• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Expowisko z frostami

Status
Zamknięty.

zarzyk

Active User
Liczba reakcji
1
Witam chcia?bym zaprezentowa? Wam moj? now? mapk? kt?r? stworzy?em dla potrzeb serwera...
Przedstawia ona expowisko z frostami :)
Komentujcie, cenie sobie Wasze komentarze
lol3i.png

lol2sr.png

lolxth.png

Minimapa
lol4s.png

Odp: Expowisko z frostami

Przejechane auto-borderem z g?ry na d??. Brak drzew, zimowych kamieni.
Kompletnie wszystko zrobi? za Ciebie auto-border. Mam wra?enie jakby? w og?le nie zagl?dn?? do Raw pallete czy natura, czarna magia, nie? Dodaj wi?cej drzew i zimowej natury a b?dzie o niebo lepsza. Strasznie kwadratowe zako?czenia border?w, jak ju? wy?ej wymieni?em czym to jest spowodowane.

Ta woda tu zupe?nie nie pasuje, mog?a by by?, ale nie w takiej ilo?ci, troch? lodu troch? wody, spr?buj to ze sob? po??czy? ;]

Og??em sry za komenta, ale praca nudna, monotonna i bez sensu. Jaki? domek by? doda? czy co?, pomy?l, popracuj a b?dzie du?o lepiej ;]

Woda nie ma ?r?d?a! Bynajmniej ja nie widz?...

Powodzenia!

@down
ale kamienie mi si? bardzo podobaj? !!!! xd

Ostatnia edycja:

Drogi pogromco sko?cz z tymi kamieniami! One nie s? najwa?niejsze. Gdy nadrobisz wszystko kszta?tami g?r kamienie mo?na wypieprzy? przez okno.

Tutaj oczywi?ci na pierwszym ss wszystko ssie, na drugim tak samo, na trzecim jeszcze bardziej, a na 4 to ju? w og?le koszmar. Kwadratowe g?ry itd. itp. Wyrzu? ME do kosza bo nic nie osi?gniesz.

Aha jeszcze jedno Minimapa to jest takie co? jak wci?niesz przycisk M

hmm drzewa na frostach ? :D CZY NP: NA RL OKOLNIR MASZ DRZEWA ? XDDDDD drzewa nie pasuj? do takich potwork?w tak jakby? doda? wode na demonach :D

ka?dy ocenia go ?le a mo?e zrobisz ty co? lepszego ?
Notka moderatorska:
Ka?dy ocenia go jak chce, my nie jeste?my tutaj od pokazywania swoich dzie?, tudzie? napinania si? - chcemy tylko pom?c.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dzi?ki za komentarze, ale jak kolega Mcree napisa?, gdzie wy chcecie w takim klimacie drzewa!! :|
troch? wyobra?ni, je?eli to by by?y znikome ilo?ci lodu ?niegu itp to my?l? ze pasowa?oby ale wybaczcie...
a Minimapa nie chodzi?o mi o taka screena z takiej ma?ej mapki a nie minimapy ca?ego terytorium.... :)
btw ?r?d?o tych wodospad?w to topniej?cy lodowiec, dlatego wstawi?em tam lodowe ?ciany :)

Status
Zamknięty.
Do góry