Odp: Ethan's Mapping Thread~
To, co pr?bujesz nam zaprezentowa?, ci??ko nazwa? map?, no mo?e najwy?ej jej ma?y skrawek. Kiedy? by?e? dobrym mapperem, baa nawet wzorowa?em si? na Twoich pracach. Teraz szkoda mi czasu, ?eby to ogl?da?. G?wno jakiego dawno nie by?o. Wstaw kilka prac z ME to prawda wyjdzie na jaw. Jak narazie nie ma co ogl?da?, a tymbardziej co ocenia?. A co do pracy ,,Domek Varkhala": zero szczeg???w, zrobione na odpierdol i amatorski poziom. Bardzo szkoda, ?e si? tak stoczy?e? z poziomem swojego mappingu. Szkoda gada?! Prosz? przyjmij czyj?? krytyk? i postaraj si? nanosi? poprawki na b??dy wytykane przez forumowicz?w. My?lisz, ?e je?li kilka os?b nazwa?o Ci? profesjonalist?, to ju? mo?esz sobie odpu?ci?? C?? mog? powiedzie?, woda sodowa uderzy?a do g?owy i tyle. Ze wzgl?du, ?e jedne prace stoj? na ?rednim poziomie, inne to dno i 10m mu?u oceniam za ca?okszta?t na 4/10.
Pozdro,
Blade!
@edit
Masz takie szcz??cie, i? Twoje ostatnie prac?, ratuj? jedynie nowe sprity ; ))
Bardzo mi przykro, ale to ju? koniec wielkiego Ethan'a, upad?e?! Ale mam nadziej?, ?e odbijesz si? od dna i powr?cisz do elity polskich mapper?w ; )