-Tibia 8.60 Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Sko?czy?em dzi? t? ska?k?.
Jest wielki resp hydr = )

t54zrm.png

27wzxnl.png

290rnrs.png

2dccn6t.png

zloivo.png

niezle:] lecz wg mnie to ten pomysl by zrobic tego otsa pod 9+ tibie nie jest dobrym pomyslem, gdyz mniej ludzi przyjdzie na taki server [wg mnie]. Pierwotnie ten server mial byc pod 8.6 moze stosowac sie do tego. Ja i kilku moich RL tam przyjdzie jak bylo na starej edycji np talib, imbir imbir itp :]

Pozdrawiam

@up
Zn?w si? mylisz nie wejdzie wi?cej os?b tylko wi?cej bot?w a po za tym ta nowa 9.3+ doda du?o klimatu;)

niezle:] lecz wg mnie to ten pomysl by zrobic tego otsa pod 9+ tibie nie jest dobrym pomyslem, gdyz mniej ludzi przyjdzie na taki server [wg mnie]. Pierwotnie ten server mial byc pod 8.6 moze stosowac sie do tego. Ja i kilku moich RL tam przyjdzie jak bylo na starej edycji np talib, imbir imbir itp :]

Pozdrawiam

Zobaczy?em nazw? u?ytkownika Iligaro i si? u?miechn??em :P
Fajnie ?e dalej chcecie gra? na Falerii, i mog? was zapewni? ?e wystartuje i dalej b?dziecie mogli si? cieszy? gr? u mnie ;)

Pozdrawiam reszt? graczy z poprzedniej edycji!

P.S Wiekszo?? ludzi jest przeciw 9.+ ;?

Czekam na wi?cej komentarzy!

8.6 a kiedy start?:d bo nudno wszedzie.. ;/ odpalaj ten server!;D

R?wnie? jestem za 8.6 b?dzie wi?cej graczy :)

Wiecej Graczy? chyba wiecej bot?w!!
sory ale gra na servach gdzie gra 100+ osob a 90% z nich stoi na bocie badz na exicie na trainach jest nudne...

ja jestem jak najbardziej za tym zeby byl to klient 9.+
na 9.31 jest fajny klimat, mounty, spele itp
duzo mnie botow.

A JEZELI KTOS NAPRAWDE BEDZIE CHCIAL POGRAC TO NIE BEDZIE SIE PATRZYL NA KLIENTA TIBI TYLKO WBIJE BEZ ZNACZENIA CZY TO 8.6 CZY 9.31.

pozdro Barti ;)
See You In Game :))

Dobrze Barti;**
B?dziemy walczy? o tego klienta do ko?ca,tak jak m?wi?em wcze?niej i teraz barti b?d? same boty a tak to b?dziesz mia? graczy kt?rzy lubi? RPG niezale?nie od klienta gry;)

Ja te? jestem za klientem 9.31 wi?cej czar?w,mobk?w,item?w no i og?lnie lepszy klimat ;) Proponuj? zrobi? sond? czy klient 9.31 czy 8.6

Widz? ?e jest du?o dyskusji na ten temat, w takim razie zrobi?em sond?:

9.2 oznacza klient wy?szy ni? 9.2+!

G?osuj!​

Ostatnia edycja:

Jaki klient zale?y wy??cznie od Ciebie. 8.6 to klient najbardziej popularny w?r?d graczy. Od 8.7 nie ma ju? elf bota co wi??e si? z mniejsz? ilo?ci? graczy. Je?eli masz zamiar sobie troch? zarobi? to w 100% polecam 8.6, je?eli zale?y Ci, aby by?o du?o graczy to te? polecam 8.6, a je?eli nie chcesz bot?w na serverze to zr?b pod 8.7+. Og?lnie je?eli si? zdecydujesz na "mniej gracz, nowszy klient" to polecam zrobi? odrazu na 9.43.
Je?eli ja mia?bym wybiera?, to wybra?bym 8.6 mimo, ?e ludzie b?d? gra? na bocie. W sumie to jest server z teleportami, wi?c czego oczekujesz po graczach? :) A je?eli to server z teleportami to bez minimum 100 os?b na serverze nie przetrwasz wi?cej ni? 2 tygodnie. Boty zawsze mo?na t?pi?, ale jak nieb?dzie graczy to nawet nie b?dziesz mia? co t?pi?. Wi?c dla dobra wszystkich polecam klienta 8.6 mimo, ?e pewnie nie zawitam na serverze, poniewa? nie gram ju? na otsach.

Ostatnio wszed?em sobie na jaki? serwerek, i zacz??em si? nie ?le wkurwia? widz?c jak ludzie ostro boc?.

Wi?c pomy?la?em sobie nad jakimi? karami na Falerii:

1. Notatka za Bocenie.
2. Notatka za Bocenie
3. Ban na okres 1h
4. Ban na okres 2h
5. Ban na okres 3h

Liczby oznaczaj? liczb? notowa? i wykrocze? (nie wiem jak to nazwa? ;P)

Powiedzcie czy takie co? by mog?o wej?? w ?ycie na serwerze!

Pozdrawiam i czekam na komentarze.

Haha ,powiem Ci ?e tw?j pomys? jest bardzo pob?a?liwy.Ja gra?em kiedy? na servie gdzie wygl?da?o to tak:
1.Ban na 30 dni
2.Delete account
i ka?dy du?o ryzykowa? boceniem gdy? m?g? si? pozby? postaci :D

Haha ,powiem Ci ?e tw?j pomys? jest bardzo pob?a?liwy.Ja gra?em kiedy? na servie gdzie wygl?da?o to tak:

Kiedy? ?
Teraz je?eli dostaniesz bana na jakim? serwerze, przenosisz si? na drugi bez p?aczu. Bo praktycznie wsz?dzie masz to samo.

Pozdrawiam

Dlatego powiem Ci, ?e powiniene? pozwoli? ludziom boci? gdy? kto o zdrowych zmys?ach bd gra? r?cznie na evo ots :P Jak kto? bd boci? to bd po niego wpada? na expa :)

Dlatego powiem Ci, ?e powiniene? pozwoli? ludziom boci? gdy? kto o zdrowych zmys?ach bd gra? r?cznie na evo ots :P Jak kto? bd boci? to bd po niego wpada? na expa :)

Na serwerze masz ju? jakies 10% mapy evo, (miasto) kt?re zosta?o do?? mocno przerobione.
Wi?c nie u?ywaj s?owa ,,evo".

@Bocenie

Dodam jeszcze sond?, i ciekawe jakie b?d? g?osy:P

Pozdrawiam

Ja bym nie robi? pod 8.6. Czemu? Sam zobacz ?e 90% serwer?w jest pod ten protok??. Zreszt? liczy si? jako?? graczy, a nie ilo??.

Regards~

pisa?em to z 10 razy napisz? 11 MY chcemy 9.2,tak jak kolega napisa? up 90% ots?w jest na 8.6,a na 9.2 masz ma?o ots?w a pozatym zobacz klimat i nowe mo?liwo?ci,taski na mounty,quest itd;)

Musi by? klient 9,2 + :) a najlepiej 9,4 o ile si? da :p ale nie wiem czy to dobry pomys? z tym RPG bo du?o jest projekt?w RPG niski exp w?asna mapa i nic z tego nie ma bo po 2-3 ots ?wieci pustkami chocia? wol? RPG z niskim expem ale tutaj lepsz? opcj? by?oby ?adnie przerobione evo bo masz super map?.Zobacz Simson ots ma ju? ponad 2 lata i ci?gle du?o os?b gra, masa tp na expy i przeogromna ilo?? quest?w bodaj?e 120/130 i to nie typu zabij 1 potworka i odbierz nagrod? tylko jest sporo w?asnych i trudnych quest?w mo?na by doda? od siebie jakie? nowe mobki ale nie typu: Pro Pudzian 99999999 hp 999999 exp loot 10000 cc i jakie? inne pro itemy bez sens fajnie gdyby? wszed? na tego otka co napisa?em Simson.dyn.pl ip jego, zobaczy?by? o co mi chodzi mapa jest ?adna sporo tp i quest?w a co bota to tak jak kolega wy?ej gdzie? nie patyczkowa? si? tylko od razu dowali? bana na 24h potem na 3 dni a za trzecim razem usun?? konto.

btw
Kiedy b?d? jakie? beta testy albo forum?

Ostatnia edycja:

Pogra?em sobie troch? na Falerii:

2s01vkm.png

Ale nie wszystko posz?o po mojej my?li ;(

2mwyzq.png

@up

Beta testy za kilka tygodni (na moje ferie)
Forum w najbli?szym czasie (tydzie?)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry