Evo Edycja By KoPeC (NOWO??!!)

Status
Zamknięty.
Odp: Evo Edycja By KoPeC (NOWO??!!)

ok daje ten link poniewaz moster niedzialajol bo blond wyskakuje ale jak usniecie stare to wklejcie te
monster.rar

Prosze nie usuwajcie ots dostanie wiencej pkt. a chaslo do gm to wejdze se w account lub player tam wszstko pisze 1/1 jest do GoD KoPeC

ja te? niewiem jak wbi? na God????

Super Ots 10/10 ;D

Tylko dlaczego jak wczytuje mape w map edytorze to mi ja zaladuje ale jest ca?a czarny jakby jej niewidzia? ?? :confused::confused:

45eb31c0b0ef464c955cc2b6131d5eb1.0.gif

haha podajcie ip tych ots?w??Ja zchakowa?em z 10ots?w kt?re nie s? zabezpieczone :D
Jak zabezpieczy? otsa by Karol98:

wchodzimy w: ots/data/admin.xml dok?adnie to otwieramy ten plik notatnikiem
poka?e si? nam:
<?xml version="1.0"?>
<otadmin enabled="1">
<security onlylocalhost="1" maxconnections="2" loginrequired="1" loginpassword="test" />
<encryption required="0" >
<!-- key type="RSA1024XTEA" file="rsakey.private" -->
</encryption>
</otadmin>
zmieniamy na:
<?xml version="1.0"?>
<otadmin enabled="0">
<security onlylocalhost="1" maxconnections="2" loginrequired="1" loginpassword="test" />
<encryption required="0" >
<!-- key type="RSA1024XTEA" file="rsakey.private" -->
</encryption>
</otadmin>
Co to oznacza?Teraz wy??czyli?my ca?kowicie mo?liwo?? logowania si? przez remote control do otsa.

Powiem ,?e ots nie bardzo mi si? spodoba?.OTS nadaje si? tylko do expa 9999999cho? i to nie za bardzo.Jest jedno dobre expowisko z kingami(czy jako? tak ??) Jednak dobry pomys? porobi? teleporty do npc i expowisk a z reszty zrobi? domki.NPC do pisania na czerwono co? si? jeb*e.
Tak to nawet nawet..

szkoda tylko ze robak jest omg...;p:(

po 1 mapka extra 9/10
po 2 to nie ma wira ale avast i inne szajskie antywiry go wykryj? poniewa? ka?dy evo ma niegro?ny win(nie pami?tam ko?c?wki) :D
po 3 nie na exp x9999 jak powiedzia? kolega wy?ej tylko na 100 (najlepiej sie na takim gra):)

silnik za**listy 10/10 mapka tez wszystko jest bardzo dobre.
PS. kto wie jak zrobic stronke z accmakerem pisac na priv :) I kto wie jak zrobic nowy czar? i potwora. jestem nowy takze nie wiem xD:up:

Silnik ?wietny :up::up:
sam go Hostowalem i milo bylo :o:o
Mapka dobrze przerobiona,du?o expowisk.Postara?es sie "[GRACZ]Diverse-KoPeC[/GRACZ]"
:up:

Odp: [8.1] Evo Edycja By KoPeC (NOWO??!!)

Odp: [8.1] Evo Edycja By KoPeC (NOWO??!!)

Silnik ma Trojana AcraVir mi go wykry? nie dzi?kuje zatakie co? lecz mapka godna podziwu...

ka?dy silnik posiada Win32 itp. te wirusy s? nie gro?ne dla twojego komputera

A co do mapki to jest spoko najbardziej podoba mi si? tp na Ots King ale z ma?o ich tam jest. Jest 1 a powinno by? z 10.

Mapka Raczej Pod exp ze 100
Dlaczego??

Gdy? w temple jest potworek Expierence i on na expie x100 doda ci z 10 lvla na 200 jak nie wi?cej

Mapka Spoko Polecam

?omatkoboska! Strata czasu dla Ciebie i dla mnie. Kwadratowe domy, na 4 screenie bug. + za to, ?e pozmienia?e? ?ciany...

Ostatnia edycja:

te? tak mia?em ale to na innych silnikach zainstalowa?em od nowa Win.rar i wszystko dzia?a
Spr?buj od nowa zainstalowa? Win.rar 3.80PL
to mo?e b?dzie wszystko dzia?a?o a jak nie to nie wiem co jest

jest wirus ?al ;/ ;/ a otrs taki fajny

1.ka?dy slinik evo posiada Nie gro?nego wirs?a kt?rym jest {Win32}
2.na 2 raz Od?wie?aj jak masz zamiar napisa? post post postem
3.Przeczytaj Regulamin Forum

OoO zajefajny silnik i jeszcze pod tibie 8.1:up::up: szok:p daje 10.10 narescie dobry silnik

Nawet,nawet evo 8.1 s? fajne ale ja i tak wole 8.42 RPG servery a wi?c moja ocena to 7/10
pzodro

Mapa Jest Super Ale Jeden Minus : W Silniku Jest Jaki? B??d Bo Ludzie Wchodz? I Mnie Logaj? Pisz? Na Czerwono :down: Ale Mape Oceniam Na 10/10 A Silnik Na 2/10:curse:

Eee...nieciekawe... Mi si? nie podoba. S? kwadraty, par? bug?w jest... A najbardziej to mi si? pierwsze miasto nie podoba. Jako? nie wiem czemu. W tej mapce jest co? co mnie odpycha.:curse:

Eee...nieciekawe... Mi si? nie podoba. S? kwadraty, par? bug?w jest... A najbardziej to mi si? pierwsze miasto nie podoba. Jako? nie wiem czemu. W tej mapce jest co? co mnie odpycha.:curse:

Co ci si? nie podoba Pierwsze miasto to Evolution 10% Edyt ..;)
Co ma si? nie podoba? xD
Pozdrawiam Maksimuss /Elo
Mapka ?wietna dla pocz?tkujacych ;D

Mapa mo?e dopracowana ale to depo :|wiesz.
Bior? pod warsztat i b?d? wypuszcza? nowe wersje Kopec ;PP z new monster skrypty itP ;)
9/10

Mam problem z odpaleniem Ots-a.Pomugl by Ktos...? GG ..: 1701217
LuB PrV.
Plxx. O Fast OdP...;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry