What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Farty i szcz??cia

Status
Not open for further replies.

R0bCi0

User
Reaction score
0
Odp: Farty i szcz??cia

Na rookgaardzie - 29 wisienek z jednego hunta.

@UP Mia?e? czasem posta? na Selenie pod nickiem Jakkess ?

Reaction score
1

katana z goscia zatrutego :d
jeszzce raz mialem ta najlepsza tarcze nie pamietam jak sie nazywa...
c..?..

//Copper Shield
M@rtin

Last edited by a moderator:

R0bCi0

User
Reaction score
0

Dzisiaj (loot)- ponad 800 gp, 19 wisienek, studded legs, copper shield, legion helmet i 29 lvl :p

Khizbu

User
Reaction score
2

Obok kanalizacji jest takie drzewo, i je?eli zauwa?ymy pod nim bag to radz? go otworzy?. Ludzie czasami przek?adaj? tak eq. Mi czasami trafi?o si? troch? kasy, jaki? chain armor itp.

Reaction score
4

Ja mialem bardzo duzo takich przypadkow. Robilem trapy ludziom jak expilem a oni powiedzieli ze maja to gdzies i ze NIBY byli pierwsi kiedy ja juz od kilku godzin tam siedze. Zdarzalo im sie przezyc przez mojego trapa ale rzadko im to wychodzilo. Ja osobiscie nie bylem bliski smierci =]

Kozaq

Advanced User
Reaction score
39

moj fart: bylem na copper shield quest a na samym poczatku ded a w nim
-Copper shield
-Katana
:)

Demon Ulerios

New User
Reaction score
0

mi si? trafi?o jak rook master sie bawil eq ze zucal i szybko podnosil to ja zucilem robaka na katane i lece i uda?o mi si? jom zakosic :D

Marszal

Senior User
Reaction score
18

ja znalazlem kiedys trupa z 2 mace i katana w bp

4tuna

New User
Reaction score
0

Szcz??cie w nieszcz??ciu...
___Moja pierwsza historia z Tibi?. Zacz??em gra?, wielu znajomych ju? gra?o w to mnorpg. Wi?c jako tako mia?em poj?cie co i jak... dosta?em na start EQ, do 5 lvl expi?em z koleg?. P??niej si? usamodzielni?em, trzeba przyzna?, ?e troch? wtedy zabawi?em na rooku. Ma?o brakuje do 8lvl, wi?c si? nie przejmuje brakiem fooda. Expi?em na szkieletach... w ko?cu wbi?em wyczekiwany 8lvl wracam na red HP. Zatru? mnie paj?czek i pad?em... jak ju? m?wi?em gra?em 1 raz i troch? bawi?em na rooku. Wypad?y dwa bagi 1. lina i takie tam ?mieci mo?e par? gp, 2. pe?en kasy bp 20x100gp. Ded le?a? na -2 poziomie, na p??nocnym ko?cu mapy. A szcz??cie by?o takie, ?e gdy doniego doszed?em lot by? nieruszony xD
___Takie przyk?ady szcz??cia jak wylotowa?em z ziomka katan?, mace czy coper shield to dla mnie chleb powszedni...

Koybi

Senior User
Reaction score
43

Ja zbloczy?em Brazola na 2 Mino i 3 Orcach pad? a w nim : copper shield , katana i bp a w bp : 600 gp , lina , lopata itp. ;P
Pozdrawiam , Koybi !

Lixxi

User
Reaction score
0

Kiedy? id? se na roku do dp i patrz? typek stoi 1 kratk? przed depo i ja go przesun??em i tak zdoby?em: Chain armor 42 pi?rka i 7 platynek. XD :cool::D:D:D

Fronczek

Senior User
Reaction score
48

Dzi? trapowa?em z kolegami na Candii (Chcieli?my strapowa? botera lecz on po kr?tkim czasie si? wylogowa?)... Trapowali?my na Poison Tower (na g?re od Troll Mountain)Koledzy poszli na Mino Hell... Ja zosta?em, wybi?em all potworki (pad?y tylko dwie osoby (jeden 6lvl afk i 7lvl) z tego 7lvla 1,3k wypad?o (w bp mia? w platynkach). xD

Ellero

Forum friend
Reaction score
30

Id? na katana quest po drodze musia?em wzi?? klucz. Sprawdzam wszystkie dedy a tam: bp small life potion, katana. Zabi?em 1 roota a z niego polecia?o: copper shield i kilka gp. Z drugiego roota kolejna katana. poszed?em na questa i wruci?em bogatszy o: 3x katana, copper shield, bp small life potion, kilka gp

Reaction score
2

ja na mainie ide sobie patrze i kolo expi na cyklopach to ja sie przylanczam za 3 min wola o pomoc i dead i co wypadlo bohy ;] mam screan ;]

Striker

User
Reaction score
1

A,ja mia?em jeszcze innego,kole? po?o?y? na stoliku w trade center (inaczej dp) copper shielda i chodzi? do g?ry i do do?u,ja si? akurat w logowa?em i chyba wiecie co dalej by?o :D.

MeSasukeUchiha

New User
Reaction score
0

m?j fart by? taki szlem sobie na raty a tu nagle katana le?y to se go w zielem i se expie nabi?em 6 lvl po szlem do miasta i jaki? go?ciu pisze sell katana,copper shield,legion helmet,studded legs i legion helmet" a ja se mysle to zabacze ile te studded legs i copper shield i sie pytam 47gp za copper shield a 50gp za studded legs a on ok i jak kupi?em to muwi thx to ja i se mysle to hyba ja mu powinienem dzi?kowac ze mi cen? o o kolo 167gp obnizyl xDDDDDDDD:):):):D:D:p:p

Xaro96

New User
Reaction score
0

Ja moim palkiem za czas?w kiedy go mia?em to jak expi?em na 42 lvl na ofie to kole? rzuci? na ziemie 4x Wand of Decay i 2x Wand of inferno a jak dalej polaz?em to mi bloka? na warlody i 2 x Crus Helmet:D

hoLy

New User
Reaction score
0

Ja tam nie mam szcz??cia raz mia?em ?e w dedzie rar itemy na rook chain armoor itp. i 1k+ w kasie.
Jak ja widz? jak wy piszecie nom znalaz?em 800gp by?a to tibia 7.5 i banku nie by?o. To sie chyba robi drug? posta? i sie w niej przechowuje rzeczy. No ja tak zrobi?em i jeszcze nigdy nic w tamtej wersji tibi nic nie staci?em.

Kaszel2008

User
Reaction score
0

Kiedy? id? se na roku do dp i patrz? typek stoi 1 kratk? przed depo i ja go przesun??em i tak zdoby?em: Chain armor 42 pi?rka i 7 platynek. XD :cool::D:D:D

zajebi?cie, tylko ja nie mam takiego szcz??cia ;d

Raz jak trapowa?em 1 nooba na pacera na trolach to wypad?o mi chain armor ;d

Na tym moje szcz?scie si? sko?czy?o ;d

Pozdrawiam

Drvad

New User
Reaction score
0

Ja mam wi?kszego farta:
id? sobie ko?o wasp?w, a tam 3 dedy ludzi.
Polecia?o 3x Cooper shield, ze 2k.
:) :) :) :) :) :) :) :)

Status
Not open for further replies.