-Tibia 10.10 [EVO] - Czas na Zmiany :) 10.~

Status
Zamknięty.

Ramallah1

OT Expert
Luty 27, 2011
Liczba reakcji
10
Witam,
Pragn? dzisiejszego dnia, 08.11.2013r. zaprezentowa? Wam m?j nowy serwer, projekt.
Czas szybko ucieka, a wi?kszo?ci z was znudzi?a ju? si? Tibia 8.6, dlatego trzeba spojrze? w przysz?o?? i pr?bowa? dogoni? czas, czas rewolucji klienta Tibii 10.~
Nie posiadam jeszcze nazwy serwer, dlatego podam p??niej, a pisz?c tutaj moim celem jest u?wiadomienie osob? zainteresowanym, ?e nied?ugo m?j serwer ujrzy ?wiat?o dzienne;)

Nie ob?dzie si? r?wnie? bez event?w, zostan? dodane, te kt?re dobrze znacie, ale jak i ca?kiem co? nowego, ale o tym kiedy indziej :)
Spodziewajmy si? r?wnie? nowych system?w, zaprezentuje teraz "Bonus System".
Bonus System - Polega? b?dzie na robieniu dziennych Qust?w, kt?ry jeden mo?emy wykona? w ci?gu 24 Godzin. Ale co dalej ?? Za wykonanie misji dostaniemy punkty, kt?re p??niej mo?emy wymieni? na bonusy postaci:
Vdt0CIb.png

To nie jest takie ?atwe, jak mo?e si? wydawa?;)

Zale?a?oby mi na opinii oraz wypowiedzia? os?b, kt?re wnosi?y by co chcieli by ujrze? na serwerze, co ich by zach?ci?o.
Nie oszukujmy si?, niekt?rzy nie potrafi? sobie poradzi? bez Elf Bota... Ale przecie? kiedy? te? go nie by?o:)

Kilka Zdj?? z Mapy:
MXvrS4r.png

nXfWd9z.png

h77uUOv.png

nMoqPVT.png

ehpEiU8.png

VaTQLhM.png

riZCC2v.png

9F7Mg83.png

_______
- EVO
- Exp / podany ni?ej w po?cie.
- 24/7 / 1000 Graczy.
- PVP
- Data startu planowana: koniec marca.

Odp: [EVO] - Czas na Zmiany :) 10.~

Moim zdanie wygl?da to interesuj?co :)Rozumiem mounty b?d? tak? A i zastanawiam si? jaki exp stage b?dzie. No c?? powodzenia :)

VaTQLhM.png
twoj serwer powiadasz? ;/

Wolu, my?la?em co? nad:
1 50 150x
51 80 100x
81 120 75x
121 150 60x
151 180 40x
181 220 25x
221 350 15x
351 500 8x
501 800 5x
801 1200 3x
1201 - 2x
Ten exp mam przetestowany ju? i dostosowany do monster?w, ale zobacz? jeszcze.

Anonymous, Nie zmieni?em : / zaj??em si? czym? czego mi brakuje oraz co mog? zrobi?, poprawi? oraz zrobi? lepiej , ten skrypt wklei?em bo w pe?ni funkcjonuje ;O

Szczerze? Wyglada zajebiscie napewno wbije zobaczyc ;D

ots wydaje si? spoko, co do exp stage kt?ry poda?e? - jestem za i nie mog? si? doczeka? startu :)
PS: proponuj? przygotowa? client z ustawionym ju? ip servera :)

Zale?a?oby mi na opinii oraz wypowiedzia? os?b, kt?re wnosi?y by co chcieli by ujrze? na serwerze, co ich by zach?ci?o.
Xlog-system i mog? wbija?. Poza tym system bonus?w z neta i te po brazolsku mounty to pewnie te? z neta, mam nadzieje ?e mapa w?asna ^^

xtibi? pachnie

Dubler, nie, Nie ?mierdzi, spokojnie.
Maksiu xD, z tym systemem bonus?w szczerze m?wi?c nie spotka?em si? jeszcze u kogo? ;O A tym bardziej w necie ;o
W?a?ciwie to tylko ten brazolski system mounta przerzuci?em i to na tyle ;p Po co marnowa? czas, jak przez ten czas mo?na zrobi? co? innego, co? bardziej po?ytecznego do dalszego rozwoju serwera?;)

Gotowiec z neta ... To si? ch?opie napracowa???

---------- Tre?? dodana o 20:45 ----------

tre?? pisana na telefonie*

Fajny ten system bonusow. xD
Serwer moze ma jakies tam kopie z czegos, ale jaki nie ma? Pokaz mi choc jeden serwer ktory nie ma skopiowane nic i jest budowany calkiem od zera... Po co bez sensu robic cos, co jest zrobione juz w 10 kopiach? Lepiej wziac to co jest, lekko poprawic, a potem zajac sie dodawaniem nowosci, zeby serwer byl warty uwagi. A nie, robic od zera, napracowac sie, a tak na prawde na serwerze miec tylko dzialajace podstawowe rzeczy, ktore sie pisze po raz 10, zamiast wziac gotowce...

Fajny ten system bonusow. xD
Serwer moze ma jakies tam kopie z czegos, ale jaki nie ma? Pokaz mi choc jeden serwer ktory nie ma skopiowane nic i jest budowany calkiem od zera... Po co bez sensu robic cos, co jest zrobione juz w 10 kopiach? Lepiej wziac to co jest, lekko poprawic, a potem zajac sie dodawaniem nowosci, zeby serwer byl warty uwagi. A nie, robic od zera, napracowac sie, a tak na prawde na serwerze miec tylko dzialajace podstawowe rzeczy, ktore sie pisze po raz 10, zamiast wziac gotowce...

ale on pobra? ca?? dat? bez edytu..

Nareszcie evo pod najnowszego klienta ! Na pewno zagram ;) tylko prosz? Ci dodaj co? od siebie pozmieniaj pewne rzeczy i zmie? ten stage bo jest tragiczny.

Jutro b?d? na pc to dodam

otsik zapowiada sie zajebiscie polecam go zrobic pod 10.10 tibie gdyz z botem nie bedzie problemu sa dostepne craki wiec ludzie by grali bo bez bota to nie robota ! :P kiedy start ! i jak beda cooldowny wygladaly na tym otsie ue co minute bedzie mozna bic itp? bo spodkalem sie na jednym otsie ze knight co 2 sekundy leczyl sie exura gran ico przez to byl nie do zabicia ! mam nadzieje ze tu bedzie balans !

manipulator, Tak jest pod 10.10 :)
Co do cooldown'?w jestem w trakcie pisania skryptu by zmieni? lekko exuhasted w zale?no?ci od terenu jakim si? znajdujemy :) czyli na expie b?dzie mniejszy ;)
Co do balansu, dlatego zrobi? test serwer.

Ostatnia edycja:

No no, nigdy nie widzia?em jeszcze servera evo pod tibie 10.1 i musz? przyzna?, ?e robi wra?enie :). Btw. czy na serwerze s? itemki typu addon doll, mount doll, bo my?l?, ?e gdyby by?y to ca?kowicie zniszczy?oby gr?. Itemki na addon jak i na mounty m?g?by? umie?ci? w questach, lub w potworach ^^

Server si? zajebi?cie zapowiada, mapka jest zajebista. Bardzo mnie cieszy, ?e wko?cu jaki? serv pod 10x evo startuje. Reklamuj go te? na otland i innych forach, mam nadzieje, ?e wbije sporo os?b na start. Swoj? drog? polecam ju? zmieni? na tibie 10.21
Polecam jak najbardziej.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry