Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super nie mogę się doczekać startu. Możesz mi powiedzieć czy robisz rook? Jakieś domki, questy itp. czy tylko main?
mapa wyglada dobrze. mozna pograc. moja propozycja co do zmian? zmniejsz liczbe expowisk . bynajmiej tp na expy i questy. zrob tak zeby na niektore dobre expy trzeba bedzie isc nogami. rozwniez na questy. rob eventy typu pkt dla ludzi albo jakis itemek znajdujacy sie w city. lub tez lottery system co 3h czy cos. 
mrrr. najsmapa wyglada dobrze. mozna pograc. moja propozycja co do zmian? zmniejsz liczbe expowisk . bynajmiej tp na expy i questy. zrob tak zeby na niektore dobre expy trzeba bedzie isc nogami. rozwniez na questy. rob eventy typu pkt dla ludzi albo jakis itemek znajdujacy sie w city. lub tez lottery system co 3h czy cos.
exp stage moze zrob taki zeby. latwo sie wbilo 50 lvl. troche trudniej 100. pozniej 150 zeby bylo troche hard. i 200+ zeby byl spory hard;p beda lepsze akcje wtedy typu ob/pk. bo gdy sa duze lvl to gra jest nudna;/.
wbije na 1000%.czekam na start pozdrawiam.

hehe dzieki za poparcie moich pomyslow ;p. bo mapa jest super. chcialbym juz pograc! odpalaj server!!!! xD bo nie idzie czekac dluzej ;D rwie do gry ;p forum jest albo strona?
e tam gadasz;p pewnie by si? rejestrowali.a na kiedy przewidujesz start?