-Tibia 8.60 Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Faleria.pl - Custom Map TP/RPG

i jak dzieje si? co??

Hmm dzieje sie cos czy na razie przerwa w projekcie?:D

przerwa albo wog?le padl xD

Na razie ma?a przerwa.

Wznawiam prac?, ostatnio mia?em dosy? du?y problem.
Ale dzi? dziwnym cudem wszystko zacze?o gra? wi?c lecimy:

wrx65t.png

33z4ex4.png

2m7tfk6.png

No Tapek postara?e? si? widz? bardzo ?adne expowiska 10/10 ! ! !! To na pustyni spodoba?o mi si? najbardziej.

Odswie?am

oj server mial ruszyc cos w lutym a mamy marzec i dalej nic;/ kiedy go odpalasz?..

oj server mial ruszyc cos w lutym a mamy marzec i dalej nic;/ kiedy go odpalasz?..

Serwer ruszy? by w lutym, ale z sondy wynik?o ?e chcecie RPG. Wi?c zacz??em pracowa? nad tym klimatem.
A z tego wzgl?du ?e trzeba troche nad tym popracowa? start na 100% bedzie 15 lipca 2012r.

Pozdrawiam

Projekt nie upad? [;)], dodaje cos nowego po przerwie...

2yuxcsh.png

To jest jedna z tych map, na kt?r? czeka si? z niecierpliwo?ci? :> Od pocz?tku co jaki? czas wracam do tego tematu, ?eby sprawdzi? co i jak. Zdj?cia super, czekam na odpalenie.

wez go odpal! Cz?owieku!!! tu czeka masa ludzi ;D mnie zaraz trafi!!! kurde ja chce zagra? juz na Twoim ots!!!! rusz ta du*e !!! :P (bez obrazy) kurde:d odpal jakies testy zebysmy mogli chociaz na chwile wbic i poogl?da?. zr?b to! na ?wi?ta:D dasz Nam zwiedzic troche. podasz swoje gg? nie bede Ci spamowa? ale potrzebuje;D

Po miesi?cu czasu chcia?bym poda? kilka informacji.

Serwer przez ten ca?y czas sta? w miejscu, nie mia?em komputera i prace praktycznie upad?y.
Ale po tym czasie mam zamiar nadgoni? stracony czas i wzi??? si? do pracy aby serwer odpali? w terminie!
Przypominam, 15 lipca 2012!

Pozdrawiam!

Chcia?bym napisa? o pewnej zmianie, serwer wystartuje 25 lipca 2012 roku, niestety musialem zmieni? dat? startu. Poza tym, chyba nie my?leli?cie ?e projekt upad? ? ;) Wszystko idzie do przodu, za kilka dni powinienem doda? kilka nowych zdj?? z nowego miasta.

Pozdrawiam!

No to rusza ten Twoj ots w ta srode?

na kiedy planujesz start? stronka kiedy bedzie dzia?ac?

@ Up.

Nie wiem dok?adnie.

@
Quest/Misja~

k1urlc.jpg

Status
Zamknięty.
Back
Do góry