What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Farty i szcz??cia

Status
Not open for further replies.

arts1991

Advanced User
Reaction score
34
Odp: Farty i szcz??cia

Ja a? takiego farta nie mia?em i szcz?scia.
Ale zawsze cudo wychodzi?em dobrze z trap?w , gdzie nawet noobkom nie uda?o si?.No a Fart , nie powiem w pe?ni znaczenia tego s?owa.
Ale mia?em okazji? odszuka? dzi?ki w?asnych do?wiadczeniom rozwi?zania na Sword of Fury - kt?r? ogarnia 10 marnych lat Tibii.Odk?d odkryto ?e znika z wysepki.
Ale ciekawszym momentem by?o bici? rota !!
A szcz??cie w tym ?e nie zgine?em.
Pozdrawiam.

Agnieszka01

New User
Reaction score
0

HeHe moje szcz?cie to nie spodka? waspa na 4 lvl:p

Atak to zawsze znajduje w depo cos ciekawego:)

arts1991

Advanced User
Reaction score
34

Wasp by ci? zaatakowa? ju? nawet na 4 lvl.Chyba ?e na Wolfach expi?a?.
Mie to ju? ile razy po x10 razach pad?em.Ale na tej wie?yczcie z nimi.
To ciekawy by?y i s? trapy.
Pozdrawiam :)

DarknessX

Active User
Reaction score
2

Tylko Kto Tego Dokona xDDD:confused::confused::confused:;)

Bo Napewno Nikt Z H Level?w Tego Nie Dokona? Prawda?? :cool:

arkadzik94

Advanced User
Reaction score
25

DO @UP ALL
Kurwa nie spamujcie(sorki za wyrazenie) Tylko offtopujecie...

M?j fart na rooku to znalezienie deda , w kt?rym znajdowa?o si? 7k 20 chicken feather,5 wolf paw, 10 bear paw:)
A tak to nic xD

Tereksatron

Active User
Reaction score
10

no hhee te? mia?em farta :) ide sobie w dp ( rook ) i pacze bag my?l? sobie a kij zobacze.
Pacze a tam katana,chain armor i studded legs :p p??niej jak wyszed?em z rook kole? ?uci? mi na dp 3cc :p farta jak nic ;PP

Arvannion

Advanced User
Reaction score
108

Ja mialem farta teraz niedawno, ide sobie 24 lvl sorcek, bije sobie Witch, jakos mialem laga ale zdazylem uciec, wchodzi tam gosciu 37 lvl i mial z 12 hp(mowie mu ze zabilem na goze potwory i ze lezy meat w lionach) wlazl, padl, K SET, fire axe, tower shield :D Musialem chodzic na kilka razy zeby wszystko doniesc :D

Gelord

Banned
Reaction score
0

Ja kiedy? jak ?azi?em po desercie widzia?em jak 40lvl wszedl d jamy z berserkerami. Po chwili wyci?gn??em jego cia?o z 3k i vampire shield:D

winrar

User
Reaction score
3

Ja to mialem historie ide sobie 6 lev po katane przechodze trucizne a tam 3 roty to ja myk do tej dziury a tam 1 rot i 1 szkieletor jakos zabilem (spears)
Okazuje sie ze dzwi zamkniete musze przejsc 3 roty na full def i ide ide ide mam klucz ;D i red hp ;/ mowie moze mi sie poszczesci biegne z red hp
i tylko 12 obrazen roty mi zadaly (bog czowa na demna);D
jestem juz kolo katana room a tam 2 roty i 1 szkieletor a ja o nie zas
otwieram dzwi i zaczynam uciekac (oczywiscie red hp :p) jakos tak zrobiem ze one wyszly a ja se wszedlem po ta KATANE wylaze yelow hp full atack (zapomnialem przemienic na full def ;/) no i 2 roty i 1 szkieetor mnie dedli
i Katana wypadla ;/ tyle wysilku na marne :(

HarnasMAN

New User
Reaction score
0

Ja Mialem takiego farta Ze wpadlem w trapa na rooku Kumpel odsunol skrzynie ja ucieklem a zostalo mi 5 hp

Innym Razem jak Zaczynalem grac tym mi dawal itemy dal mi mace brass shielda studded helmet leather armor leather legs leather boots poszlem expic a na trolach zobaczylem typa ktory afkowal i mial red hp i czekalem az padnie wylecialo mu studded legs chain armor i bp ;)

Domgrom

Active User
Reaction score
5

Mialem raz nie az taki wielki fart jak np knife albo mlw poprostu moim 15 rokstayerem : >> poszedlem po expic wracajac z Poison Cave poszedlem na spearmany zabilem 3-4 i mialem 3 pary studded legow . Kiedys tez sprzedalem katane za 380 gp ^^

Kate Sayuki

Seikō sore...
Reaction score
156

Ja mia?am niez?e szcz??cie i jak to kumpela uj??a (z czego si? potem ?mia?am przez dwa tygodnie i dalej si? ?miej?)"Ale fuks!" Wa pewnie nie wydaje si? to ?mieszne ;p ale przejd? do sedna. Ot?? expi?y?my sobie na cyklopach (ja jestem bardzo chciwa :D) i akurat kumpela wesz?a kiedy by?y 2 cyklopy. Jeden by? ju? bliski ?mierci. Ba?am si?, ?e ukradnie mi loota i kiedy ona zwia?a, ja sta?am dalej. Pech chcia?, ?e sko?czy?a mi si? mana na utamce i zosta?o mi jakie? 15-20 hp. Wyskoczy?am z portalu maj?c 1,5 hp :D (Expi?y?my zawsze pod latarni? na zach?d od Thais).

Edit:Wybaczcie, ?e zbaczam z tematu ale musz? wam to opowiedzie?. Zapewne nieraz widzieli?cie w tibi takie ga??zki br?zowe z zielonymi listkami. Wyst?puj? te? same zielone listki. I te listki le?a?y sobie w pewnym iejscu i moja kole?anka krzykn??a "O patrz! Og?rki xD" Ale by?a zwa?a xD

Last edited:
K

Krecioo

Guest

Ja na rooku na 2lvl poszed?em na ten quest na carlin sworda. No wi?c wchodz? wsz?dzie pe?no ork?w i wolf?w ale nic id? dalej. Na poziomie ni?ej pe?no minos?w ale nic uda?o mi si? :D mam nagrody i wracam. Na poziomie wy?ej zblokowa?y mnie wolfy i orki. Ju? my?la?em, ?e dedne ale uda?o mi si?, wydosta?em si? maj?c 1hp :D

Vladziu

New User
Reaction score
0

moim fartem by?o dobiegniecie na 5-6 lvl z poison spider?w do cipfrida ?eby mnie uleczy? xd gdy do niego dobieg?em mia?em oko?o 5-6 hp

Taki Tam

Advanced User
Reaction score
32

Mojim fartem by?o to ?e si? urodzi?em xD joke
serio wszed?em sobie na tibie i poszed?em na sam? g?r? dp w carlin 9lvl zaczo? mi nagle rzuca? itemy na dp mi?dzy innymi:300+pi?rek/2 crown helmety/40 bat wings/bringht sword/blacksteel sword/serpent sword/blessed wooden stake a no koniec powiedzia? ok ja lece i sie log xD

One

My?l?cy
Reaction score
216

#up

Najwidoczniej pomyli?e? Mainland z Rookgardem.

#topic

Przypadkowe z?apanie AR'a, oraz znalezienie 8 bow'?w w torbie podczas expienia.

Caros

User
Reaction score
1

@UP
To ty nie wiesz?
Nowa technologia ;P

@Top
Mi si? tak przytrafi?o, ?e kole? pisa? pass'y do swojego konta 7 lvl~ i tak jako? si? trafi?o, ?e bez reck'a i nie trzeba by?? rooka przechodzi? :p

Grzybulino

User
Reaction score
1

Ja sobie ide a tu jakas facetka taszczy LootBaga. I w pewnej chwili sie wylogowa?a, no to podchodze otwieram, a tam nie zgadniecie co! Ca?e BP sabrezarobilem wtedy ponad 240gp:)

Edit: Albo jeszcze jedno. Ide sobie i w pewnej chwili wyskakuje jaki? Red HP (prawie nic) to ja mu daje bucket of slime. I pisze ?e to go uleczy. Da? si? nabra?. Wypad?o mi z niego200gp i carlin sword.

M?j kolega by? raz na island of destiny. Mia? jeszcze Carlin Sword przy sobie. No i idfzie do rafaela(jako? tak), patrzy a tam le?y Carlin sword. Zarobi? 236 gp:)

Areal

Advanced User
Reaction score
41

To m?j fart a wr?cz mojego brata sprzed ok 1 miesi?ca ;p
Idzie m?j brat sobie na frosty (svarground) patrzy 2 dedy go?ci (60 rp i 150ms'a)
Z 60 rp pad?y Royal helmet i bohy + (bp)= ok 100 assasinek i troche bp manapotionkow. 150 Ms mia? aola.
2 godziny p??niej m?j brat idzie sobie na resp Demodrasa zobaczy? czy go przypadkiem niema - i akuratnie by? :p
Po wyj?ciu z hola m?j brat poszed? zabi? pare gs?w (od hola *respawnu demodrasa* wystarczy zej?? 15 kratek w d?? i jest poh)
Patrzy i The Old Window, zawo?a? qmpla ubili Olda i zobaczyli czy kto? niepopada? ;p
Znale?li pare ded?w (wszyscy ok lvla 70) :
- polecia?o pare boh?w itp + ?mieci ;p
To tyle ;d

Status
Not open for further replies.