• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

W sumie nie wymagajcie on nich duzo, sa wakacje kazdy ma prawo odpoczac, jezeli beda chcieli wystaowac napewno nas o tym poinformuj?, mozliwe, ze macie racje, ale postawcie sie w ich sytuacji jezeli nie chcecie miec z EK'a kolejnej Atlantydy wiec chwila spokoju
Pozdrawiam

Ile mo?na czeka?.
By? komentarz wcze?niej chyba z pa?dziernika 2011,?e na pewno zmieszcz? si? w p?? roku do startu od tamtego czasu.
By? to jak m?wi? mniej wi?cej koniec pa?dziernika czy listopada.
p?? roku min??o sorry ;/.
powtarzam ;s Ile mo?na czeka?.

Rozumiem w sumie z tego co pamietam Atlantyda miala wystartowac w maju na 100 % wiec jak widzisz nie mozna miec 100 % pewnosci co do wszystkiego tak wiec dajcie im jeszcze chwile, moim zdaniem jest na co czekac ;)
Pozdrawiam

Ale mogli by co np. tydzie? - dwa informowa? co ju? maj?, bo jak na razie to tylko screeny, kt?re nic nie znacz?. ;)

^Up
I zapewnienia, ?e wszystko idzie szybko i zosta?o tylko dopracowa? kilka rzeczy...

Dajcie jakie? fotki. Jeste?my wkurwieni.

Jak wida? zainteresowanie tw?rc?w jest ogromne !
Zero zaanga?owania ju? nie polecam elo.

No wiecie jezeli caly czas narzekacie to co oni maja sprawdzac ?
Te komentarze ? Hah typu '' e kiedy start '' '' e jestes ''
Jezeli chca zebyscie byli zadowoleni tym OTSem to dajcie im jeszcze chwile
Pozdrawiam

@UP
Rozumiem, ?e chwila oznacza rok szkolny ;x

Du?o m?wienia zero dzia?ania, nie polecam !

@ stygijczyk - No tak zero wsparcia tylko ich dobijacie, powodzenia.
@ Shikate - no coz jezeli masz szkole to trzeba jakos zagospodarowac sobie czas, wybacz tak bywa i tego nie zmienisz.

A tak jak juz wspomnialem chyba nie chcecie na tym OTSie drugiej Atlantydy wiec CHWILA spokoju, niech pracuja, a pewnie zobaczycie efekty.

Pozdrawiam

@Podarty
Tu nie chodzi o to, ?e trzeba chwil? poczeka?, tylko o to, ?e ja po prostu widz?, ?e to jedno wielkie k?amstwo albo kompletny brak ch?ci. Argumenty? Skoro mapa jest gotowa, fabu?a jest gotowa i wszystko jest ?adnie pi?knie tak jak nas zapewniaj?, to przecie? dorobienie kilku NPC i zada? to ?aden problem, a gdyby im zale?a?o na jak najwi?kszej ilo?ci graczy, to rzecz jasna wystartowali by ju? pocz?tkiem wakacji. Nie wiem, mo?e wol? wystartowa? wtedy, jak graczy b?dzie znacznie mniej lub co? innego.

No w tym wypadku masz racje, ale poczekajmy az wypowie sie Batis

Fabu?a nie jest jeszcze gotowa, brakuje te? kilka du?ych quest?w ?eby?cie si? nie nudzili. Jest troche quest?w "pobocznych" ale naszym zdaniem nie jest to wystarczaj?ca ilo??.

Mapa jest ju? gotowa w 100%, prace ca?y czas aktualnie trwaj? nad questami i skryptami, wi?kszo?? npc te? ju? jest.
Ten oto post napisales dnia 3.07.12.
Fabu?a nie jest jeszcze gotowa, brakuje te? kilka du?ych quest?w ?eby?cie si? nie nudzili. Jest troche quest?w "pobocznych" ale naszym zdaniem nie jest to wystarczaj?ca ilo??.

Jezeli chodzi o duze questy to chyba szybko nie wbijemy tych 100 lvl'i, a co do pobocznych mozna dodac z czasem jak te '' duze questy ''
Pozdrawiam

PS Czekamy juz miesiac od kiedy napisales, ze prawie jest wszystko gotowe

Dobra ludzie takie kwestie:
Po pierwsze do ludzi, ktorzy sie pruja z tekstami 'ile mozna czekac?'. Nie chcecie czekac to nie czekajcie, nikt wam nie kaze i nie dzieje wam sie zadna krzywda.
Po drugie sa wakacje, a ja mam 19 lat i nie mysli mi sie przekladac prace w Ek(bo to badz co badz zapierdol po kilka h dziennie), nad moje prywatne zycie, ktore obecnie jest ciaglym melanzem.
Po trzecie kwestia czasu jest to kiedy znow bedziemy zapierdalac nad Ek, a bedziemy napewno. Teraz mam kilka dni odpoczynku od kumpli, wiec mam zamiar porobic cosik, bedzie grzeczni to moze pokazemy wam jakis bonusik. Od wrzesnia czesc kolegow pojdzie do szkolek, a ja bede mial jeszcze miesiac wolnego(student) wiec sie troche popracuje :)

Pozdrawiam i zycze milych wakacji.

Ostatnia edycja:

ruszy co? czy nic? niewypa?? du?o gadania ma?o dzia?ania?

Notka moderatorska:
Oznajmiam, ?e b?d? kara? nast?pne posty typu "kiedy co? si? ruszy". Wydaje mi si?, ?e ju? dostali?cie od autor?w odpowied?, kiedy prace zostan? wznowione, a poza tym nie widz? sensu w powtarzaniu w k??ko tego samego pytania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ruszy co? czy nic? niewypa?? du?o gadania ma?o dzia?ania?

Wina Tuska! EK nic nie robi!
Kolego, a pomy?la?es, ?e Ci go?cie, kt?rzy tutaj jak to postulujesz " du?o gadania ma?o dzia?ania" maj? dok?adne(uwaga) NIC z tego co robi?? Czyli w ka?dym momencie mog? przesta? to robi? na rzecz czego? korzystniejszego? Je?li nadal nie rozumiesz to bardziej ?opatologicznie: pan Zdzisiu ma dwie rzeczy do wyboru. Albo wyj?? na boisko/napi? si?/pobawi? si? albo siedzie? przed map edytorem i "klei?" map? bez ?adnego(p?ki co) profitu, to pan Zdzisiu wybiera t? pierwsz? rzecz. Szczeg?lnie, ?e jest sierpie?.

Abcq napisał:
Po drugie sa wakacje, a ja mam 19 lat i nie mysli mi sie przekladac prace w Ek(bo to badz co badz zapierdol po kilka h dziennie), nad moje prywatne zycie, ktore obecnie jest ciaglym melanzem.

Nieco prostackie i dziecinne wyt?umaczenie, ale trafne.

Je?li si? kto? decyduje na tworzenie porz?dnego projektu, na kt?rym w przysz?o?ci si? chce zarabia?, to nawi?zuj?c do posta Waromira, pan Zdzisiu wybiera opcj? drug? :) Inaczej gracze te? b?d? mie? to gdzie? i wole? wyj?? zamiast gra? na EK :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry