What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Farty i szcz??cia

Status
Not open for further replies.

Przemkol

Active User
Reaction score
6
Odp: Farty i szcz??cia

Ja mialem 1 hp i jeszcze trucizne i w ostatniej chwili jakis 5 lvl uhnol mnie potkiem ;p i dal cos na start :)

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

A o to moja historia
ide sobie do city moim 4 lvlem spotka?em 35 rookstayera
ide dalej patrze(na przezroczystych drzewkach)
bag patrze wa?y oko?o 2,5k oz...
domy?li?em si?,?e by? to bag owego rookstayera
ofc ukrad?em mu go
...wysz?o ponad 1,5 k :D
Typowy Polak.. A potem idzie w ?wiat opinia.

Je?li chodzi o farty czy szcz??cia na Rooku, to wliczam w to zabicie trzech Sheng?w (loot 2x mlw), znalezienie dw?ch antidote runek le??cych bez opieki na ska?kach, wyloocenie trzech silver amulet?w i jednego bronze'a w jednym dniu... I wbicie 30lvla moj? Zeniby. ^^

ComingSoon

Active User
Reaction score
10

Za czas?w, gdy pc nie by?y tak codzienne :p (3 mace i lecisz sell'a) i mia?em ju? 14 lvl to znalaz?em dead-team (4 osoby), zrobili trapa i wci?gali ludzi, "niestety" mieli 9 lvle + bloker, kt?ry pad? :) i roty hita?y ich po nawet 20, a nie potrafili zwia?... (Lecieli na potionach) Znalaz?em tego trapa (Przez przypadek) i to by?o +/- tak:
1 ded: chyba z 20pc i kilka bp life fluid?w + zestaw*
2 ded: katana, 3pc + zestaw*
3 ded: nie pami?tam + zestaw*
4 ded: 5 antidote rune, poison dagger + zestaw*
`
*-?opata i lina
`
Kto pod kim do?ki kopie...?

Arvannion

Advanced User
Reaction score
108

O ja przed chwila moim rookstayerem lootnolem z mino hell tak: Pierwszy minos-chain armor, drugi-plate shield, trzeci-plate shield+chain armor, czwarty-4gp... ^^ Bedzie kaska ^^

smugler93

User
Reaction score
0

ja se ide i przez przesroczyste drzewa widzie bp i patrze i co tam bylo 1cc ,Ice rapier x2 ,
5 plecak?w uh , i fire axe , i jakies smieci :]
to biore i ide i nagle jaks kolo mnie goni i zabil mnie i nic ze mnie nie polecialo tak sie cieszylem jak male dziecko xD

adamigo

Advanced User
Reaction score
16

ja se ide i przez przesroczyste drzewa widzie bp i patrze i co tam bylo 1cc ,Ice rapier x2 ,
to biore i ide i nagle jaks kolo mnie goni i zabil mnie i nic ze mnie nie polecialo tak sie cieszylem jak male dziecko xD

Chyba gra?es na fajnym OTSie jakim? ...

Tazz283

New User
Reaction score
0

stary po pieewsze to dzial rooka jest a nie rl chociaz widze ze to raczej ots

a moja historia .... nowa postac to kiedys jak nie bylo tutorialu wbijam 2 lvl wychodze a tu gosc mnie bierze na bok i daje mi full eq ;)

devos

Advanced User
Reaction score
10

Moim 3levelem wyszed?em z miasta jestem kolo w???w patrze rookstayer krzyczy mam 1 hp hahahaha.... W?? go zarazi? pada? i studded legs chain armor , Legion helmet i all najlepsze na rooku i du?o kasy by?o nie pami?tam wtedy banku jeszcze nie by?o.:)

Reaction score
0

Oj ja za starych czas?w ohoho jaka to by?a tibia...
Na Roku szly teksty dawaj kase bo cie zabije
Albo napelnialo sie trucizn? butelke i wciskalo kit ludziom z red HP ze to jest fluid health
A szcz??cia na p??niejszej tibi 400 gp , copper shield , carlin sword , mace
I bocik :) 2,500 gp , katana :)

BrunatnyZenoslaw

Active User
Reaction score
10

Te? mia?em kilka fart?w wi?c:
Jak by?em jeszcze n00bem i pierwszy raz gra?em w tibie pierwszego dnia w boxie znalaz?em full eq(Katana, coopera, chain arm,legion) do tego by?o jeszcze 1k. Okaza?o si? ?e jaki? rokstayler przek?ada? na dp char eq i kase. Potem mnie goni?, ?ebym mu odda?.
Drugi fart by? ostatnio:
Trapowa?em ludzi moim rookstaylerem na mino hell. Do trapa wlaz? jaki? 14 lvl. By? to booter. Okaza?o si?, ?e nie mia? potion?w, a w loocie by?o:
-katana
-5 mino leather
-1,5k

Pozdrawiam

Oskyy

Active User
Reaction score
4

No c?? ja takiego szcz??cia wielkiego nie mia?em. Na rooku trap bottera - 10lvl - 1k, katana

Pzdr
Oskyy

Katalizator

New User
Reaction score
0

hmm. M?j fart. Mia?em ich kilka. 3 razy pod rz?d lotno?em z trolla bronze amulet:p Innym razem ale to chyba wielu osobom sie zdarza ?e z deda wzi??em full eq. W sumie to nie s? takie farty jak inni maj? ale ujdzie:rolleyes:

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

hmm. M?j fart. Mia?em ich kilka. 3 razy pod rz?d lotno?em z trolla bronze amulet:p Innym razem ale to chyba wielu osobom sie zdarza ?e z deda wzi??em full eq. W sumie to nie s? takie farty jak inni maj? ale ujdzie:rolleyes:

No chyba raczej nie bronze, tylko silver - albo pomy?ka, albo sprytne oszustwo. ^^

Z ostatniej chwili - Beoska znalaz?a 17 bear paws?w w smutnym, porzuconym bagu! :D

Reaction score
0

Ja kiedys bieglam za jakims gosciem i lezal sobie martwy spider patrze on podchodzi do niego i nagle patrze pajak znikl a na jego miejsu lezy coper shield :) chyba wydalo mu sie ze pajak bedzie lepsza tarcza :)

Don Wakeful

Senior User
Reaction score
234

Moje takie hardcorowe szczescie to boh na mainie se ide i dwarf guardy i padlem i sem w temple schodze tam dla nudy tam gdzie jest enacht a tam bohy leza i 2k

Alonix96

Advanced User
Reaction score
3

Ja mialem taki farcik ze ide sobie na cyklopki kolo thais (bylo to niedlugo po ss)
ide i shodze w dol i stoi 4 cyklopy i kolo nich ded Ktos tam zabity przez cyklopa to pierwsze wybijam te cyklopy patrze do deda i lapie sie za lep a tu c legsy
i 2 bp po 100gp << :)
Albo drugi to taki ze poszedlem na draga i walnol mnie z fire wave gfb zara i pazurkiem
i zostalo mi 1hp :p

LOC0SO

Active User
Reaction score
4

Najwi?kszy fart jak goni?y mnie 5 wasp ja wszed?em w dziur? a obok dziury sta? 20 lvl i si? all na niego przerzuci?o ja zabi?em waspy patrze 64 bear paw's i 467 gp xD

Matejek

Active User
Reaction score
18

Ja expi??m z kumplem na szkieletonach .
Potrzebowali?my food'a wi?c on poszed? na deer'y .
Ja czekam se i przychodz? brudasy z innego kraju .
Baba i ch?op .
Ch?op zaczo? lurowa? ORC'a a ja mia?em 30 Hp .
Zaczeli mnie blokac a Orc mnie wali? .
Mia?em 1 hp gdy m?j kumpel przyszed? i zabi? tego orc'a

To by? dla mnie fux gdy zosta?o mi 1 hp .

Weso?ych ?wi?t !

Pozdrawiam :):p;):D:eek::rolleyes::cool::eek:

Larris

Advanced User
Reaction score
14

Moje szcz??cie na rooku to by?o spotkanie GM na expie :)
I raz z 1 rata wypad?o mi 22gp, na serio ;D

Status
Not open for further replies.