Ethan's Mapping Thread~

Status
Zamknięty.
Odp: Ethan's Mapping Thread~

No bardzo ?adnie wykonujesz screeny. Szkoda tylko, ?e w czasie gry i obejmuj? one bardzo ma?y obszar mapki. Musisz jeszcze popracowa? nad wymyslaniem tytu?u. Fajnie, ?e u?ywasz szczeg??ow u aktualizujesz swoj? galeri?. Za to wielki reput dla Ciebie. Pozdrawiam i czekam na kolejne SS.

Nie podoba mi si?, ostatnia praca przepe?niona nud?. Nie wida? na niej nic ciekawego. Wchodz?c w ten temat oczekiwa?am wielkich zmian, na lepsze, a nie na gorsze. Wr?? do tamtego stanu zajebisto?ci.

Podobaj? mi si? wszystkie twoje prace nie patrz?c na to co m?wi? inni.

9/10

Kod:
Pytanko:
Wrzuci? by? z 2 do downloadu?

No bardzo ?adnie wykonujesz screeny. Szkoda tylko, ?e w czasie gry i obejmuj? one bardzo ma?y obszar mapki. Musisz jeszcze popracowa? nad wymyslaniem tytu?u. Fajnie, ?e u?ywasz szczeg??ow u aktualizujesz swoj? galeri?. Za to wielki reput dla Ciebie. Pozdrawiam i czekam na kolejne SS.

Tak, ale tu nie chodzi o robienie screen?w, tylko o pokazanie swoich mapek. Kolega gdzie? na g?rze wspomnia? o tych g?wnianych g?rach... Border, border, border. Ten "syff" wygl?da mi bardziej na "kamikadze" ni? g?ry...
Wchodz?c tutaj, spodziewa?em si? nowych prac, dostosowania si? do opini innych, i co najwa?niejsze... poprawienie syffu. Co chwila widz? to samo?! Mo?e co? innego? Wie?e, budynki, zamki... urywki lasu staj? sie nudne. ;/

Regards,
Aaviq

Heluu... Taka ?adna galeria a dawno ju? nikt tu nie pisa?? Pisa? ludzie! Prace ?rednie, na pocz?tku by?y o wiele lepsze. Poka? co? lepszego a nie tylko 10 minutowe prace z pustk? w ?rodku. Nie wiem czy powinienem oceni? ale jak bym oceni? to bym oceni? na 8/10...​

Ale? mnie dawno tutaj nie by?o...
Do rzeczy, nie dodam wszystkich moich map z OtLandu, aczkolwiek
podziel? si? tymi ciekawszymi, przyci?gaj?cymi oko...

27627780.png

45682078.png

Locations:

. . .
45682078.png

. . .
22213996.png

. . .
99913902.png

. . .
72030829.png

. . .
55940290.png

73164688.png

54985881.png

40778913.png

40789271.png

RkcJKHTBRR.png

xTfMEmEwAT.png

g1FL5IrQqQ.png

DF9Kc1xwKB.png

Bonusik na ko?c?wk?...
EVExJEBLli.gif

Na koniec owa zapowied?...
Fq9R3hE0Mr.png

Pocz?tek przerabiania Thais...
LWGcGempQL.png

1 zdj?cie, ?adne, ale zr?b taki brzeg, na ca?ej wyspie to b?dzie co?; .
Pustynne g?ry, przyzwoite, ?adnie wygl?daj?.
Zdj?cie z wej?ciem we wn?trze g?ry, motyw by? ju? wykonany w wielu pracach wi?c nic specjalnego, ale ?adnie ;d
Depo i ta reszta miasta te? ?adna, ale troch? ma?o estetyki, dziwnie to wygl?da, te schody do g?ry i te kafelki poni?ej z zej?ciem w d?? ; >
Zao te? gut, lecz temple thais chyba najgorzej wysz?o.

~Some creativity~

RU9T2sufE2.png

Trzeba podtrzyma? tutajszy mapping !
Zach?cam do komentowania !

Zao te? gut, lecz temple thais chyba najgorzej wysz?o.
Szkoda tylko, ?e zapowied? ta nie jest w sumie jego, grafiki u?yte z innych projekt?w OT, poza zdj?ciami z gry, nic w?asnego. ?mia?bym nawet nazwa? go ripperem, bo na pewno nie utalentowanym grafikiem.

Co do map. Powiem tak, od oko?o p?? roku twoje mapy robi? si? coraz mniej wed?ug mojej opinii oryginalne i innowacyjne. Od czasu kiedy ostatni raz widzia?em twoje mapy, tak jakby nic nie uleg?o zmianie, pr?cz tego, ?e prawie si? nie wysilasz i nie u?ywasz detali.
Po prostu twoje mapy przypominaj? mi te tibijskie, czyli nic fajnego.

Pozdrawiam

Tak jak poprzednik, lecz nie b?d? wypowiada? si? na temat prac, kt?re z up?ywem czasu i tak staj? si?/s? monotonne i puste. Uwag? przyci?gn??a ta pseudo zapowied?, posk?adana z grafik projekt?w, kt?re pr?buj? co? osi?gn??, wk?adaj? w to prac? i wysi?ek. Oryginalna zapowied? projektu Tridium of Genoth wygl?da nast?puj?co:
tog.png

Niez?y kabaret, grafika przedstawiaj?ca kwiat, kt?r? umie?ci?e? za marnym "A" zosta?a wykonana przez tadka na specjalne zam?wienie Tridium of Genoth, tak samo jak reszta naszego logotypu za grub? op?at? ale to ju? inna historia. Ramki wraz z ?a?cuchami autorstwa Marfiego, kt?ry podobnie jak ja pr?bowa? przem?wi? Ci do rozumu te? bezczelnie skopiowa?e?. Szkoda gada?.

~Aftoneris Moon Crazeries~

Inspired on Afton's work...

PprjUt5MuP.png

BUsIopptj1.png

SbD9xZ8COL.png

Fv9ZSJE8hj.png

qGruMM6zZi.png

Regards...

Zachowa?e? w pracy ?wietny klimat RPG, nie za du?o detali, a praca wygl?da ol?niewaj?co. Nie zapominajmy o tym, ?e in-game dodaje uroku co do prac, chcia?bym zobaczy? jak?? z pozycji ME.
Pozdrawiam.

qw7Skwd2Di.png

Z dedykacj? dla PickOne...

Robione w zmodernizowanym przeze mnie silniku...
RTHZST35wU.png

To akurat zjeba?e?. Brak borderu nad prawym drzewem. Nie podoba mi si? ta praca ; <

Na 100% nie powiedzia?bym, ?e Twoje mapy s? na poziomie zaawansowanym , po pierwsze, jest wiele nie dopracowanych miejsc, wiele b??d?w, wiele detali nie zgrywa si? ze sob?, Twoje prace s? max na poziomie ?rednim.

Reaktywacja !

Na Otlandzie mam ju? 45 000 wy?wietle?, drug? pod wzgl?dem
ilo?ci owych wy?wietle? galeri?.
My?l?, ?e trzeba si? rozerwa? na polskich forach r?wnie? :).

Troszk? moich map

BcB9GggmEc.png

tZykiuxyfr.png

BONUS

3R1JcayuRe.gif

~Raghata - Kingdom of Death~

mdPJ1PEHuy.png

PuKzhB2IWM.png

9rwzpGcWJn.png

7U7eE9wwGg.png

bBDaM3s0Z.png

m4RNTFDH30.png

jihTzLlMR9.png

LAYOUT

3BSJ2a78b9.png

TEASERS

gQUnE7QqKm.png

WH5O6rxDd.png

Teaser?w mam zrobionych wi?cej, niestety ju? nieaktualnych.
Owe r?wnie? nie s?, ale wybra?em je spo?r?d wszystkich:)

~Hammerman !~

The best in the province...

bIVJdbqdyr.png

TWwG1AjRE9.png

MkOlCQ5hA.png

HazuE3vq.png

g1ngd5OIWE.png

Regards !

@Dla wszystkich komentuj?cych !

Z ca?ego serca dzi?kuj? za wyrazy uznania!

Twoje mapy s? idealne powiniene? pokaza? je cipsoftowi zawstydzi?by? ich. Z twoim talentem do map przyj?li by cie i p?acili grub? kas?. Jestem pod wra?eniem twoich prac daje ci 11/10. Pogada?by? ze mn? troch? mo?e bym czego? si? dowiedzia? o mappingu, a tymczasem zapraszam ci? [you] do mojej galerii.
PS: hah ale miale? pecha napisalem minute po tobie i praktycznie nikt nie napisa? ci w galerii.
Pozdrowienia od o?wieconego

Powiem tyle, je?eli by zrobili show o nazwie "you can map" to by? dosta? bilet do Casablanci. Mappujesz przepi?knie a do tego wida? ?e starasz si? nie masz ?adnych innych dekoracji a mapy nadal wygl?daj? ?wietnie. Jak dla mnie powinnienes pomy?le? o robieniu w?asnej mapy RPG a potem postaw server, napewno bym wbi?.

~Beholder's Kingdom~

dT8zTAhay.png

CJMrwxxfD4.png

nhPxURKMiI.gif

Hope you like it !

SCREENSHOTS !

~Training Monk Area - simple style~

Lz2JLA5WmL.png

QNgE3flyCm.png

84AAxDD5kU.png

BM33wpcEER.png