• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

~{Eternia *Magma Coconut* History!}~

Odp: ~{Eternia *Magma Coconut* History!}~

Plax comments :P
mix5.png

W najbli?szym czasie mam zamiar wybra? si? na earth elementale - good exp, good loot :P
@Down
Dzi?ki, postala kupi?em w saturnie za 20 z?, te wszystkie cz??ci :P Tak? ch?? mia?em ju? Postal 2 Share the Pain przeszed?em, pora na dodatki.

Ostatnia edycja:

Gz ladnie lecisz ;p Popracuj troche nad m lvlem.A i jeszcze jedno gdzie kupiles/scignales postala? Postal rox ;p Czekamy na next screeny..

Przyjemnie si? ogl?da Twoje screeny mimo, tego, ?e pr?cz lvli up nie ma nic wi?cej to mo?e dlatego, ?e ssy wydaj? si? by? schludne i pouk?adane tak samo jak Twoje posty zreszt?. No c?? by tu powiedzie?, czekam na screeny z earth elementali, a potem z jakich? hunt?w mo?e? Jakbym mia? czas to z checi? bym z Tob? zagra?, ale jak narazie to nie znajd? go przynajmniej do ko?ca wakacji, a wtedy nie wiadomo czy nie stracisz ca?kowicie weny do gry, bo r??nie to bywa h?eh?e :P

No ja moze troche zkrytykuje poniewaz bardzo wolno expisz. Temat powstal 2 tygodnie temu a wbiles narazie jakies 11 lvl, szczegolnie ze masz pacca.

Szybko wbij 45 a najlepiej z 50.

Na ile dni PACC?

DOWN@@

No jo, ale ogolnie idze wolno tez gram na eterni. Pacc za gp czy za zl? Chcesz cos sprzedac kupic, chetnie pohandluje

Ostatnia edycja:

@up
Pacc na 30 dni w pierwszym po?cie napisa?em, ?e:
Witam!
W tym temacie b?d? codziennie (mam nadziej?) dostarcza? wam porcj? ss'?w.
Moim celem nie jest lvl, lecz dobra zabawa :D
Poza tym nie siedz? ca?y dzie? przy komputerze :P

No jak sam pewnie o tym wiesz, nie ma na razie co tutaj komentowa?. Nie pozostaje mi nic innego jak napisa? klasyczne GL&HF.

No jak sam pewnie o tym wiesz, nie ma na razie co tutaj komentowa?. Nie pozostaje mi nic innego jak napisa? klasyczne GL&HF.
Dlatego dodam zdj?tka z expa a nie tylko adv :D
Jest ch?odniej, dlatego postanowi?em pogra? troch?, a nie le?e? (jak na co dzie?) w przydomowym basenie :P
hunt3.png

hunt2.png

hunt1.png

I adv:
31lvld.png

Zosta?o 14 dni pacca, mam zamiar wbi? 40 lvl i dobrze si? pobawi? ;D
@Szara Eminencja
Gram bo lubi?, kiedy? gra?em dla lvl teraz gram dla siebie.

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adnie ci idzi? ,oby tak dalej.. Poka nast?pne screeny

Idziesz wolno, nawet bardzo wolno na paccu, to m?g?by? nadal expi? w tych jak Ty to nazwa?e? "pieczarach" zdobywaj?c mas? do?wiadczenia. Nazbieraj kasy, p??niej id? na co? lepszego, ma?e waste b?dzie ale podbijesz do 40 przez te par? dni, ale z tego co si? orientuje to bez cheat?w?

Mlvl i zakup, nick zobowi?zuje, jeszcze magama bootsy :P
eq2u.png

SS z expa:
hunt4.png

hunt5.png

hunt6.png

Lvl:
32lvl.png

New:
mix6.png

@Down
Na Cycach mam exp 40-50k/h
Na dragony p?jd?, ale musz? odkry? gdzie s? w yalahar, lub lecie? do ankrahmun pe?nego pk'er?w.

Ostatnia edycja:

Widz?, ?e mnie pos?ucha?e?, jednak nie do ko?ca ; ( M?wi?em, gdzie dok?adnie i jak masz expi? a uwierz, ?e przyjemniej, ciekawiej i efektywniej expi?by? gdyby? mnie pos?ucha? : P Jeszcze kilka lvli i mo?esz spokojnie pokusi? si? o smoki ; )

http://tibia.net.pl/propozycje/114101-yalahar-dla-nieobeznanych.html - Mo?e tutaj znajdziesz gdzie s? dragi w yala :)
No, co by tu napisa? jak dla mnie to ta miejsc?wka, w kt?rej expisz jest wystarczaj?co dobra i nie musisz tak na niego naciska? @up, bo to jego posta? i on decyduje gdzie expi? a teksty typu " gdyby? mnie pos?ucha?, pos?uchaj mnie itp " s? nie na miejscu, bo rozumiem ?eby doradzi? ale tak ci?gle w k??ko gada? no to troche ?enuj?ce. A Tobie Kazsha ?ycz? jak najwi?kszego lvla i jak najmniej ded?w no i oczywi?cie tego by? znalaz? miejsc?wk? z dragonami w yala :D

no gratulacjie, i widze ze sie wiedzie ;), gogo 100 ;) a exp na cycach i tak narazie wystarczajacy wedlog mnie.

Do góry