What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Farty i szcz??cia

Status
Not open for further replies.

vacu

New User
Reaction score
0
Odp: Farty i szcz??cia

moja to gdy na poison spiderach znalazlem w bagu 1,4k

Reaction score
1

Moje szczescie mialem 50 hp 4 lvl i mnie minotek walil :p przyszlo 4 rookslayerow i mi questa wyczyszcili spytales sie pl? a oni tak i mi 1 k dali:p

kaszana123

New User
Reaction score
0

Moim najwi?kszym szcz??ciem na Rookgardzie by?o zdobycie 2k z tzw. "Deada" :D

Qentin

User
Reaction score
1

Moj fart to jak koles wywalal itemy i full eq zlapalem i 1.2 k :D:D:D

Besidolites

New User
Reaction score
0

Moim fartem...hmm...dawno nie gra?em i nie pami?tam co tam na rooku si? dzia?o
raz kupi?em legion helmet i copper shield (tak to to si? zwa?o?) za rope i bodaj?e buty (a mia?em tylko jedn? pare i jedn? line). Zaraz bo zakupie kole? wywali? rope i buty. Ja wwzi??em i jeszcze g?upi za nim bieg?em i mu kaza?em ?eby je wzi??...wko?cu powiedzia? ?ebym sobie odpu?ci? ?e on ma tyle pieni?dzy ?e mo?e sobie tego pe?no kupi? i da? mi mace

?mieszny kole?

fleczer10

New User
Reaction score
0

a m?j fart to taki ?e nikt nie gra? i w 30minut wbi?em 8lvl ;p:p

adi970

Advanced User
Reaction score
6

M?j fart to taki ?e na rooku kiedy? pomogli mi wbi? lvl , dali mi kilka set gp ,eq ,wzieli na questy noi po tem na tym samym chyba koncie ale j?? nie na rooku kto? mi da? c helmeta :)

Olivos

User
Reaction score
2

Moim najwi?kszym Fartem by?o uzyskanie od Rookeslayera 25CC kt?ry to mi je da? za wskaz?wk? dotycz?c? Questy na Mainlandzie bardzo te pieni?dze mi si? przyda?y na Start na Mainie :p

jakie ip otsa ?

biba258

Active User
Reaction score
3

ja tego quest na mino hell 3 lv i ide na hama zdazylem wziasc carlin sworda zalozylem ded ;p typiara 8lv pisze na trade free items ja do niej pl ona tak dala mi cale eq nie mam szczescia co do pecha to mnie pare razy na mino hell bloczyli NOBKI

Valey

Advanced User
Reaction score
17

Uda?o mi si? wykona? "Minotaur Hell" "Bear Room" bez straty HP z 1 LVL Poniewa? kto? wyczy?ci? je wcze?niej teraz w Update 8.21 przyspieszyli respawn potwork?w :(

ekon1

New User
Reaction score
0

moj fart znalazlem vial (rar na roooku) na tibi 8.50 :p

Magic

3+3=3!
Reaction score
178

Wczoraj swoim zacynym 1lvl'em poszed?em szuka? szczur?w(martwych) ?eby je selln?? i zarobi? na mace ;)! A znalaz?em... Afkera ! 11lvl, pad? od 3 rat?w, ubi?em 1 i znalaz?em... 700gp + bp pot?w(ma?ych) :)! Kiedy? jeszcze na mino que?cie z mino mi chain armor wylecia?, akurat si? z?o?y?o bo nie zrobi?em questa(brak klucza i picka xd)!

kasjan541

Advanced User
Reaction score
12

ja mia?em du?o fart?w a szczeg?lnie najlepsze z nich id? sobie 6 lvlem na mino hell full eq i wogule patrze jakie? 5 os?b idzie tez ka?dy mia? lvl poni?ej 7 ja wiedzia?em co zrobi? ?eby nie pa?? od rauz na minosach wi?c wyciga?em po 1 minosie i z nimi go bilem w ko?cu oni powchodzili na d?l ia czekam czekam chce sobie ropnonc mino wi?c ropam patrze jeden ded w nim 200+gp ropam dalej 2 ded 140+gp i c sword ropam dalej 3 speary i 100gp

ropam dalej chain armor i 400+gp dalej ropam 130gp+chain armor studded legs i plate shield niestety mog?em tylko ud?wign?? studded legs ale jak na rookgaard mia?em ca?kiem przyzwoity loot tylko ze loot pochodzi? z graczy :D

Valey

Advanced User
Reaction score
17

Wczoraj moim nowym charem znalaz?em w bag vial i 10k

Devilver

Advanced User
Reaction score
24

Moim szcz??ciem by?o,?e znalaz?em backpack w kt?rym znalaz?em bardzo dobre eq a potem poszed?em expi? i ded?em :( chocia? nic nie straci?em :)

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Na mino hell znalaz?em deda, a w nim cooper shield i bp small potk?w, potem kole? przyszed? i powiedzia?, ?e niby mia? laga i mam mu to odda? inaczej b?d? mia? hunta na ?wiecie N-PvP.

Last edited:

Sarvarex

Advanced User
Reaction score
6

M?j najwi?kszy fart na rooku to zabic Munstera (tibia 8.42) - wylecial dice, i serek.

Last edited:

misio99bp

User
Reaction score
2

Ja to mia?em farta dopiero... tzn moja siorka xD :
idze sobie idzie... ma jakie? nie pamietam mo?e z 70 hp =) nagle jakie? kolesie podbijaj? i daj? jej dzbanek trucizny i m?wili wypij to i b?dziesz mia?a full hp(1 raz gra?a).... wypi?a i to jej zabiera?o po 10hp ale mia?a farta ?e dosz?a do kolesia co leczy.:D:D:D:D:D:D:D

Royal Ron

Active User
Reaction score
0

Ja mia?em farta jak o 4 nad ranem kole? na trade pisa? ?e AS jest na mino hell to odrazu wi??em z deposit chara 3 bp small potk?w i biegne, w po?owie drogi dogoni? mnie jaki? 25 lvl (ja mam obecnie 19) wbieg? pierwszy lurowa? za sob? wszystkie potwory co mnie znacznie spowolni?o, po omini?ciu ich wbieg?em do hell i zobaczy?em jak ten kole? stoi trani?ty i ma yellow hp, napisa? "help" ale ja sta?em i udawa?em g?upiego jak kole? pad? to dobi?em AS i z kolesia spad?a katana, 25 pi?rek~ i 5 mino leathers. To chyba by?a moja najwi?ksza przygoda.

Status
Not open for further replies.