• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Dodaliśmy mail system.

vzyg76.png

Rotwormy.

2jb8s5w.png

Ostatnia edycja:

Od?wie?am

Zapowiada si? co raz lepiej :D czekam na start :) pozdrawiam

Odświeżam.

Nowe informacje:​

Pracujemy nad systemem Taks?w, bedzie możliwość wykonywania wielu misji u ,,Adamsa''.
Za każde zadania będą wartościowe nagrody.

Zdradzę jeszcze planowaną datę startu, wypada ona 14 Lutego 2012roku.

Do tego czasu mamy zamiar zrobić jak najwiecej, aby zapewnić graczą zabawę jakiej nigdy nie doświadczyli.

Przypominam r?wnież, że na razie posiadamy najbardziej przerobioną mapę Evolution w Polsce.
Dam głowę, że żaden z aktualnych projekt?w Evolution nie posiada tak rozbudowanej mapy.

Pozdrawiam!

P.S: Pamiętaj, tylko u nas takie atrakcje!

Więcej informacji już wkr?tce!​

Ostatnia edycja:

Super nie mog? si? doczeka? startu. Mo?esz mi powiedzie? czy robisz rook? Jakie? domki, questy itp. czy tylko main?

Super nie mogę się doczekać startu. Możesz mi powiedzieć czy robisz rook? Jakieś domki, questy itp. czy tylko main?

Jest tylko main.
Lecz dla poprawienia humoru mogę dodać, że jest kilka miast oraz kontynent?w.
Masa expowisk, oraz quest?w.
Na prawdę, bedzie na czym oko zawiesić!

@Edit.

Nie długo udostępnię nowe zdjęcie minimapy.

Dodaliśmy już miejsce znajdowania się ,,Adamsa'' (ten od task?w =P)

2hprs0n.png

vxf235.png

Wiemy że nie co kwadratowe, ale najbardziej mi pasowało pod jego klimacik.

Ostatnia edycja:

oj jo joj, Mix Dem podszkol si? w robieniu natury. Bije strasznie po oczach. Gdzie k?pki traw o ID: 6216 i 6217? A grzybki kwiatki? Cokolowiek. Chatka ?adna, tylko troszk? ciasnawa. Je?eli b?dzie gra?o du?o os?b musisz liczy? si? z tym, ?e b?dzie trzeba j? powi?kszy?. Tyle je?li chodzi o ostatnie 2 screeny. Co do servera ju? si? wypowiedzia?em wcze?niej.

Odświeżam

2ugc9kk.png

Ostatnia edycja:

mrrr. najs;) mapa wyglada dobrze. mozna pograc. moja propozycja co do zmian? zmniejsz liczbe expowisk . bynajmiej tp na expy i questy. zrob tak zeby na niektore dobre expy trzeba bedzie isc nogami. rozwniez na questy. rob eventy typu pkt dla ludzi albo jakis itemek znajdujacy sie w city. lub tez lottery system co 3h czy cos. ;)

exp stage moze zrob taki zeby. latwo sie wbilo 50 lvl. troche trudniej 100. pozniej 150 zeby bylo troche hard. i 200+ zeby byl spory hard;p beda lepsze akcje wtedy typu ob/pk. bo gdy sa duze lvl to gra jest nudna;/.

wbije na 1000%.czekam na start pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

mrrr. najs;) mapa wyglada dobrze. mozna pograc. moja propozycja co do zmian? zmniejsz liczbe expowisk . bynajmiej tp na expy i questy. zrob tak zeby na niektore dobre expy trzeba bedzie isc nogami. rozwniez na questy. rob eventy typu pkt dla ludzi albo jakis itemek znajdujacy sie w city. lub tez lottery system co 3h czy cos. ;)
exp stage moze zrob taki zeby. latwo sie wbilo 50 lvl. troche trudniej 100. pozniej 150 zeby bylo troche hard. i 200+ zeby byl spory hard;p beda lepsze akcje wtedy typu ob/pk. bo gdy sa duze lvl to gra jest nudna;/.
wbije na 1000%.czekam na start pozdrawiam.

Mam zamiar zrobi? co? w du?ym stylu RPG.
Nie potrafi? tego dobrze wyt?umaczy?, ale na Falerii nie b?dzie biegania z kup? kasy i aolami.
Na to bedzie trzeba zarobi?, wi?c ,,noobskie'' pekowanie na 40-50 lvl'ach bedzie op?atne i gra stanie si? bardziej klimatyczna i op?acalna dla peker?w :P

Wykorzystam te? Tw?j pomys? na inne expowiska na kt?re trzeba doj?? drog?, a nie teleportowa? si?.

Co do event?w, mam ju? kilka zaplanowanych. Nie d?ugo dowiecie si? wiecej.

Pozdrawiam.

P.S Wybaczcie ?e nie raz pisze ,,my'', tak na prawd? projekt robie samemu. :P

hehe dzieki za poparcie moich pomyslow ;p. bo mapa jest super. chcialbym juz pograc! odpalaj server!!!! xD bo nie idzie czekac dluzej ;D rwie do gry ;p forum jest albo strona?

hehe dzieki za poparcie moich pomyslow ;p. bo mapa jest super. chcialbym juz pograc! odpalaj server!!!! xD bo nie idzie czekac dluzej ;D rwie do gry ;p forum jest albo strona?

Nie ma sensu aby robić fora, ponieważ nie chciało by się ludziom rejestrować. (lol).
Bede na forach tibijskich zapowiadać nadchodzący start.

Dodaje nowe zdjęcia:

23tl8ac.png

xpr6nc.png

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania.

e tam gadasz;p pewnie by si? rejestrowali.a na kiedy przewidujesz start?

coraz lepiej sie ots zapowiada
czekam niecierpliwie na start otka, na pewno wbije

pozdro i czekam na wiecej informacji

o jejku xD to tyle jeszcze czasu ze ho ho ho;D nie da sie wczesniej?;p troche d?ugo.

Od?wie?am.

Wed?ug was strona serwera powinna by? w 100% po Polsku czy po Angielsku ? =)

Pozdrawiam.

po pl. niby czemu po ang?chyba ze da sie po pl i ang. ale po pl daj.

moim zdaniem strona powinna by? po pl i ang poniewa? .. r?wnie? wa?ni s? gracze z zagranicy ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry