ze strony innych.
To jest chore moim zdaniem, nie mo?e to doj?c do ?adu, czy innego wyj?cia nie ma?
Serwer jak serwer, nawet EK b?dzie mia?a konkurencje, czy tego chc? czy nie :)
Abcq a ty przystopuj z tymi wyzwiskami. Rozumiem jeste?cie w chujowej sytuacji, ale nie t?dy droga. Znajdzie jakie? inne porozumienie i tak wtedy b?dzie najlepiej.

Nie wiem czy wbij? na serwer, chocia? mog? popatrzec jak Wam idzie.

Powodzenia.

To jest chore moim zdaniem, nie mo?e to doj?c do ?adu, czy innego wyj?cia nie ma?
Ja jestem grzeczniutki jak baranek.
Abcq a ty przystopuj z tymi wyzwiskami.
Jedyne co, to raz zasugerowalem ze ktos jest glupi i stwierdzilem, ze uczeszcza do gimnazjum. A i podejrze raz wyslalem caluski, ktore jakis mod usunal : (
Nie moja wina, ze reaguja na to bulwersujac sie. Jednakze ciesze sie, gdy dostaja z tego powodu warny i bany.
@topic
Rozumiem jeste?cie w chujowej sytuacji, ale nie t?dy droga. Znajdzie jakie? inne porozumienie i tak wtedy b?dzie najlepiej.
Czemu 'chujowej' sytuacji? Skad takie wnioski w ogole?
EK ma sie bardzo dobrze, prace trwaja nieustannie od sierpnia. Jest obecnie +/- 75 npcow questowo, fabularnych. Do tego kilka, jeszcze nie napisanych, ktore mieszcza sie w moim zeszycie od fabuly.
Questy wciaz sie tworza i wymyslaja.
Jedyny problem polega tylko na tym, ze nad fabula i wcielaniu jej w zycie pracuje sam. Z drugiej strony, tworze wszystko wg. swojej wizji, a dzieki temu fabula jest spojna i sie 'zaz?bia'. Gra naprawde bedzie bardzo ciekawa i mam nadzieje, ze wciagajaca.

Jednak, jak juz wspominalismy wielokrotnie. Nie chcesz rozwiazywac questow? Nie chcesz rozmawiac z npckami? Nie musisz! Mozesz rownie dobrze grac, wbijac lvl, a potem nakurwiac smoki albo demony.

Ostatnia edycja:

#Refresh

No i mam do was pytanie.
Zastanawiam sie obecnie nad tym czy nie zrobic tak, zeby rare itemy(typu jak kiedys np. silver mace, demon legs) byly mozliwe do zdobycia z questow, ale tylko jeden raz, dla jednej osoby na calym serwerze.

Wiec tutaj pytanie do was czy odpowiadaloby wam to, czy lepiej pozostac przy normalnej kolei rzeczy.

Nie odpowiada mi takie co?.

No i mam do was pytanie.
Zastanawiam sie obecnie nad tym czy nie zrobic tak, zeby rare itemy(typu jak kiedys np. silver mace, demon legs) byly mozliwe do zdobycia z questow, ale tylko jeden raz, dla jednej osoby na calym serwerze.

Je?li b?dzie ponad 30 takich rare item?w to jestem za.

//B?dzie system ShareExp[taki z bonusem % do expa]?

//Co s?dzicie o takim spellu.

-z g?ry nad celem leci shoot i gdy ude?y w cel pokazuje sie efekt kt?ry zadaje obra?enia.

Ostatnia edycja:

Witam wszystkich!

Jako pracownik RA, by?em nastawiony oboj?tnie co do sytuacji zaistnia?ych mi?dzy naszymi projektami. Teraz, patrz?c na to co si? tutaj dzieje, uzna?em, ?e to przekracza wszelkie granice i czytaj?c posty (przynajmniej te nieusuni?te, bo o tych drugich by?a te? mowa) to mnie krew zalewa. Zastanawia mnie fakt, dlaczego ka?dego hejtera, ka?d? osob?, kt?ra w jakikolwiek spos?b skrytykowa?a wasz projekt por?wnujecie do "zawistnych i nienawidz?cych was z zazdro?ci cz?onk?w RA". Nie b?d? ocenia? waszego projektu, cho? moja opinia by?aby jak najbardziej pozytywna, gdy? zawsze imponowa?a mi wasza mapa, innowacje, zapowiedzi, a temat waszego projektu wzbudza? we mnie zainteresowanie ju? od bodaj?e 2009 roku.
Tym co kocham najbardziej to, oceniacie pracy innych nie wiedz?c o tym kompletnie nic. Najechali?cie na nas, wklejaj?c nasze stare, nieudane outfity i na nasz? pracowito??, kiedy wy t?umaczycie si?, ?e na napisanie fabu?y potrzebujecie czasu, weny i kilku innych czynnik?w i dlatego wam to idzie ?lamazarnie. B?agam, skoro wy nie potraficie poda? dok?adnego terminu, m?wicie, ?e macie problem z fabu??, to nie krytykujcie innych, maj?c te same wady (ju? nie wspomn? o tym, ?e wy te? upadli?cie). Szczerze, wisz? mi wasze indywidualne spory, ale jak widz? ss'y i komentarze kategorii "pzdr RA :**", czuj? si? pogr??any w sp?r, kt?ry tak na prawd? powinien mnie g?wno obchodzi?.
Zauwa?y?em, ?e jedyn? osob?, kt?ra ma jakikolwiek ?al do ciebie i chyba z wzajemno?ci? jest kuzyn i spraw? t? mo?ecie za?atwi?, jak na normalnych ludzi przysta?o, przy spokojnej lub nie rozmowie na PW.

Og?lnie je?li chodzi o wypowied? Arts18. Robi?c taki ?mietnik i ukazuj?c sw? natur? z innej strony ni? powiniene?, reklamuj?c OTS w swoim temacie, tworzysz t? "chujow?" sytuacj?. Starasz si? nas wkurwi?, wklejaj?c jakie? ss'y z naszymi pracami. Jednak to tylko szkodzi tobie, bo anty-reklamy nam nie zrobisz, z przyczyn wiadomych, a tylko pokazujesz jaki masz szacunek do do innych os?b i ich pracy.

Mam nadziej?, ?e rozejdziemy si? w pokoju.
Peace & Love

Witam wszystkich!

Jako pracownik RA, by?em nastawiony oboj?tnie co do sytuacji zaistnia?ych mi?dzy naszymi projektami. Teraz, patrz?c na to co si? tutaj dzieje, uzna?em, ?e to przekracza wszelkie granice i czytaj?c posty (przynajmniej te nieusuni?te, bo o tych drugich by?a te? mowa) to mnie krew zalewa. Zastanawia mnie fakt, dlaczego ka?dego hejtera, ka?d? osob?, kt?ra w jakikolwiek spos?b skrytykowa?a wasz projekt por?wnujecie do "zawistnych i nienawidz?cych was z zazdro?ci cz?onk?w RA". Nie b?d? ocenia? waszego projektu, cho? moja opinia by?aby jak najbardziej pozytywna, gdy? zawsze imponowa?a mi wasza mapa, innowacje, zapowiedzi, a temat waszego projektu wzbudza? we mnie zainteresowanie ju? od bodaj?e 2009 roku.
Tym co kocham najbardziej to, oceniacie pracy innych nie wiedz?c o tym kompletnie nic. Najechali?cie na nas, wklejaj?c nasze stare, nieudane outfity i na nasz? pracowito??, kiedy wy t?umaczycie si?, ?e na napisanie fabu?y potrzebujecie czasu, weny i kilku innych czynnik?w i dlatego wam to idzie ?lamazarnie. B?agam, skoro wy nie potraficie poda? dok?adnego terminu, m?wicie, ?e macie problem z fabu??, to nie krytykujcie innych, maj?c te same wady (ju? nie wspomn? o tym, ?e wy te? upadli?cie). Szczerze, wisz? mi wasze indywidualne spory, ale jak widz? ss'y i komentarze kategorii "pzdr RA :**", czuj? si? pogr??any w sp?r, kt?ry tak na prawd? powinien mnie g?wno obchodzi?.
Zauwa?y?em, ?e jedyn? osob?, kt?ra ma jakikolwiek ?al do ciebie i chyba z wzajemno?ci? jest kuzyn i spraw? t? mo?ecie za?atwi?, jak na normalnych ludzi przysta?o, przy spokojnej lub nie rozmowie na PW.

Og?lnie je?li chodzi o wypowied? Arts18. Robi?c taki ?mietnik i ukazuj?c sw? natur? z innej strony ni? powiniene?, reklamuj?c OTS w swoim temacie, tworzysz t? "chujow?" sytuacj?. Starasz si? nas wkurwi?, wklejaj?c jakie? ss'y z naszymi pracami. Jednak to tylko szkodzi tobie, bo anty-reklamy nam nie zrobisz, z przyczyn wiadomych, a tylko pokazujesz jaki masz szacunek do do innych os?b i ich pracy.

Peace & Love

Masz racje, jest zator pomi?dzy kuzynem a abc, niepotrzebnie przer?s? on w konflikt pomi?dzy RA a EK. Je?li chodzi o te outfity to jest to wynik tego, i? w swoich zapowiedzich u?ywali?cie naszego klienta z chamsko zmienionym EK w RA, spamowali?cie nam na forum. Napisa?e?, ?e nie umiemy jasno stwierdzi? daty. Nie podamy daty dop?ki nie sko?czymy wszystkiego. Fabu?a z dnia na dzie? si? powi?ksza, przybywaj? npc, a cz?sto bywa tak, ?e jeden npc jest odpowiedzialny za kilka quest?w wi?c nie jest to kwestia kilku minut.

@Nonix

Co do strza? to brak innych kierunk?w grafik, ale graficzka ?adna :)
Share exp to dobry pomys?, ale na chwile obecn? od???my go na 2 plan.

Nie czyta? poza Quetro/Batisem, do nich kieruje post.

@Batis
Masz racje, jest zator pomi?dzy kuzynem a abc, niepotrzebnie przer?s? on w konflikt pomi?dzy RA a EK. Je?li chodzi o te outfity to jest to wynik tego, i? w swoich zapowiedzich u?ywali?cie naszego klienta z chamsko zmienionym EK w RA, spamowali?cie nam na forum. Napisa?e?, ?e nie umiemy jasno stwierdzi? daty. Nie podamy daty dop?ki nie sko?czymy wszystkiego. Fabu?a z dnia na dzie? si? powi?ksza, przybywaj? npc, a cz?sto bywa tak, ?e jeden npc jest odpowiedzialny za kilka quest?w wi?c nie jest to kwestia kilku minut.

Abcq wci?? upiera si?, ?e wygra? zak?ad. Jak dla mnie nie.

(start serwera, 50+ os?b online po jakim? tam czasie, stawka 50z?).

Klientem zajmowa? si? Oskar i Xervin bodaj?e je?li dobrze pami?tam jego nick. Z tego co mi wiadomo to by? klient 8.54 ze zmienionymi hexami, .spr i .pic'em. Swoj? drog? jak mo?na wykorzysta? w zapowiedzi klient? Je?li chodzi ci o moje video to nagrywa?em na kliencie, kt?ry dosta?em.

Owszem raz i to by?em ja.

@Quetro
Witam wszystkich!

Peace & Love

To opinia Abcq a nie ich, ja w swoich postach u?ywa?em jej ?eby si? po?mia? z niego.

Podobno maj? ca?e .spr :) (stare oczywi?cie :P)

Swoj? drog? ty w og?le jeszcze chcesz by? w RA? Bo ostatni kontakt chyba by? miesi?c temu i zosta?em sam z Oskarem, fragarakiem i Sinetem, kt?ry mia? ekipe na testy.

Nie wychodzi nam to :D

Ten ots istnieje i b?dzie istnie? tylko na forum... Nie mo?liwe ?eby nad zwyk?ym OTSEM pracowac tyle lat... Macie gotow? mape i inne rzeczy z poprzedniej edycji (server sta? 1 dzien) a na start byl przekladany miesiacami.. Jestescie pora?ka i tyle.

TEN SERVER JEST TYKO NA FORUM I TAK ZOSTANIE, NIE WEJDZIE W ZYCIE TO

@up
Pierdol, pierdol.

@topic
Czekamy na jakie? nowinki ;p

Ten ots istnieje i b?dzie istnie? tylko na forum... Nie mo?liwe ?eby nad zwyk?ym OTSEM pracowac tyle lat... Macie gotow? mape i inne rzeczy z poprzedniej edycji (server sta? 1 dzien) a na start byl przekladany miesiacami.. Jestescie pora?ka i tyle.

TEN SERVER JEST TYKO NA FORUM I TAK ZOSTANIE, NIE WEJDZIE W ZYCIE TO
By? mo?e masz racje.Ale pomy?l o czym?, serwer mo?e by? nawet zrobiony w 97% a te 3% mog? by? b??dy i oni pr?buj? je naprawi? i im nie wychodzi.Zak?adam ?e serwer nie ruszy z b??dami.

Pozdrawiam

A ja zak?adam ?e nawet i bez b??d?w nie ruszy.Nie wiem kogo kr?c? te przesadne serwery RPG typu EK lub RA.. Siedz? nad projektem par? lat a i tak nie wystartuje. Zgadzam si? z PadaSnieg.. Jedyni gracze pewnie serwera to b?d? administratorzy na mc.

A ja zak?adam ?e nawet i bez b??d?w nie ruszy.Nie wiem kogo kr?c? te przesadne serwery RPG typu EK lub RA.. Siedz? nad projektem par? lat a i tak nie wystartuje. Zgadzam si? z PadaSnieg.. Jedyni gracze pewnie serwera to b?d? administratorzy na mc.

Tak si? sk?ada, ?e najstarsze s? Grim i Atlantyda a nie RA i EK wi?c za nim zaczniesz co? m?wi? to przynajmniej ogarnij si? w temacie.

Na jedno kolego wychodzi , jest to kolejny tego typ serwera. Wymagacie wiele a oferujecie g?wno , mam na my?li jak?? w og?le nie istotn? posad?. Wystarczy porozmawia? z lud?mi par? minut.Nie ma co si? t?umaczy? , jak ju? wspomnia?em przesadny bez przysz?o?ciowy projekt serwera RPG.

Racja lepiej dorobcie ten serwer zeby nie bylo takich sytuacji jak z innymi ots-ami

Bynajmniej podajcie przyblizona date startu

Nie moge sie doczekac :)

PS nie przejmujcie sie co gadaja dzeci

boze jak by to wystartowalo to by bylo zajebiscie ale pewnie jak wiekszosc takich wielkich zapowiedzi padnie z czasem tak mi sie przynajmniej wydaje nie chce tu nikogo urazic

Status
Zamknięty.
Back
Do góry