-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

#UP
Powiadasz, ?e na projektach RPG si? zarabia? :lol: Tak, kolejny raz pokaza?e? jak to ty jeste? obeznany w polskiej scenie OTS. Pan Abcq wybra? pierwsz? opcje, ja te? na razie wybra?em opcje 1 cho? nadal w wakacje robi? mniejsze prace do EK (w tej chwili, je?eli jest kto? zainteresowany, mappuje ca?? drog? do questu anni + ko?cowe sale questu). Wiem, wiem, ?e ty wolisz siedzie? przed kompem 24/7, lecz zrozum, ?e ludzie, kt?rzy nie maniacz? tak w t? tibie, lubi? wyj?? na piwo z kumplem/impreze/grilla czy chocia?by na boisko pogra? z ga?e. Nie spieszy nam si? nigdzie z odpalaniem servera, to czemu na rzecz robienia go mamy zepsu? sobie 2 miesi?ce wakacji? Mi osobi?cie na pocz?tku nie podoba?o si?, ?e Abcq ola? tak przez wakacje EK, ale szybko te? zacz??em imprezowa? i rozumiem go w 100%. Zreszt? wiem, ?e za par?, by? mo?e par?na?cie dni Abcq sko?czy z tym chlaniem ci?g?ym i we?mie si? za EK, jak to robi? wcze?niej.
Co do graczy, to niestety, b?d? musieli jeszcze chwile poczeka?. Na pewno kr?cej ni? na RA, wi?c akurat to nie powiniene? nam wytyka?. :)
Wi?c wracaj, do grania w tibie, czy tam robienia grafik do tibii, a ten temat najlepiej opu?? i omijaj go szerokim ?ukiem. Zdanie swoje ju? wyrazi?e? i raczej ju? nam tutaj nie zahejtujesz.
Cya.

#Down x2
Poniewa? pierdolisz g?upoty. W wakacje si? odpoczywa i robi rzeczy na kt?re nie mo?na sobie pozwoli? w roku szkolnym. Je?eli chcesz uzyska? odpowiedzi na inne pytanie, kt?re zada?e? w swoim po?cie pisz na PW lub gg, nie r?b tutaj off-topic gdy? odpowiedzia?em ju? raz dlaczego nie pracujemy intensywnie w wakacje. Dalsze prowokacje do k??tni w tym temacie mog? si? dla ciebie sko?czy? warnem, a w konsekwencji banem.

Ostatnia edycja:

Popieram iSanto. A co do tematu, na pierwszej stronie widz? tylko miniatur? zapowiedzi. Przyda?oby si? j? wrzuci? ponownie.

Czekam cierpliwie na dalszy rozw?j serwera i ?ycz? mi?ych wakacji ^^

,,Nie spieszy nam si? nigdzie z odpalaniem servera, to czemu na rzecz robienia go mamy zepsu? sobie 2 miesi?ce wakacji?''

Skoro robienie serwera to psucie sobie wakacji to na co za to si? brali?cie? Poza tym pokazali?cie w?a?nie wszystkim jak bardzo wam zale?y na starcie, pe?en profesjonalizm. Mam nadziej?, ?e Batis lub iSanto nie dadz? mi od razu bana na zawsze za ,,destruktywne zachowanie'' podobnie jak Kuzynowi. Wi?c napisz? jeszcze co? bardziej na temat: Skoro na pocz?tku piszecie, ?e ju? tak ma?o zosta?o i ju? gracze si? mog? spodziewa? powoli EK, a potem nagle: Nie spieszy nam si?, to: Hipokrytyzm detected. Poza tym iSanto z tego co wiem zaczyna tworzy? sw?j w?asny projekt, wi?c co? jest tu ca?kowicie nie tak, mo?e nic nie rozumiem i si? myl?, a je?li chodzi o to, ?e jestem w ekipie RA, to nie ma to nic do rzeczy. Wypowiadam si? tylko i wy??cznie jako przeci?tny obserwator Waszych poczyna?, poniewa? interesuj? si? scen? OTS podobnie jak chyba ka?dy u?ytkownik Tibia.net.pl. Do iSanto: Jeste? moderatorem, wi?c wiesz, ?e na tym forum ka?dy ma prawo pisa? co?, co jest zgodne z tematem, czy to krytyka, czy to pochwa?a, wi?c nie rozumiem czemu mnie wyganiasz z tego tematu gdy pisz? ,,niewygodne'' rzeczy.

Shikate ale ty pierdolisz....Masz tylko jeden argument ?e w wakacje trzeba zapierdala??
Jest lato wakacje dzieciaku na dworze 27stopni,ostatni ciep?y tydzie? wakacji a ty siedzisz i maziasz outfity dla tego waszego ca?ego RA kt?re nawet nie jest konkurencj? dla takiej pot?gi jak? jest EK,oni pracowali na opinie kilka lat i mog? graczom zafundowa? pe?en profesjonalizm,a wy co? rozkapryszonego shikate, retarda fragaraka, czy wulgarnego kuzyna hejtuj?cego ka?dego przeciwnika RA? ogarnij si? i daj im dzia?a? jak nie chcesz mie? z ek i ISanto nic wsp?lnego to wypierdalaj na ten wasz w?tek Rangers Arci[kto tak? nazw? wymy?li? ;?]. Tyle na ten temat.

A co do EK czekam zniecierpliwiony na wyniki waszej pracy,chc? zobaczy? jak pe?na ciekawych miejsc mapa ISanto i Abcq b?dzie wsp??gra?a z doskona?? opraw? graficzn? gry stworzon? przez krisowsa i tymi waszymi wszystkimi systemami ;]

Pozdrawiam i ?ycz? sukces?w!
Venesis

@Abcq
Po pierwsze do ludzi, ktorzy sie pruja z tekstami 'ile mozna czekac?'. Nie chcecie czekac to nie czekajcie, nikt wam nie kaze i nie dzieje wam sie zadna krzywda.
Widz?, ?e skoro piszesz takim olewkowym tonem, to nie bardzo ci zale?y na graczach.

bedzie grzeczni to moze pokazemy wam jakis bonusik.
No stary, nie robicie nam ?adnej ?aski. Piszesz, jakby? by? moj? matk? -.^

@iSanto
Dalsze prowokacje do k??tni w tym temacie mog? si? dla ciebie sko?czy? warnem, a w konsekwencji banem.
Spoksik, ale nie bierz mojego posta jako prowokacj?, bo to nie jest ?adna prowokacja. Nic do was nie mam, nie mam zamiaru si? k??ci?, ale niekt?rzy z was odpierdalaj?. Np. Abcq. Chcia?em mu to tylko u?wiadomi? i kolejnego (jak ty to m?wisz) hejta nie b?dzie.

@Topic
Skoro nic nie wstawiacie, to chyba lepiej zamkn?? temat. Otw?rzcie go jak b?dziecie mieli jakie? nowo?ci. P?ki co, nie wiadomo czy ktokolwiek z was pracuje, nie mam wam tego za z?e, ale po co trzyma? ten topic otwarty i m?czy? si? z ci?g?ym narzekaniem? R?bcie jak uwa?acie, ale jak dla mnie, to nie ma sensu tutaj nawet pisa?, bo nie ma o czym. Najwa?niejsze kwestie om?wione i teraz tylko czeka? a? co? zrobicie, tyle ode mnie :)

Jeszcze jeden post, w kt?rym b?dziecie skaka? sobie do garde? i publicznie wyciera? mord? brudami drugiej strony, a zostaniecie zbanowani do?ywotnio. Chcecie sobie podyskutowa? o konkurencji, jak? stwarzaj? sobie wzajemnie dwa ?wietne projekty serwer?w RPG? Prosz? bardzo! Idealny dzia? - http://tibia.net.pl/forums/68-Dyskusja-og%C3%B3lna-OT.

Ja uwa?am ?e Ten projekt powinien powsta? Najwcze?niej Za rok w wakacje. Nie widz? sensu stawia? go w ?rodku roku szkolnego. Co prawda przyjdzie rzesza graczy ale na chwile uwierzcie.
Proponuj? aby serwer zosta? dopicowany i otwarty za rok w wakacje.
Je?li TYM graczom si? nie spodba to przyjd? inni.
Pozdrawiam

Ok wszystko fajnie Panowie, ale mieli?cie wyciek mapki... Og?lnie mapa cudowna, przemy?lana je?li chodzi o expowiska, przyda?a by si? do mojego projektu, ale nie b?d? z?odziejem, powodzenia. Tylko nie wiem jak z uczciwo?ci? innych eh...

Mape zachowam, jak wystartujecie, b?d? wiedzia? gdzie expi? ;p.

Ostatnia edycja:

@up
Z tego co mi wiadomo, to bardzo stara wersja mapy. Bardzo du?o si? zmieni?o ^^

@Edit
Czemu nie dzia?a wasza oficjalna strona?

Ostatnia edycja:

Dawno juz nie wypowiada? sie host tego oto projektu, tak wiec zrobiliscie cos nowego, dodaliscie te '' skrzynkowe questy '' ?
Bynajmniej mowcie na czym stoi ten ots
Pozdrawiam

My?l?, ?e ten serwer nie stoi na niczym.. i ju? raczej nie powstanie. Zwodzenie ludzi od d?ugiego czasu, bez podania konkretnych wiadomo?ci. Uwa?am, ?e ten serwer nigdy nie zostanie wypuszczony dla graczy, a szkoda bo jest na prawd? ?wietny.

Projekt Widmo :(

Projekt ma zast?j. Jak d?ugo? Nie mnie o to pyta?, bo ch?tnie bym co? porobi? do EK. O to pyta? nale?y Abcq'a. Dop?ki Abcq ma "wolne", nie b?dzie robione nic nowego.

Dobra, czas na jakie? nowinki z EK.

Pierwsz? nowo?ci? jest fakt, ?e projekt RA (Rangers Arcani) "upad?" po czym przy??czy? si? do nas. Na jakiej zasadzie? Ca?y og?lny zarys pozostaje z EK za? z RA b?dzie wzi?ta mapa (nie w ca?o?ci) grafiki i by? mo?e jakie? systemy.
Wraz z z??czeniem projekt?w przeszed? do nas mapper z RA, Master Huligans.

Druga sprawa jest taka, ?e wreszcie wracamy do pracy. :)
Tak wi?c, nied?ugo dodamy co? nowego.

Dobra nevermind. see u in hell.

Ostatnia edycja:

heh to by?o wiadome ?e RA upadnie, a wam ?ycz? powodzenia.

Mi?o , ?e praca RA nie p?jdzie na marne. Oczekuj? jednak potwierdzenia tej informacji od os?b, kt?re przewodniczy?y pracami nad RA (intryguje mnie edytowany post Kuzyna). Czekam na screeny...
//edit
"Prawdopodobnie"...

Ostatnia edycja:

Kuzyn spierdoli? spraw? po ca?o?ci. M?g? co? osi?gn??, by? w ?yciu kim?, a jednak sprzeda? prac? za psi grosz dla EK. C??, to jego wyb?r, a ja go tylko zaakceptuj?.

Kuzyn spierdoli? spraw? po ca?o?ci. M?g? co? osi?gn??, by? w ?yciu kim?, a jednak sprzeda? prac? za psi grosz dla EK. C??, to jego wyb?r, a ja go tylko zaakceptuj?.

Wybacz, ale chyba cie popierdoli?o :)
Nigdy bym nic nie odda? tym 'panom' z ek, conajwy?ej HIVa.

Oskar odda? wszystko MH, a ?e MH czuje si? niewy?yty w kwestii ots?w rpg to odda? to EK i tyle. Prosz? mnie w to nie miesza?, tak samo jak niby ukrad?em sprity z RA i da?em do EK.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry