• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Exura na Rooku...?

Status
Zamknięty.

Kryss014

Active User
Kwiecień 12, 2009
Liczba reakcji
5
Witajcie! Wczoraj, albo dzisiaj w nocy, zobaczy?em nietypow? scenk? - Rookstayer, 13lvl leczy? si? e x u r ?!!! Niemam zielonego poj?cia, jak to zrobi?, ale mog? podejrzewa?, ?e kiedy? by? na mainie, kupi? sobie ten czar, a potem go, albo sie zrokoowa?. Lecz pozostaje jeszcze problem - no vocation. Przecie? exurka nie jest dla "none"...? Na st?w? to by?a exurka! Nie wiem czy dzia?a?a, ale na pewno, kiedy rookstayer wymawial slowo "exura", pojawialy sie na nim niebieskie gwiazdki. Uwaga! Jestem pewien, ?e nie by? to tzw. Szpan, u?ywaj?c mostku dla PACC, tylko prawdziwa exura! Jakby co, to wydarzy?o si? to na ?wiecie Arcania, jaki nick mia? ten go?ciu - niestety nie pami?tam, ale postaram si? go odnale??. Dzi?kuj? za przeczytanie!

Pozdrawiam, Kryss014

Odp: Exura na Rooku...?

Albo Ci si? co? przy?ni?o, albo to jaki? b??d albo ca?kiem zjebali tibie, szkoda tylko ?e nie zrobi?e? ssa jako dow?d, bo niewiele os?b uwierzy Ci na s?owo, to tak samo jakby kto? na faccu lata? z Utani hurem, niemo?liwym jest aby kto? na rooku leczy? si? exur?, przecie? nawet nie ma gdzie tego kupi?, a mo?e w najnowszym update zrobili jaki? quest gdzie po wykonaniu go mo?na kupi? czar exura? Lecz to raczej nierealne, my?l? ?e Cipsoft nie zni?y? by si? do tego stopnia :D

Powiem tak hahahahahahahahah :D wiesz co on robi? ?? pisa? exura i leczy? si? potkiem.Ja tak si? bawie jak niemam co robi? ide na poh (jestem palkiem :D) i pisze exori frigo i wale z icelice a go?cie mnie pytaj? jak ja to robie przecie? to niemo?liwe a ja na to ?e to wy tak niemo?ecie :D i mam z nich pizgawe :D

Ale w takim razie, dlaczego nie bylo chmurki z powodu nie nauczenia sie czaru...?

To nie by?a ?adna "Exura" to jest nadzwyczajny fake... natomiast zrobi? to w taki spos?b napisa? swoje magiczne s?owo "Exura" i u?y? w tym czasie small health potion.=)
Ca?a filozofia.:o
#Kondzio
aj szybciej by?e?; /
#Krysss
M?g? napisa? " Ex ura" a ty zauwa?y?e? "Exura".

#Kruczeq

jak pisz? w tibii Ex ura to jest jak exura, mo?esz to sprawdzi? samemu.

#Topic

Je?li Cipsoft zrobi?by exur? na rookgardzie popsu?by ca?? rado?? z gry, wkr?tce jeszcze paladyn tworzy?by run? SD a na rooku by?yby demon skeletony, ghoule, dragony a nawet demony! Wed?ug mnie kryssowi si? przewidzia?o, pewnie by? ?pi?cy i mia? przewidzenia.
Je?li kto? z was ma rookstayera z 13 poziomem do?wiadczenia lub wy?szym powinien to sprawdzi?, ja akurat tego nie zrobi? i? nie gram na rookgardzie.

To dlaczego wszyscy pytaja sie mnie, czy mam exure na rooku? juz 3 osoby... a mam 9 lvl na rooku

mi sie wydaje ?e exura jest wprowadzona na roku
dow?d?
m?j kumpel zrobi? exure na rooku i zadzia?a?a niewiem jakim cudem -.- :curse:

Adasieks: Takk ? O ja Cie...
A wiecie, ?e ja widzia?em palladyna na rooku, O.o kt?ry mia? 20 lvl, wali? z exori i z wand of voodoo. O.o O.o O.o

Adasieks wst?p do tego kolegi do domu i zobacz na w?asne oczy. Jak m?wili panowie :up: up to leczy? sie potionem.

Pozdrawiam
Buciu

Gosciu cos ci sie pomylilo bo na rooku nie ma czarow albo ci sie snilo albo masz wade wzroku ;):down:

mi sie wydaje ?e exura jest wprowadzona na roku
dow?d?
m?j kumpel zrobi? exure na rooku i zadzia?a?a niewiem jakim cudem -.- :curse:
To jest niemo?liwe ?eby na rooku by?a exura.Pewnie tak jak pisali u?ytkownicy up pisa? Ex ura i leczy? si? small health potionami.Nawet je?li by zrobili ( w co w?tpie)to rookgard to nie by?o by to samo i tibia sta?a sie jakim? otsem.

Hahahah nie mog?,10 post?w i ?adnej odpowiedzi.
Sami znawcy...

Ju? wujek Arti m?wi wam,jak to zrobi?. ;d
Napisa? exura,a nast?pnie wcisn?? alt i na klawiaturze numerycznej wystuka? 0160,pu?ci? alt i enter.

Proste,nie ?

Twoj kolega Cie niezle wrabia. A masz jakiegos ssa ? Mogl stac na kladce jak sie idzie na pacc i pisac exura lub uzywac potionow.

Twoj kolega Cie niezle wrabia. A masz jakiegos ssa ? Mogl stac na kladce jak sie idzie na pacc i pisac exura lub uzywac potionow.
Nie rozumiem,no za choler? nie rozumiem takich ludzi.
Widzi wy?ej post,kt?ry wszystko poprawnie wyja?nia,a on dalej,?e to fake.

Wszystko zosta?o wyja?nione,wi?c temat chyba do zamkni?cia ?

#down
Ty nie powiniene? wcale na kompie siedzie?,bo wida? co si? dziej?

Ostatnia edycja:

Ja Bym wam radzi? nie siedzie? po nocach na kompie , macie dow?d : co si? z cz?owiekem dzieje :down::down::down::down::down::down::down::down::down:

jak sie uzyje potiona to po gwiazdkach pojawia sie pomaranczowy napis "Aaaah" wiec to bylo wiadomo ze to nie exura bo jak sie uzyje exury na mainie to nie ma takiego napisu :D

jak sie uzyje potiona to po gwiazdkach pojawia sie pomaranczowy napis "Aaaah" wiec to bylo wiadomo ze to nie exura bo jak sie uzyje exury na mainie to nie ma takiego napisu :D
Nie,nie...kurwa co za ludzie.Idioto nie widzia?e? mojego posta,co wszystko wyjasni? ?
Ju? wujek Arti m?wi wam,jak to zrobi?. ;d
Napisa? exura,a nast?pnie wcisn?? alt i na klawiaturze numerycznej wystuka? 0160,pu?ci? alt i enter.
W dupie by?e?,g?wno widzia?e?.Nastepnym razem zamiast pisac pierdo?y w celu nabicie posta,poczytaj posty.

Co za ludzie,ja jebie...

#down
Kolejny ?

Ostatnia edycja:

dok??dnie tak jak m?wisz , jakby? przemy? twarz prawdopodobnie nic by? nei widzia? ?piochu :D

jest pewien spos?b na zrobienie fake czaru exury robi si? to tak jak rysunki w tibi czyli exura i ta kratka nie widoczna w tym czasie u?y? potiona i to na tyle :) chcia? zaszpanowa? fakem xD

Ej Halllo moim zdaniem typowi si? nudzi?o i zrobi? temat wymy?li? bajeczke bez sensu ...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry