Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy ten ots startuje ?? Prosz? o szybk? odpowiedz

Ja jestem grzeczniutki jak baranek.To jest chore moim zdaniem, nie mo?e to doj?c do ?adu, czy innego wyj?cia nie ma?
Jedyne co, to raz zasugerowalem ze ktos jest glupi i stwierdzilem, ze uczeszcza do gimnazjum. A i podejrze raz wyslalem caluski, ktore jakis mod usunal : (Abcq a ty przystopuj z tymi wyzwiskami.
Czemu 'chujowej' sytuacji? Skad takie wnioski w ogole?Rozumiem jeste?cie w chujowej sytuacji, ale nie t?dy droga. Znajdzie jakie? inne porozumienie i tak wtedy b?dzie najlepiej.
No i mam do was pytanie.
Zastanawiam sie obecnie nad tym czy nie zrobic tak, zeby rare itemy(typu jak kiedys np. silver mace, demon legs) byly mozliwe do zdobycia z questow, ale tylko jeden raz, dla jednej osoby na calym serwerze.

Witam wszystkich!
Jako pracownik RA, by?em nastawiony oboj?tnie co do sytuacji zaistnia?ych mi?dzy naszymi projektami. Teraz, patrz?c na to co si? tutaj dzieje, uzna?em, ?e to przekracza wszelkie granice i czytaj?c posty (przynajmniej te nieusuni?te, bo o tych drugich by?a te? mowa) to mnie krew zalewa. Zastanawia mnie fakt, dlaczego ka?dego hejtera, ka?d? osob?, kt?ra w jakikolwiek spos?b skrytykowa?a wasz projekt por?wnujecie do "zawistnych i nienawidz?cych was z zazdro?ci cz?onk?w RA". Nie b?d? ocenia? waszego projektu, cho? moja opinia by?aby jak najbardziej pozytywna, gdy? zawsze imponowa?a mi wasza mapa, innowacje, zapowiedzi, a temat waszego projektu wzbudza? we mnie zainteresowanie ju? od bodaj?e 2009 roku.
Tym co kocham najbardziej to, oceniacie pracy innych nie wiedz?c o tym kompletnie nic. Najechali?cie na nas, wklejaj?c nasze stare, nieudane outfity i na nasz? pracowito??, kiedy wy t?umaczycie si?, ?e na napisanie fabu?y potrzebujecie czasu, weny i kilku innych czynnik?w i dlatego wam to idzie ?lamazarnie. B?agam, skoro wy nie potraficie poda? dok?adnego terminu, m?wicie, ?e macie problem z fabu??, to nie krytykujcie innych, maj?c te same wady (ju? nie wspomn? o tym, ?e wy te? upadli?cie). Szczerze, wisz? mi wasze indywidualne spory, ale jak widz? ss'y i komentarze kategorii "pzdr RA :**", czuj? si? pogr??any w sp?r, kt?ry tak na prawd? powinien mnie g?wno obchodzi?.
Zauwa?y?em, ?e jedyn? osob?, kt?ra ma jakikolwiek ?al do ciebie i chyba z wzajemno?ci? jest kuzyn i spraw? t? mo?ecie za?atwi?, jak na normalnych ludzi przysta?o, przy spokojnej lub nie rozmowie na PW.
Og?lnie je?li chodzi o wypowied? Arts18. Robi?c taki ?mietnik i ukazuj?c sw? natur? z innej strony ni? powiniene?, reklamuj?c OTS w swoim temacie, tworzysz t? "chujow?" sytuacj?. Starasz si? nas wkurwi?, wklejaj?c jakie? ss'y z naszymi pracami. Jednak to tylko szkodzi tobie, bo anty-reklamy nam nie zrobisz, z przyczyn wiadomych, a tylko pokazujesz jaki masz szacunek do do innych os?b i ich pracy.
Mam nadziej?, ?e rozejdziemy si? w pokoju.
Peace & Love

Masz racje, jest zator pomi?dzy kuzynem a abc, niepotrzebnie przer?s? on w konflikt pomi?dzy RA a EK. Je?li chodzi o te outfity to jest to wynik tego, i? w swoich zapowiedzich u?ywali?cie naszego klienta z chamsko zmienionym EK w RA, spamowali?cie nam na forum. Napisa?e?, ?e nie umiemy jasno stwierdzi? daty. Nie podamy daty dop?ki nie sko?czymy wszystkiego. Fabu?a z dnia na dzie? si? powi?ksza, przybywaj? npc, a cz?sto bywa tak, ?e jeden npc jest odpowiedzialny za kilka quest?w wi?c nie jest to kwestia kilku minut.
Witam wszystkich!
Jako pracownik RA, by?em nastawiony oboj?tnie co do sytuacji zaistnia?ych mi?dzy naszymi projektami. Teraz, patrz?c na to co si? tutaj dzieje, uzna?em, ?e to przekracza wszelkie granice i czytaj?c posty (przynajmniej te nieusuni?te, bo o tych drugich by?a te? mowa) to mnie krew zalewa. Zastanawia mnie fakt, dlaczego ka?dego hejtera, ka?d? osob?, kt?ra w jakikolwiek spos?b skrytykowa?a wasz projekt por?wnujecie do "zawistnych i nienawidz?cych was z zazdro?ci cz?onk?w RA". Nie b?d? ocenia? waszego projektu, cho? moja opinia by?aby jak najbardziej pozytywna, gdy? zawsze imponowa?a mi wasza mapa, innowacje, zapowiedzi, a temat waszego projektu wzbudza? we mnie zainteresowanie ju? od bodaj?e 2009 roku.
Tym co kocham najbardziej to, oceniacie pracy innych nie wiedz?c o tym kompletnie nic. Najechali?cie na nas, wklejaj?c nasze stare, nieudane outfity i na nasz? pracowito??, kiedy wy t?umaczycie si?, ?e na napisanie fabu?y potrzebujecie czasu, weny i kilku innych czynnik?w i dlatego wam to idzie ?lamazarnie. B?agam, skoro wy nie potraficie poda? dok?adnego terminu, m?wicie, ?e macie problem z fabu??, to nie krytykujcie innych, maj?c te same wady (ju? nie wspomn? o tym, ?e wy te? upadli?cie). Szczerze, wisz? mi wasze indywidualne spory, ale jak widz? ss'y i komentarze kategorii "pzdr RA :**", czuj? si? pogr??any w sp?r, kt?ry tak na prawd? powinien mnie g?wno obchodzi?.
Zauwa?y?em, ?e jedyn? osob?, kt?ra ma jakikolwiek ?al do ciebie i chyba z wzajemno?ci? jest kuzyn i spraw? t? mo?ecie za?atwi?, jak na normalnych ludzi przysta?o, przy spokojnej lub nie rozmowie na PW.
Og?lnie je?li chodzi o wypowied? Arts18. Robi?c taki ?mietnik i ukazuj?c sw? natur? z innej strony ni? powiniene?, reklamuj?c OTS w swoim temacie, tworzysz t? "chujow?" sytuacj?. Starasz si? nas wkurwi?, wklejaj?c jakie? ss'y z naszymi pracami. Jednak to tylko szkodzi tobie, bo anty-reklamy nam nie zrobisz, z przyczyn wiadomych, a tylko pokazujesz jaki masz szacunek do do innych os?b i ich pracy.
Mam nadziej?, ?e rozejdziemy si? w pokoju.
Peace & Love
(stare oczywi?cie
)
By? mo?e masz racje.Ale pomy?l o czym?, serwer mo?e by? nawet zrobiony w 97% a te 3% mog? by? b??dy i oni pr?buj? je naprawi? i im nie wychodzi.Zak?adam ?e serwer nie ruszy z b??dami.Ten ots istnieje i b?dzie istnie? tylko na forum... Nie mo?liwe ?eby nad zwyk?ym OTSEM pracowac tyle lat... Macie gotow? mape i inne rzeczy z poprzedniej edycji (server sta? 1 dzien) a na start byl przekladany miesiacami.. Jestescie pora?ka i tyle.
TEN SERVER JEST TYKO NA FORUM I TAK ZOSTANIE, NIE WEJDZIE W ZYCIE TO
A ja zak?adam ?e nawet i bez b??d?w nie ruszy.Nie wiem kogo kr?c? te przesadne serwery RPG typu EK lub RA.. Siedz? nad projektem par? lat a i tak nie wystartuje. Zgadzam si? z PadaSnieg.. Jedyni gracze pewnie serwera to b?d? administratorzy na mc.