-Tibia 8.60 ETHERA.PL Polski Prze?om RpG

Status
Zamknięty.
Odp: ETHERA.PL Polski Prze?om RpG

300 os?b na starcie b?dzie na 100% :)). Od dawna czeka?em na takiego ots'a bo enibia upad?a.

Wszystko jest jak na rlu? I czy s? jakie? nowe questy/expowiska/wyspy??

Ostatnia edycja:

@up Chyba nawet wi?cej, dzisiaj zrobiono 300 kont~

Jak widze ots wam si? nie podoba
a Jak widze ja sam gra na nim `180+ :)
Wi?c nie gadajcie ze ots do zarobku bo moze dedyk z czego? trzeba utrzyma? ?:)
napewno ja sam bym nie trzyma? ots po to zeby miec tylko z niego sam? stracon? kas? ..
Rl mapa jak ka?da takie ots powstaja ju? od XxX lat :) wi?c nic dziwnego ... postoi 14 dni max i padnie wi?c i tak nie poci?gn? d?ugo jak ka?de ots z rl map? :)
mo?e sie myl? ? :) a moze postoi z 2 lata i co wtedy ? To Ze ktos nazwa? go RPG to ju? chyba nie oznacza ?e jest g?upi i zje*any ots lol ? :) wiem co to znaczy RPG Ale w tym przypadku poprostu zosta?o zastosowane to dla zach?ty :)

Ostatnia edycja:

Jak widze ots wam si? nie podoba
a Jak widze ja sam gra na nim `180+ :)
Wi?c nie gadajcie ze ots do zarobku bo moze dedyk z czego? trzeba utrzyma? ?:)
napewno ja sam bym nie trzyma? ots po to zeby miec tylko z niego sam? stracon? kas? ..
Rl mapa jak ka?da takie ots powstaja ju? od XxX lat :) wi?c nic dziwnego ... postoi 14 dni max i padnie wi?c i tak nie poci?gn? d?ugo jak ka?de ots z rl map? :)
mo?e sie myl? ? :) a moze postoi z 2 lata i co wtedy ? To Ze ktos nazwa? go RPG to ju? chyba nie oznacza ?e jest g?upi i zje*any ots lol ? :) wiem co to znaczy RPG Ale w tym przypadku poprostu zosta?o zastosowane to dla zach?ty :)
Dla zach?ty to mo?esz wyj?? i ju? si? nie odzywa?. Autora mo?na oskar?y? o k?amstwo zawarte w temacie i tyle. A ots jak ka?dy, nastawiony na edycje co dwutygodniowe.

serwer jak najbardziej okej
poza tym ze juz sie zaczely kicki i crashe ;/

Crashe spowodowane drobiazgowym bugiem na silniku a pewnie ludzie ju? si? zrazili wracajcie wszystko ju? dobrze. wiele nei stracili?cie.

no my z checia wrocimy jak inni wroca, ale jakos nie widze ;/
28 online nie powala
edit/
wrocilismy, wracajcie ;)

Ostatnia edycja:

server dno
True Phev Killed at level 42 by Piekny Mihau and by Rahell..
15 min pozniej True Phev 96 lvl
name locki wszystkim, wyzywa wszystkich
wpadl po mnie 96 palkiem
bylem 42 druidem bez promocji
nie dal rady mnie ubic :) dal namelocka i puszowal 5 kratek

a no tak, i jeszcze nie bylo nic zlego w tym ze gm ztrapowal morga i "ubili go gildia"(jednoosobowa) 40lvli HAHAHA
POWODZENIA

Ethera rusza ponownie
Po nieprzespanej nocy znle?li?my wreszcie b??d przez kt?rego serwer pada?, Ju? wszystko naprawione wi?c nie macie si? czym martwi? nie spotkacie ju? crashy etc. Serwer wystartuje ponownie dzi? o godzinie 19.00 nie mo?e was zabrakn??. Pkty do sms shopu zostaj? tak?e tym si? nie martwcie.

Wprowadzili?my kilka poprawek mi?dzy innymi :

- Soft boots?w ju? nie b?dzie si? da?o kupi? w sms shopie

-Zmniejszona si?a exori con

-B??d z zamian? gold coins?w naprawiony

Co do turnieju gildi nadal aktualne zapisy zostan? przeprowadzone jak tylko ruszy serwer. Mamy dla was kilka nowych konkurs?w, po raz drugi przypominam ?e pkty premium zostaj? na koncie.
A wi?c do zobaczenia na starcie o godzinie 19.00.

No to wbijamy wszyscy na nowo!!

Ten True Phev juz nie jest w supporcie.

WIDZIMY SIE O 19! ZAPRASZAM!!

@EDIT

OTS jest zajebisty, nie ma b?ed?w tylko boje si? ?e ma?o ludzi wbije po wczorajszym nieudanym starcie:/. Wbijajcie na inne otsy/fora i reklamujcie server zeby by?o 300os?b na starcie!! Napiszcie do lider?w gildi zeby wracali. Najlepiej wbic na inne otsy i zareklamowa?. Ja ju? zaczynam.

Ostatnia edycja:

Ok ja da?em szanse i jest ju? po niej 35 os?b online to jest to czego si? spodziewa?em. To by?o jasne ?e wbije ma?o ludzi... Elo

Gra 70 os?b. OTS zajebisty. Jak dojdzie do 150 os?b to teamy przyjda. Szkoda ze wczoraj by? nie udany start bo wszystko by by?o zajebi?cie.

WBIJAC!

80+ ludzi i jest fajnie
brakuje jeszcze troche i bedzie klasa

// 100+ online

Ostatnia edycja:

Gra coraz wi?cej ludzi. Wchodzi? i zaprasza? znajomych server si? rozkr?ca a gra si? zajebi?cie!

Dajcie spok?j, b?dziecie hajs wydawa? wida? ?e Admin chce tylko zarobi?.. I ma jaki? nie ogarni?ty support...

ja nawet zlotowki na ots nie wydalam i nie wydam :)
a serwer jest okej
nie jest to mocne rpg ale przyjemnie sie gra

Dok?adnie, gra si? fajnie. Dzi? w nocy update. Dzi? by?y 2 najazdy.

Gra 150 os?b mimo ?e na starcie by?o 35. Zapraszam tych kt?rzy odeszli po v1 i tych kt?rzy jeszcze nie grali bo warto!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry