• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 ETHERA.PL Polski Prze?om RpG

Status
Zamknięty.

daderga

Active User
Listopad 5, 2009
Liczba reakcji
1

Dzisiejszego dnia pragn? zapr?z?towa? projekt
Ethera.pl, ots ma na celu jak najdok?adniejsze odwzorowanie real tibii
niski exp stage i ma?y sms shop brzmi ciekawie, wi?c spr?buj zarejstruj si? ju? dzi? i wyczekuj dnia startu.
Oferujemy najdok?adniej odwzorowan? real mape , u nas nie spotkasz ?adnego miejsca, kt?rego nie ma na real, mapa jest przygotowana pod klienta 8.6.
Zbalansowane PvP, ka?da profesja jest r?wna, ma swoje zalety jak i wady.
Mamy stabilny i bardzo dobrze zabezpieczony serwer dedykowany, nie ma mowy o lagach, a tym bardziej kickach, na serwer mo?e spokojnie wej??
powy?ej 1000 os?b i nie b?dzie lag?w.
Silnik nie ma ?adnego debuga, nie b?dzie crashowania item?w etc, wszystko jest przygotowane na 100%.
Na Etherze mamy ogromn? ilo?? quest?w, Task system, oraz Guild war system, jeste? osob? kt?ra lubi odkrywa? sekrety ?wiata tibii ?
U nas nie musisz p?aci? za Premium account, wejd? i odkrywaj wszystko to co jest na oficjalnym kliencie tibii, w szybszym tempie.
Ethera to serwer na d?u?ej, nudz? Ci? ci?gle zmiany ots?w, wejd? naprawde nie po?a?ujesz.

Na Etherze spotkasz bardzo wiele ciekawych event?w oto kilka z nich
- Organizujemy turniej gildi do wygrania b?dzie 100 polskich z?otych ! wi?cej informacji wkr?tce na stronie naszego serwera
- Pierwsza osoba kt?ra osi?gnie 100 poziom do?wiadczenia otrzyma 200 punkt?w do sms shopu
- Na pierwszych graczy kt?rzy osi?gn? 100 poziomy umiej?tno?ci, r?wnie? czekaj? bardzo ciekawe nagrody.
- Mamy ogromn? ilo?? najazd?w, cotygodniowe najazdy na miasta sprawi? ?e napewno nie b?dziesz si? nudzi?
Oto tylko kilka z naszych event?w, jednak po starcie dowiesz si? o wielu jeszcze ciekawszych.

ETHERA RUSZA WE WTOREK o 17.00

Ip Adres ~ Ethera.pl

Port ~ 7171

Klient ~ 8.6

Exp Stage ~

1-25 x20

26-50 x15

51-80 x10

81-100 x5

101-130 x3

131-xxx x2

Magic Rate ~ 5x

Skills Rate ~ 15x

Loot Rate ~ 2x

Houses ~ 30 lvl

Protection ~ 20 lvl

Guilds ~ 8lvl

Odp: ETHERA.PL Polski Prze?om RpG

Kolejny ots z low stagem(lubie takie),mam nadzieje,?e wypali bo ostatnio low stage maja kryzys.Eventy przyci?gnom graczy.

Nie przyci?ga mnie niczym ten serwer

Ots robiony wy??cznie dla pieni?dzy softy 700pkt - 23,37 z?...
Napisy na g??wnej stronie robione na cooltext.com...
Moim zdaniem serwer szybko padnie...

Ots robiony wy??cznie dla pieni?dzy softy 700pkt - 23,37 z?...
Napisy na g??wnej stronie robione na cooltext.com...
Moim zdaniem serwer szybko padnie...
Kolego powiedz jakiego otsa jeste? hosterem?
Dla mnie nie ma nic pod pieni?dze, z czego? trzeba si? utrzymywa?, daj adres strony www. otsa kt?ry jest twoj,
Zak?adasz konto po to ?eby da? etherze negatywa ?
?egnaj s?dze ?e mod szybko za?atwi sptawe banem ciebie i twojego drugiego konta....

Co to za RPG OTS z softami w smsie, nie bierz si? za co? o czym nic nie wiesz...
W smsie powinien by? tylko pacc, a itemki to moze knight set jedynie...

Polski Prze?om RpG
Nie no, normalnie pad?em gdy to przeczyta?em. Pisa?em to ju? setki razy (mo?e przesadzam z ilo?ci?), ale zrozumcie wszyscy, kt?rzy wci?? jeszcze trzymaj? si? tej tezy, ?e RL mapy NIE maj? prawa by? nazywane RPG serwerami! Sam CipSoft przyzna?, ?e RPG umar?o u nich ju? dawno temu, wi?c przesta?cie pisa? takie g?upoty tworz?c kolejny pseudo serwer z map? pobran? z internetu.

#up
Nie dla kasy? Ciekawe. Gdyby? nie robi? tego dla ch?ci zarobku to nie pobiera?by? mapy, kt?ra znajduje si? w sieci tylko zatrudni? mapper?w do stworzenia w?asnej unikalnej mapy. Zamiast pobierania skrypt?w z otlandu zatrudni?by? skryptera, kt?ry napisa?by Ci zupe?nie nowe systemy. Nie pobiera?by? layouta stronki z internetu, tylko zatrudni? grafika. Nie ?ci?ga?by? skrypt?w php tylko zatrudni? webmastera.
Oto s?odka prawda, OTS robiony dla ch?ci zarobku na naiwnych dzieciach.

