-Tibia 10.10 [EVO] - Czas na Zmiany :) 10.~

Status
Zamknięty.
Odp: [EVO] - Czas na Zmiany :) 10.~

Na pewno wbije czeka?em na evo pod najnowsz? tibie kiedy start? (daj jaki? ss z tp roomu)

W marcu ju? na pewno :)
Tp room'u dam p??niej, poniewa? postanowi?em go przebudowa?
Xs4cE23.png

Prezka kiepsko wykonana . Dodane tylko screeny nic wi?cej. 5/10 :)

Pod koniec marca planowany start

Bony s? na sta?e czy tylko na dzie? i czy b?d? nowe czary?

prostessso from de braziliano forumo, powodzenia.

Tak, Bonusy s? na sta?e, a co do nowych czar?w, tak b?d?. B?d? r?wnie? czary dla mount?w.
Xevis, pisa?em wcze?niej w postach, tak?e pierdol si?:)

a i czy te bonusy s? max 100% ?eby nie by?o ?e ek biega z nie wiadomo ile hp.

Tak, tylko do Max 100%, wi?cej nie da rady : )

Nie b?d? czyta? wszystkich Twoich wypocin tym bardziej ?e opiewaj? tylko blu?nierstwami i pokazywaniem niezwykle niskiego poziomu wypowiedzi. Doczyta?em ?e "czy kto? Ci zabroni wzi?? co?", nie nikt, ale spogl?daj?c na screeny nie widz? nic Twojego, poza tym: obiecuje ?e wi?cej si? w tym temacie nie pojawi?.
nie pozdrawiam

robicie co? czy nic? bo pusto.

daj jakie? ssy i info jak id? prace nad serwerem.

no jak wida? nie chce si? im ju? chyba robi? otsika ;DDD zawsze kto? ma fajne pomys?y na odpalenie otsa,stara si? je wprowadzi? a i tak dupa;/ i wsz?dzie wok?? te zjebane evo i rl mapy...

Witam,
Sprawa wygl?da nast?puj?co: Nie porzuci?em projektu, po prostu mam du?o pracy + C?reczk?, kt?ra sko?czy?a wczoraj miesi?c i nie mog? tyle czasu teraz sp?dza? przed kompem, a nast?pne jest to, ?e nie mieszkam u sb i dopiero za par? dni b?d? mie? dost?p ju? w pe?ni do sieci.
Jak tylko pod??cz? si? do sieci zobaczycie co zosta?o zrobione i konkretna data startu. Serwer jest praktycznie gotowy, ale wszystkich rzeczy nie mam na maszynie ; p A data startu musi wi?za? si? z moim czasem, bo nie odpal? serwera i nast?pnego dnia mnie nie b?dzie, nie. Przy starcie serwera za?atwi? sobie du?o czasu wolnego bo to jest najwa?niejsze by by? ca?y czas z graczami, a jako to b?dzie pierwszy start tego serwera tak?e b?dzie zapewne co robi? : )
My?l?, ?e zrozumiecie
Pozdrawiam

Witam,
Sprawa wygl?da nast?puj?co: Nie porzuci?em projektu, po prostu mam du?o pracy + C?reczk?, kt?ra sko?czy?a wczoraj miesi?c i nie mog? tyle czasu teraz sp?dza? przed kompem, a nast?pne jest to, ?e nie mieszkam u sb i dopiero za par? dni b?d? mie? dost?p ju? w pe?ni do sieci.
Jak tylko pod??cz? si? do sieci zobaczycie co zosta?o zrobione i konkretna data startu. Serwer jest praktycznie gotowy, ale wszystkich rzeczy nie mam na maszynie ; p A data startu musi wi?za? si? z moim czasem, bo nie odpal? serwera i nast?pnego dnia mnie nie b?dzie, nie. Przy starcie serwera za?atwi? sobie du?o czasu wolnego bo to jest najwa?niejsze by by? ca?y czas z graczami, a jako to b?dzie pierwszy start tego serwera tak?e b?dzie zapewne co robi? : )

My?l?, ?e zrozumiecie
Pozdrawiam

gratuluje c?reczki :d to ilu was robi w tym projekcie?:?:D

piccolo15, no nied?ugo si? odpali : )
Awesome Asimov, Dzi?kowa? : ) Sam jestem ; p

je?li potrzebujesz pomocy to pisz:) mappuje chwilami ;DD

Witam,
My?l?, ?e zrozumiecie
Pozdrawiam
wiesz co sam jestem ojcem , i zaraz 2 synka bd mia? , i po 1 zaslaniac sie dzieckiem to masakra , po 2 jak skonczyla miesiac to co wczesniej nie wiedziales ze dziecko potrzebuje czasu ? .. dziwne no ale spoko , szacun ze rodzina jest wazniejsza . no ale to nie jest powod :) ale spoko :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry