Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niezle:] lecz wg mnie to ten pomysl by zrobic tego otsa pod 9+ tibie nie jest dobrym pomyslem, gdyz mniej ludzi przyjdzie na taki server [wg mnie]. Pierwotnie ten server mial byc pod 8.6 moze stosowac sie do tego. Ja i kilku moich RL tam przyjdzie jak bylo na starej edycji np talib, imbir imbir itp :]
Pozdrawiam

R?wnie? jestem za 8.6 b?dzie wi?cej graczy![]()

)
Proponuj? zrobi? sond? czy klient 9.31 czy 8.6
A je?eli to server z teleportami to bez minimum 100 os?b na serverze nie przetrwasz wi?cej ni? 2 tygodnie. Boty zawsze mo?na t?pi?, ale jak nieb?dzie graczy to nawet nie b?dziesz mia? co t?pi?. Wi?c dla dobra wszystkich polecam klienta 8.6 mimo, ?e pewnie nie zawitam na serverze, poniewa? nie gram ju? na otsach.
Haha ,powiem Ci ?e tw?j pomys? jest bardzo pob?a?liwy.Ja gra?em kiedy? na servie gdzie wygl?da?o to tak:
Jak kto? bd boci? to bd po niego wpada? na expa 
Dlatego powiem Ci, ?e powiniene? pozwoli? ludziom boci? gdy? kto o zdrowych zmys?ach bd gra? r?cznie na evo otsJak kto? bd boci? to bd po niego wpada? na expa
![]()

a najlepiej 9,4 o ile si? da
ale nie wiem czy to dobry pomys? z tym RPG bo du?o jest projekt?w RPG niski exp w?asna mapa i nic z tego nie ma bo po 2-3 ots ?wieci pustkami chocia? wol? RPG z niskim expem ale tutaj lepsz? opcj? by?oby ?adnie przerobione evo bo masz super map?.Zobacz Simson ots ma ju? ponad 2 lata i ci?gle du?o os?b gra, masa tp na expy i przeogromna ilo?? quest?w bodaj?e 120/130 i to nie typu zabij 1 potworka i odbierz nagrod? tylko jest sporo w?asnych i trudnych quest?w mo?na by doda? od siebie jakie? nowe mobki ale nie typu: Pro Pudzian 99999999 hp 999999 exp loot 10000 cc i jakie? inne pro itemy bez sens fajnie gdyby? wszed? na tego otka co napisa?em Simson.dyn.pl ip jego, zobaczy?by? o co mi chodzi mapa jest ?adna sporo tp i quest?w a co bota to tak jak kolega wy?ej gdzie? nie patyczkowa? si? tylko od razu dowali? bana na 24h potem na 3 dni a za trzecim razem usun?? konto.