@up
Te? jak przeczyta?em "Prze?om RPG" to pad?em jak trup... No c??, dla niekt?rych true RPG to depo pe?ne teleport?w i skrzynie z CC za osi?gniecie konkretnego poziomu. Wida?, ?e nastawiony na kask?... Jak wi?kszo?? teraz... OTS si? staczaj?, teraz ju? nawet ludzie przzestaj? krytykowa? za nazywanie mapki Evo RPG poniewaz wiedza ze to nic nie da, gdyz i tak wszyscy beda pisac ze ich ots to eRPeG...

Ogolnie do tematu:
"Piekna" mapa! 3 sski z czego 3 to mi przypomina kawalek miasta z mapy Evolution.
SMS Szopa...Szkoda slow - nie nazywaj takiego czegos RPG bo zaczynam s?dzic ze wszystkie RPG projekty (w tym moj) sa robione bez sensu poniewaz po co gracze maja pograc w RPG server jezeli jest ich wokol chmara.
A? mi szkoda ze nabilem posta :(

Ostatnia edycja:

Co to za RPG OTS z softami w smsie, nie bierz si? za co? o czym nic nie wiesz...
W smsie powinien by? tylko pacc, a itemki to moze knight set jedynie...
Dok?adnie dobry Rpg nie ma soft?w w sms na dodatek za 23zl..
To raczej lipne RPG i jak dla mnie dla kasy.
Osobi?cie nie polecam.

Nikt ci nie wbije na takiego OTSa gdzie softy sa za tyle. ;x

Pozatym by? da? co wiecej z ssow bo to kazda real mapa posiada co poda?es.

Kolejna real mapa sciagnieta z neta i postawiona....

Zapomni ze ci gildie wbija jezeli nie ma na nie pkt

Ostatnia edycja:

Bez przesady RPG? Haha. Z softami w sms shopie ;) Wydaje mi si?, ?e ots potrzyma g?ra tydzie? ; ]

Nie tydzien tylko 1 dzien bo wbije na start okolo 10+.

Jak dla mnie ots spoko napewno wbije zapraszam

Prze?om RPG?

Rozumiem, ?e to "prze" wpisa?e? niechc?cy, bo mia?o by? "?om"? Pr?dzej w?osy na r??owo sobie przefarbuje ni? wejd? na ten serwer. Podejrzewam, ?e 80% postaci zrobi? admin serwera.

Cytuj?: "U nas nie musisz p?aci? za Premium account"
O kurwa tego jeszcze nie by?o.

Cytat nr 2. "na serwer mo?e spokojnie wej??
powy?ej 1000 os?b i nie b?dzie lag?w."
Pr?dzej w mojej ?azience b?dzie 1000 os?b ni? na tym serwerze.

Nie by?bym sob?, gdybym nie powiedzia? Ci, a w zasadzie nie napisa? Ci, ?e przed "kt?ry" stawia si? przecinek. Do zobaczenia nigdy.

@Edit
Zapomnia?em napisa?, ?e macie w chuj oryginaln? nazw?. ;)

Ostatnia edycja:

WITAM
Mi sie bardzo podoba ots. A co Ty bys chcial bez sms shopu to idz na real tibie jak chcesz paca za sms tylko. ;] Bardzo polecam a Hejterom typu Velory i te inne co potrafia tylko siedziec i komentowac mowimy ?egnam ; ))

Prze?om RPG?
Rozumiem, ?e to "prze" wpisa?e? niechc?cy, bo mia?o by? "?om"? Pr?dzej w?osy na r??owo sobie przefarbuje ni? wejd? na ten serwer. Podejrzewam, ?e 80% postaci zrobi? admin serwera.
Cytuj?: "U nas nie musisz p?aci? za Premium account"
O kurwa tego jeszcze nie by?o.
Cytat nr 2. "na serwer mo?e spokojnie wej??
powy?ej 1000 os?b i nie b?dzie lag?w."
Pr?dzej w mojej ?azience b?dzie 1000 os?b ni? na tym serwerze.
Nie by?bym sob?, gdybym nie powiedzia? Ci, a w zasadzie nie napisa? Ci, ?e przed "kt?ry" stawia si? przecinek. Do zobaczenia nigdy.
@Edit
Zapomnia?em napisa?, ?e macie w chuj oryginaln? nazw?. ;)

Kolejny retard ju? nie moge tego s?ucha? Nobie, wbij z ekip? i zobacz, to nie ots dla nobk?w, ja wam m?wie b?dzie oro,
Im czarny w ka?dym temacie udajesz takiego obszczymurka ?

Oro to mo?e by? na polu, kiedy s? ?niwa. A tak na marginesie gratuluje Ci, ?e ty s?yszysz co? jak ja pisz?, musisz mie? niez?y s?uch. I nie wyzywaj mnie, bo nawet nie wiesz jak prawid?owo napisa? ten wyraz. Po za tym, nie za bardzo wiem co to jest "obszczymurka", kojarzy mi si? z Tomurk?, ale raczej nie chodzi o niego.
Piszesz, ?e to nie ots dla "nobk?w", wi?c czemu na niego wchodzisz? :p

@Edit
Zastan?w si? co piszesz... "Nobie, wbij z ekip? i zobacz, to nie ots dla nobk?w,"

Ostatnia edycja:

Podczas ?niw si? orze, tak tak masz racje.......
PS.(nie wiem gdzie powi?zanie "oro" z "oraniem")

Zapraszam na tego serwa ja na pewno zagram. Serwer wida? dopracowany i wko?cu jaki? z ma?ym exp-rate'm.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry