-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

ruszy kiedy? ten serwer? mapa fajna wszystko i wgl . tylko cisza nikt nic nie pisze.

Ten server nie ruszy :D Juz 2 lata proboja go wlaczyc i ciagle cos

Krzywda w zwiazku z tym ci sie dzieje? To ty poswiecasz swoj czas na prace nad projektem czy ja? No wiec zamknij gebe, a nie pierdolisz.

Ponadto piszac '2 lata' piszesz nie prawde. Z laski swojej siedz cicho jesli sie nie orientujesz w temacie.

ruszy kiedy? ten serwer? mapa fajna wszystko i wgl . tylko cisza nikt nic nie pisze.
Ruszy, ruszy. Cisza jest, bo obecnie mam mature za miesiac, jak juz pisalem i nie mam czasu na prace nad projektem.

Ostatnia edycja:

I jak tam serwer ch?opaki? XD

Abc ma mature teraz, ale idzie do przodu :)

Witam, jestem laikiem je?eli chodzi o ots'y. Jednak Eternal Kingdoms przyci?gn?? szczeg?lnie moj? uwag? ze wzgl?du na histori? a tak?e przygotowania do otwarcia projektu.
Plusem jest maly exp i miejmy nadziej? du?a ilo?? graczy. Nie wiem jak to by?o z poprzednimi edycjami ale czy graj?c typem samotnikami nie zabraknie mo?liwo?ci kupienia co raz to lepszych przedmiot?w od lepszych graczy w miar? rozs?dn? cen?. Jak wygl?da ekonomia gry? pieni?dze posiadaj? jak?kolwiek "warto??"? Je?eli chodzi o przygotowania, to na jakim etapie jeste?cie je?eli podzielimy je na 5 cz??ci (prawd? m?wi?c nie wiem jakie to mog? by? etapy) 5 to data premiery. Pozdrawiam.

Czas Matur ! :D Mam nadziej?,?e po zako?czeniu test?w prace p?jd? takim tempem,?e nie b?dziemy musieli d?ugo czeka? na ten serwer :].
Na razie Abc powodzonka i czekam na jakie? info!
yo

Ostatnia edycja:

Powodzenia. W miar? mo?liwo?ci mog? wam fabularnie pom?c. Wielki plus za map? polityczn?, jednak wida?, ?e klimat Congerii troch? udzieli? si? i EK. Przy bawieniu si? serverem pami?tajcie, ?e na serwerze gra? b?d? g??wnie tibijczycy czyt. kompletne bezm?zgie boty, kt?re b?d? si? bez celu pel?ta? nie wiedz?c co robi?. Musicie jako? to rozwi?za?, bo kieszenie rodzic?w tych t?pak?w b?d? utrzymaniem dedyka.

Ah, i AbC, nie potrzebnie tak skromnie wypowiada?e? si? o Twoich fabularnych umiej?tno?ciach. O ile Genesis (jeszcze ten stary) jest o kant dupy rozbi?, to dialogi wygl?daj? wr?cz profesjonalnie.

PS : My?leli?cie o paczce klimatycznej muzyki (z przer??nych RPG?w), kt?r? b?dzie mo?na ?ci?gn?? ze strony ? Jak co? to mog? wam wrzuci?.

Remember ! /\ = b^2 - 4 ac

@Edit
Krolm, brudasie, jedziesz w tym roku na Woodstock / Jarocin / Castle Party ?

Ostatnia edycja:

Matur? si? trzeba zaj??, wiadomo. Co nie zmienia faktu, ?e dalej wyczekujemy nowych informacji na temat startu :P Nie naciskajmy ch?opak?w niech dopracuj? swoje dzie?o i pozwol? mu ujrze? zn?w ?wiat?o dzienne.

Jak stoicie z pracami na EK, mo?e dodacie jakie? screenshoty na zach?te? :D

Jutro angielski ustny i w piatek ustny polski. Wiec za tydzien w weekend bardzo mozliwe, ze cos wrzucimy :)

W takim razie czekam i dzi?kuje za szybk? odpowied?.

Powodzenia!

Tak jak obiecali?my, po maturze ABC bierzemy si? zn?w do pracy. Tutaj kilka ss?w:

scaled.php

scaled.php

63372883.png

37812294.png

88520311.png

41983683.png

87526599by.png

21393983.png

widz?, ?e uparcie d??ycie do doko?czenia projektu, oddaje honor ja bym ju? dawno poleg?.
jak mog? jako? pom?c to tam kontakt do mnie macie, par? map mam kt?re le?a w szafie
powodzenia ch?opcy

Czekam na to ju? d?ugi czas, i mam nadziej? ?e si? op?aci czeka? bo zapowiada si? wy?mienicie.
Czekam na wi?cej nowinek, ?ledz? temat na bie??co !
Powodzenia w dalszej pracy !

Po 3 miesi?cznej przerwie, w??czyli?my na nowo forum EK. Powodem zamkni?cia go, by? uci??liwy problem z botami, kt?re spamowa?y na forum. Dla dociekliwych powiem, ?e dodali?my nowe zabezpieczenia, aby ta sytuacja si? nie powtarza?a w przysz?o?ci. Forum by?o zamkni?te tak d?ugi okres czasu poniewa? by? chwilowy zast?j w EK. Jak wida?, teraz po maturze Abcq'a ruszyli?my na nowo, co oznacza, ?e ju? nied?ugo b?dzie d?ugo wyczekiwany start!

Tymczasem, zapraszam na forum, gdzie mo?ecie wypowiada? si? na temat EK.
Forum Eternal Kingdoms

Po 3 miesi?cznej przerwie, w??czyli?my na nowo forum EK. Powodem zamkni?cia go, by? uci??liwy problem z botami, kt?re spamowa?y na forum. Dla dociekliwych powiem, ?e dodali?my nowe zabezpieczenia, aby ta sytuacja si? nie powtarza?a w przysz?o?ci. Forum by?o zamkni?te tak d?ugi okres czasu poniewa? by? chwilowy zast?j w EK. Jak wida?, teraz po maturze Abcq'a ruszyli?my na nowo, co oznacza, ?e ju? nied?ugo b?dzie d?ugo wyczekiwany start!

Tymczasem, zapraszam na forum, gdzie mo?ecie wypowiada? si? na temat EK.
Forum Eternal Kingdoms

Tak z ciekawo?ci spytam, boty na ruskim ip?

Mam nadzieje ?e ots nie upadnie jak poptrzedni po tygodniu. Fajnie si? gra?o tylko szkoda ?e tak kr?tko.

kiedy start?:d szkoda czekac mapki wygladaja zajebiscie. czekam na start!

Jak stoj? prace? Start odb?dzie si? mam nadzieje bez ?adnych komplikacji?

Na ostatnim ss w po?cie Batis'a jest drzewo kt?re wyros?o na mo?cie czy mi si? wydaje? :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry