- Liczba reakcji
- 0
Odp: ETHERA.PL Polski Prze?om RpG
Zapraszam! Wbijam z teamem!
Zapraszam! Wbijam z teamem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
). Od dawna czeka?em na takiego ots'a bo enibia upad?a.
wi?c nic dziwnego ... postoi 14 dni max i padnie wi?c i tak nie poci?gn? d?ugo jak ka?de ots z rl map? 
a moze postoi z 2 lata i co wtedy ? To Ze ktos nazwa? go RPG to ju? chyba nie oznacza ?e jest g?upi i zje*any ots lol ?
wiem co to znaczy RPG Ale w tym przypadku poprostu zosta?o zastosowane to dla zach?ty 
Dla zach?ty to mo?esz wyj?? i ju? si? nie odzywa?. Autora mo?na oskar?y? o k?amstwo zawarte w temacie i tyle. A ots jak ka?dy, nastawiony na edycje co dwutygodniowe.Jak widze ots wam si? nie podoba
a Jak widze ja sam gra na nim `180+![]()
Wi?c nie gadajcie ze ots do zarobku bo moze dedyk z czego? trzeba utrzyma? ?![]()
napewno ja sam bym nie trzyma? ots po to zeby miec tylko z niego sam? stracon? kas? ..
Rl mapa jak ka?da takie ots powstaja ju? od XxX latwi?c nic dziwnego ... postoi 14 dni max i padnie wi?c i tak nie poci?gn? d?ugo jak ka?de ots z rl map?
mo?e sie myl? ?a moze postoi z 2 lata i co wtedy ? To Ze ktos nazwa? go RPG to ju? chyba nie oznacza ?e jest g?upi i zje*any ots lol ?
wiem co to znaczy RPG Ale w tym przypadku poprostu zosta?o zastosowane to dla zach?ty
![]()
dal namelocka i puszowal 5 kratek