-Tibia 8.60 Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Hmm pisa?e? ze Exp ma?y bo s? TP, ale zrozum ?e jak s? tp to sie szybciej expi, wchodzisz zabijasz np rot i git 15 lv cyce 25lv dragi i wgl. ;D mniejszy exp i wiecej zabawy a tak to wbija ludzie 120lv i " a chuj nie chce mi sie grac" moje zdanie. : ]

Hmm pisa?e? ze Exp ma?y bo s? TP, ale zrozum ?e jak s? tp to sie szybciej expi, wchodzisz zabijasz np rot i git 15 lv cyce 25lv dragi i wgl. ;D mniejszy exp i wiecej zabawy a tak to wbija ludzie 120lv i " a chuj nie chce mi sie grac" moje zdanie. : ]

Tylko teraz jest problem, bo wed?ug sondy wiekszo?? chce RPG. Ale jeszcze si? zobaczy jak to b?dzie.
Na razie pracuje dalej nad serwerem.
Zobaczymy co wyniknie z sondy wtedy zaczniemy przygotowywania do prawdziwego klimatu RPG, lub 4fun =)

Pozdrawiam.

P.S Ponad sto komentarzy, ciesze si? ;)

Nie ma sensu robi? RPG z tego powodu, ?e b?dzie bardzo ma?o os?b gra?o osobi?cie bardzo lubi? RPG tzn wykonywanie r??nych quest?w wsp?lny exp ale teraz to nie przejdzie ka?dy chce ORO..:< proponuj? aby? OTS zrobi? co? pod Simson.dyn.pl full quest?w,tp na expy,ca?kiem ?adna mapa i sporo graczy oko?o 300-350 postaraj si? o dobr? map? pododawa? multum quest?w i sporo tp z mobkami przer??nymi a nie 40 tp to dl'e i 20 hellhundy.A co do klienta 9.2/9.3 fajna sprawa bo wyeliminuje boty w wi?kszo?ci b?d? nowe mobki,itemy,questy,czary,outfity no i wygl?d jest lepszy, przecie? nie musisz startowa? za 1 miesi?c jak co? ma by? dobre to warto poczeka? d?u?ej.

Moim Zdaniem [ moim ] proponuj? serwer RPG z oczywistych przyczyn,
wida? ?e prace na map? s? i b?d? wi?c szkoda by by?o to niszczy? i dawa? tp.
Tibia 9+ nada?a by naprawd? dobrego klimatu gry, my?l? te? je?eli nie zosta? ju? ten temat zaczerpni?ty aby - dodawa? [ upomnienia ] za tgz. bota, oczywi?cie kiedy GM z?apie kogo? na bocie [ to od razu wida? ] a kto? by? by przy kompie i w tym przypadku odpisa? by do Game Mastera to upomnienia by nie by?o.
Oczywi?cie ja wiem ?e ju? co nie kt?rzy po przeczytaniu tego postu upadn? na g?ow? ?e jak to upomnienia za bota ? sprawdzanie mnie czy jestem przy kompie ?

I przyk?adowo 2x notka = ban 2dni
My?l? ?e to jest dobre rozwi?zanie.

Jak na razie [ Powodzenia ]

Moim Zdaniem [ moim ] proponuj? serwer RPG z oczywistych przyczyn,
wida? ?e prace na map? s? i b?d? wi?c szkoda by by?o to niszczy? i dawa? tp.
Tibia 9+ nada?a by naprawd? dobrego klimatu gry, my?l? te? je?eli nie zosta? ju? ten temat zaczerpni?ty aby - dodawa? [ upomnienia ] za tgz. bota, oczywi?cie kiedy GM z?apie kogo? na bocie [ to od razu wida? ] a kto? by? by przy kompie i w tym przypadku odpisa? by do Game Mastera to upomnienia by nie by?o.
Oczywi?cie ja wiem ?e ju? co nie kt?rzy po przeczytaniu tego postu upadn? na g?ow? ?e jak to upomnienia za bota ? sprawdzanie mnie czy jestem przy kompie ?
I przyk?adowo 2x notka = ban 2dni
My?l? ?e to jest dobre rozwi?zanie.
Jak na razie [ Powodzenia ]

Og?lnie tez mnie kr?ci Faleria jako RPG, mo?e by nie by?o t?umu ludzi ale w ko?cu co? innego.
W?asnie bawi?em sie z klientem 8.70 pod Faleri? i musz? przyzna? ?e nie ?le to wygl?da.
Dodatkowo nie b?dzie to hard RPG, wiec ka?dy m?g?by tutaj zacz?? spokojn? gr? bez problemu.

Pozdrawiam!

P.S Co do ,,ora'' to s? na pewno gildie kt?re lubi? RPG i ora?sko na takich serwerkach.

SONDA!:
http://sonda.hanzo.pl/sondy,141103,hoFl.html

No widz? ?e wzieliscie si? za m?j pomys? co do 9.3;))
A co do ,,oro" To ja z Gildi? na bank wbijam,wiec je?eli by kto? jeszcze si? zastanawia? czy ma wbija?,czy b?dzie oro to ja m?wi? TAK!!!
Zapraszam;)

No widz? ?e wzieliscie si? za m?j pomys? co do 9.3;))
A co do ,,oro" To ja z Gildi? na bank wbijam,wiec je?eli by kto? jeszcze si? zastanawia? czy ma wbija?,czy b?dzie oro to ja m?wi? TAK!!!
Zapraszam;)

Je?eli chodzi o 9.30 to jeszcze musze si? du?ooo zastanawia? i pracowa?.
Nie ma stabilnych silnik?w wi?c bede musia? pracowac du?o nad ?r?d?ami i ca?? dat?.

Odchodz?c troch? od tematu klienta, z tego wzgl?du ?e serwer sta? si? ju? troche popularny, mam zamiar zrobi? Forum, na kt?rym bed? si? znajdowa?y wszystkie sondy/propozycje na temat serwera. Nie zabraknie tez informacji o testach b?d? zdj?ciach i filmikach z mapy.

Pozdrawiam

P.S

Sonda!
http://sonda.hanzo.pl/sondy,141103,hoFl.html

czy?by projekt upad??;<

omg;] pod 8.6 zrob i tyle... wydziwiacie jakies 9.2 czy 3 ^^ ;] ja nie mam zamiaru sie uczyc tych nowych czarow ktory jest dobry itd.. robisz pod 8.6 i koniec;] zrob forum. nie jest ci??ko.

Mo?esz zr?bic otsa pod 9.2/9.3, jak najbardziej b?dzie to ciekawy pomys? :)

@up
Przecie? mo?na zastosowac stary system czar?w. Tutaj to ja nie widz? problemu.

ale Zeksio tam ni? b?dzie boci? dlatego nie chce mie? na 9.2+;)
Ja wol? mie? to doda du?o klimatu,questy itd;)

Jakie? co?, na od?wie?enie.
Doda?em trzeci ju? resp rotworm?w:

1h81zs.png

Eiko kupie bota i bede bocic:) dla mnie to nie jest zaden problem ;) wole 8.6 poniewaz to jest lepsze od tych nowszych wersji... nie chodzi o bot... nie lubie tych nowych wersji bo s? glupie.. sporo nowych czarow mounty itp.. ja tego nie lubie. dla Twojej informacji to wi?kszo?? u?ywa bot. moze Ty nie ale inni tak. nie kazdy chce siedziec caly dzien przed kompem i expic jak Ty. pzdr

ale ka?e ci kto? siedzie? ca?y dzie? przed kompem,ja tylko da?em tak? propozycje bo to by?a by nowo?? RPG 9.3.Pozatym te nowe mounty,addony,monstery,questy doda?y by du?o klimatu do servera,a poza tym nie siedz? ca?y dzie? przed kompem pzdr,i ja bym raczej o tobie powiedzia? ?e tibia to tw?j LiFe bo ju? by? kupowa? boty nie szkoda ci kasy na g?upi? gre?-.-
Pozdro i bez spinki to tylko moje skromne zdanie;)

oj. wystarczy crakc na bot. skoro g?upia gra to po co grasz? wole wyda? te 30 z? na bot ni? na fajki czy alkohol ;p lepiej si? nie tru?. sorry ale .... 8.6 najlepsza wg mnie. i tyle ;D !

No no kawa? dobrej roboty oby tak dalej :>

@ up
Dzi?ki.

Pracowa?em dzi? nad kontynentem dzungli.
Zrobi?em dosy? du?y exp Hydr, mo?na si? zgubi? :)

Minimapka dzungli:

1zlw4qo.png

NoNo super tylko czeka? na start i postaraj si? na 9.2,dodawaj cz??ciej zdj?cia ;)

Noo. Noo.. wow, wielkie gratki dla mappera, czekam i pozdrawiam ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry