What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Farty i szcz??cia

Status
Not open for further replies.

Dyzio z Bia?ego

New User
Reaction score
0
Odp: Farty i szcz??cia

Gdy zaczyna?em gra? w tibie ( rl ) chodzi?em na minosy, a tu kolo obok mnie dead
la?o go 4minosy i zabi?y, ja je zabi?em i patrze jego loot a tu by?o 1cc +. Wtedy akurat potrzebowa?em kasy. By?em wtedy bardzo zadowolony i w og?le.

//nastepnym razem sprawdzaj b??dy
M@rtin

Last edited by a moderator:

Nitro Vee

Kronikarz
Reaction score
20

Gram sobie rookstrayerm id? na mino hell 10lvl.. patrze tam Apprentice Sheng od razu msg do 37 i 55lvl 37 przyszed? pierwszy bilem go z nim dosta?em wi?cej expo bo 37lvlu zabrak?o hpk?w i zw?tpi? i czeka? na hp a ja wszed?em zabi?em i loot to wanda i marchewki po czym przyszed? 55lvl i chcia? kupi? wanda za 10k ale mu nie sprzeda?em :p niestety knife nie dropno?.

@edit
A tu sski :p

Last edited:

Macer

Advanced User
Reaction score
5

Ja pami?tam ?e raz m?j kolega szed? na roku i patrzy a tu nagle dead human, otworzy? go a w nim by?o ponad 1K by?a to tibia 7.5 wi?c nie by?o depo. Na drugi dzie? poszed? na poison spiery i go zabi?y a ca?? kase szlak wzi?? :/

Last edited by a moderator:

_Maniek

User
Reaction score
0

Ostatnio znalaz?em knife na ziemi..widocznie kto? nie wie, ?e to nawet troch? warte jest...

Azzi

New User
Reaction score
0

w que?cie na katane, po wykonaniu, wracaj?c znalaz?em 2 cia?a, w kt?rych le?a?y chain armor, katana a w drugim copper shield

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

Niez?e szczescie niekt?rzy maja.
Ja mam rookslayera wiec dla mnie szczesciem sa:

1.Szczescie np. do trapa.(prawie zawsze mi sie udaje)
2.Do loota nieraz dzieki trapowi wypadaja mi gut itemki albo kiedy znajduje cialo.
3.Kilka razy mi sie zdarzylo, ?e przez trucizne zostawalo mi od 10 do 1 hp. :(
To tyle

Reaction score
1

Hmm Farty Farty... 1 hp po trutce... znalazlem deda z bp po 100 gp zarem 2k... sellem brozne amulet za 5k jakiemus noobkowi....... co jeszcze no niewiem niepamietam ale duzo togo bylo.. PozdRo For All RookStayer :D

Sidron

Advanced User
Reaction score
12

Gdy zaczyna?em gra? w tibie ( rl ) chodzi?em na minosy, a tu kolo obok mnie dead
la?o go 4minosy i zabi?y, ja je zabi?em i patrze jego loot a tu by?o 1cc +. Wtedy akurat potrzebowa?em kasy. By?em wtedy bardzo zadowolony i w og?le.

//nastepnym razem sprawdzaj b??dy
M@rtin

Tak ? To powiedz mi jaki miales lvl .
Ja pami?tam ?e raz m?j kolega szed? na roku i patrzy a tu nagle dead human, otworzy? go a w nim by?o ponad 1K by?a to tibia 7.5 wi?c nie by?o depo. Na drugi dzie? poszed? na poison spiery i go zabi?y a ca?? kase szlak wzi?? :/
A widziales kiedys na rooku Depo ? Bo ja nie .
Ja widzialem na rooku tylko bank .

Last edited:

Biegunka

New User
Reaction score
0

Ja mia?em farta jak znalazlem 25 platinum coins na nowej tibii na rooku.Gdy by?em na minosach gosciu dednol i z niego wyci?g?em.Oprocz kasy mial 10 fluidow oraz studded legs w bp.

alocha00

User
Reaction score
0

Moje szcz??cie to ::::
Pierwszy raz wlogowa?em sie na tibie a bi? to client 7.6 i le?a? jaki? plecak niewiedzia?em co to jest. otwo?y?em a tam full eq. oczywi?cie za?o?y?em ;D
i nawet nie wiedzia?e ?e chodze w najlepszym eq na rook'u ;]

Olszak

Advanced User
Reaction score
12

W dedzie znalaz?em ok. 3k, Chain Armor, Copper Shield :D

Fronczek

Senior User
Reaction score
48

Kiedys jak gralem Rookstayerem na Candii to w deadzie na mino hellu znalazlem 1,5k . Nie wziolem wszystkie bo zara jakis typek przyszedl za mna i troche wziol ale wolno bral ;d wziol max 500gp-+ .

Setny post

schikell

Active User
Reaction score
8

Na Furorze znalazlem ostatnio 2 deady (100% bot na ratach) a w nich 3,5 k :D oraz chain armor :) Lecz szczescia chodza parami ;p i wkrotce po tym uzbieralem 10 piorek po zabiciu 10 chickenow <szok> :D

Skalar

Advanced User
Reaction score
48

Moim najwi?kszym Fartem by?o uzyskanie od Rookeslayera 25CC kt?ry to mi je da? za wskaz?wk? dotycz?c? Questy na Mainlandzie bardzo te pieni?dze mi si? przyda?y na Start na Mainie :p

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30

ja kiedysc combar knife sprzedalem za 150 gp xd

nickszalinski

New User
Reaction score
0

NIestety to nie bylo na rooku
Ja wchodze do jaskini z centipede a tam zlurowane slimy wczesniej niz zawsze ide dalej a tam ded bohy i kupa mana i health potionow niestety hackli mnie
A potem ktos rzucil na moje dp duzo free items w tym bp of royal spears niestety rzucilem na ziemie bo nie zdazylem kliknac ikonki dp a nie mialem capa
Ale potem za to "sell sell sell" i sie skonczylo tak ze na 12 lvlu bylo mnie stac na hailstorm roda xD

kosik2424

User
Reaction score
0

M?j fart to znalezienie na rooku w bagu 50k i full eq:eek:ciekawe kto go tam zostawil do dzis nie wiem i chyba sie nie dowiem.

dawid2008

Active User
Reaction score
3

@UP

Na rooku w BP 5cc? lol... wyyslone ;p

@TOPIC

Mysle sobie ze to temat do spamu kazdy moze sobie wymyslic farta ;D

Ja to tam mialem duzo fartow po truciznie

Po bersekerze zostalo mi z 10 hp 23 kin

Po guardzie zlurowanym 15 lv druid zostalo mi okolo 5 hp

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

Nawet niezlego farta macie ja tam mam rookslayera i mam na koncie mnostwo free loot bagow, free itemsow itp

Jakkess

Senior User
Reaction score
46

Ja raz mia?em takiego farta: Kole? sie chwali? swoimi 2cc (za looty) i tak rzuca?
tam w depo na dole i go cos kicknelo...
Potem mia?em 2cc:D

Pozdro Jakkess

Status
Not open for further replies.