-Tibia 8.60 Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Troche nowych zdj??, na razie prace id? wolno gdy? mam du?o nauki w T.I.

2pto1u9.png

2lk8rkl.png

2n6ryab.png

29ojtjr.png

66yn9s.png

69fhag.png

Pozdrawiam​

Ostatnia edycja:

?adnie przerobione Evo, to chyba pierwszy taki projekt, za pomys? masz wielkiego plusa. Ots zapowiada si? ciekawie, mapa ?adnie do procowana. Mam nadzieje ?e serwer wypali i przyci?gnie mas? graczy.

Pozdrawiam

Wielki + za swoj? map?, ?adna i dopracowana w szczeg??ach, do tego 4 miasta- ch?tnie zagram jak server wystartuje.

Dodana Hunting Arena:

15wm4p1.png

116p8ub.png

Ostatnia edycja:

Wszystko ?adnie pi?knie, ale wyjeb ten autoborder. Mappujesz jak Krisix z APO 8.42 :)

Wszystko ?adnie pi?knie, ale wyjeb ten autoborder. Mappujesz jak Krisix z APO 8.42 :)

Dzi???ki, ale og?lnie to nie wiem czy tu jest 40% autobordera.
Tylko sciany troche automatem lecia?em.
Reszta r?cznie, ale mniejsza. Wa?ne ?e si? podoba.

Czekam na jakie? pozytywne komentarze =)

Pozdrawiam

Prace nad Faleri? dalej trwaj? i maj? sie ,,zajebiscie'' ;)

kiedy mozemy sie spodziewac startu serwera? i mysle ze exp rate 200lvl+ powinien byc okolo x8

kiedy mozemy sie spodziewac startu serwera? i mysle ze exp rate 200lvl+ powinien byc okolo x8

Start planuje na Feri? 2012. Lub p??niej.
Na razie mog? tylko obieca? ?e na pewno wystartujemy.

Co do stage, te? taki przewiduj? =)

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania.

Ots nooo... ciekawie si? zapowiada nie gra?em na przedniej edycji ale jako? te twoje pisanie strasznie mnie zach?ca do wbicia i zobaczenia co i jak hehe :)
Start zapowiada si? dosy? p??no to proponuj? informowa? na bie??co co zosta?o zmienione co dodane i wielkim plusem jest to ?e starasz si? wsp??pracowa? z forumowiczami.

Pzdr.

@ Up.

Dzi?kuje za mi?y komentarz. Za pewne nie s?ysza?e? o pierwszej wersjii Falerii poniewa? reklama by?a beznadziejna. Teraz mam zamiar rozpowszechni? serwer w?r?d Tibijczyk?w.
Sadz? ?e nastepna wersja bedzie wieksz? atrakcj? dla wszystkich fan?w gry RPG/Fun.

Zdj?cie z nowej wyspy.

rs7yus.png

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Mapa na ostatnim screenie mo?e nie jest zrobiona perfekcyjnie, ale jest bardzo klimatyczna. Przypomnia?a mi pewne czasy. Dzi?ki za to.
Co do servera to szkoda ?e server FUN. M?g?by? zrobi? RPG z tego. Mapa jest na poziomie ?rednim. Pomy?la?bym nad dodaniem jaki? ciekawych system?w do gry. One jednak urozmaicaj? rozgrywk? i powoduj?, ?e gracz zostaje na serverze.
Na razie server zwyczajny. Patrz?c po opisie, gra szybko mo?e si? znudzi?.

Mapa na ostatnim screenie mo?e nie jest zrobiona perfekcyjnie, ale jest bardzo klimatyczna. Przypomnia?a mi pewne czasy. Dzi?ki za to.
Co do servera to szkoda ?e server FUN. M?g?by? zrobi? RPG z tego. Mapa jest na poziomie ?rednim. Pomy?la?bym nad dodaniem jaki? ciekawych system?w do gry. One jednak urozmaicaj? rozgrywk? i powoduj?, ?e gracz zostaje na serverze.
Na razie server zwyczajny. Patrz?c po opisie, gra szybko mo?e si? znudzi?.

Dzi?ki za komentarz.
Co do mapy, staram si? j? robi? starannie bez niepotrzebnego spamu.
Je?eli chodzi o Fun vs RPG, to nie wiem. Mam jeszcze du?o czasu. Zobacze jak si? rozwinie mapa. Mo?e nawet wyj?? z tego RPG.
Na wszystko jest jeszcze czas wi?c nie bede wyprzedza? zdarze?.

Pozdrawiam

Gralem na pierwszej wersji. Byla calkiem ok. jesli chodzi o addony to zmienilbym sposob aby dojscie do fontanny bylo ostatnia misja po skolekcjonowaniu itemow.reszta byla napawde przyzwoita. Przydaloby sie jednak dopilnowac boty ;)

Lameq

Gralem na pierwszej wersji. Byla calkiem ok. jesli chodzi o addony to zmienilbym sposob aby dojscie do fontanny bylo ostatnia misja po skolekcjonowaniu itemow.reszta byla napawde przyzwoita. Przydaloby sie jednak dopilnowac boty ;)
Lameq

W nowej wersji b?dzie ,,real addon system''. Czyli addony bedziemy zdobywa? za przedmioty.
Lecz nie wszystko b?dzie zer?ni?te z realnego systemu.
Trzeba bedzie zdobywa? inne cenne rzeczy aby dosta? ulubiony addon.

Pozdrawiam

Pami?tam jak gra?em na Falerri podczas tych wakacji!
By?o ?wietnie, balans profesji zajebisty, administracja mi?a i dobra atmosfera na serwerze.

By?y wary, oraz fajne przygody na questach.
My?l? ?e serwer zas?uguje na uwage poniewaz kto? wk?ada w niego du?o pracy i ludzi? si? podoba.

Pozdro,

Ten Przystojniak

Od?wie?am

Bardzo spodoba? mi si? tw?j projekt.
Rzadko widuj? si? projekt TP kt?ry jest tak urozmaicony jak Tw?j.
Praca i wysi?ek jaki wk?adasz w map? na pewno zaowocuje du?? ilo?ci? graczy.
Ostatni screen kt?ry doda?e? bardzo mi si? spodoba?.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry