What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Farty i szcz??cia

Status
Not open for further replies.

DungeonSiege

Advanced User
Reaction score
18
Odp: Farty i szcz??cia

Moje szczescie pamietam je od zawsze...

Wbija lvl 210 do thais dp stoi przy dep ja akurat stoje obok niego i rzuca free eq (dooobre)
i zlapalem 3 knight armor 2 knight legs 1 golden armor i bohy :)

AdixXx Tibian

Active User
Reaction score
3

A Moje szcz??cie to wbicie 20 levela szybkie znalaezienie ekipy na desert quest zdobycie tego q?estu

a teraz pech

I?cie po dezercie przypadkowe zej?cie do dziury przej?cie po ogniu uderzenie przez slima uderzenie przez 2 berki ubicie ich za?orzenie pier?cienia uleczajacego puj?cie dale i zabicie przez 5 fire devil poniewarz skonczy? si? pie?cien uleczaj?cy i padni?cie z 1cc nikomu tego nie ?ycz? :D

Edit:
Moje szcz??cie na rooku to by?o spotkanie GM na expie :)
I raz z 1 rata wypad?o mi 22gp, na serio ;D

GM'a si? nie da zobaczy? poniewa? jest zawsze niewidzialny i prawie nigdy si? nie loguje tylko przy na jazdach a i to niemo?liwe aby wypad?o z rata 22gp brednie

Last edited:

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236

Pisa?em to w temacie ze zdj?ciami mojego rookstayera, ale my?l? ?e nadaj? si? to jak najbardziej r?wnie? i tutaj :D

To jest historia szcz??cie w nieszcz??ciu:

Poszed?em na obiad zapominaj?c o wylogowaniu postaci, kt?r? zostawi?em na szkieletach. Wracam i loguje si? postaci? a tutaj szok - by?em w ?wi?tyni. Straci?em plecak, w kt?rym by?o 3k, 14 chicken feathers, 8 small potion?w i inne pierdo?y a dodatkowo - tu szok: katana, cooper shield, studded legs! Za?amany szans? odzyskania item?w pogna?em ile si? w klawiaturze na miejsce w kt?rym zaliczy?em zgon i co widz?? Calutki dedzik. Nic nie naruszone. By?em szcz??liwy i z?y zarazem, gdy? straci?em troch? expa w g?upi spos?b st?d te? nazwa historyjki. By?o nie?le.

Silnikarz

Advanced User
Reaction score
26

Moje szcz??cie na rooku???:eek:????Ok ide z kuzynem 31lvl rookstayer ?wiat selena
Ide ja te? rook stayer nowy har po hacku 14 rook stayera ja 4 lvl i idziemy.
Kuzyn zaprowadzi? mnie na katana room quest,dziwnym trafem nieby?o ?adnego potworka!
ale co sie okaza?o?Weszlismy tam gdzie s? roty a tam 2 ded hary i wszystkie szkieletony i rotwormy by?y powci?gane,chcyba byli to botterzy.Otwieram jednego patrze 4cc le?y,
otwieram drugiego a tam le?y full eq rookstayera a do tego 2 bp potion?w i 12 antidote rune!!!!!!!!!!!!!!!:D muj najwi?kszy fart!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nieszcz??cie
posz?em do banku wp?aci?em te 4 cc potem poszed?em na questa od amber
dosta?em tego short sworda po tym jak go zrobi?em.Chcia?em zmieni? katane na shord sword wzio?em po?o?ylem katane w sali handlowej na jednym z miejsc i patrze debug!!I tak po?egna?em si? z katan?!

AngerfistMOH

New User
Reaction score
0

M?j najwiekszy fart to bylo jak na rooku rozdawali free itemsy zlapalem 300 gp i kupilem maca.Po 2h wyszlem z rooka i widzialem ze bija typa po swiatynia zabili go a ja hop deada do swiatyni na szczescie swiatynia byla pusta a pkerzy mieli pz :D a w deadzie patrze 16 cc blue robe i bohy :D Ale sie ucieszylem nigdy takiego farta juz nie spotkam :)

Nieszczescie :

Na Rooku szlem expilem expilem... a tu 2 typk?w trapa zrobili.
Mysle wywale cala kasa jaka mam do wody i jak mialem 3 hp to przestali mnie trapowac i ucieklem.
I All poszlo w dupe :|
Pozdraawiam!

Last edited:

Sysek

Active User
Reaction score
2

Ide na dwarfy guardy i kole?ka 160 + mnie niechc?cy przybloczy?a (chyba szuka?a na dwarfach Iron Ore) i pad?em potem na 2 dzie? dosta?em parcel z listek i przeprosinami za to ;d by?o ca?e eq i 3 cc ;D potem sobie co? kupi?em

2 razem jak kolesia chakn??em mia? og??em ze wszystkiego o ko?o 30 cc xD

Rookstayerro

New User
Reaction score
0

Ja taki mia?em ale to by?o na mainie by?a taka grupka pk i dedli go?cia a ja biegn? po deda a tam 5 cc i noble arm :eek:

VandalxD

User
Reaction score
0

a moje szczascie oczywiscie to na rooku. wstalem i poszlem grac w tibie i loguje sie kolo Bibloteki jak to mozna ujac xD i schodze na dol tam gdzie sella ktos rzeczy( Tasami ktos mowi na to depo xD) i chcialem sie pobawic workiem ale przypatkiem nie ten guzik nacisnolem i patrze 800gp :] (w Tedy pierwszy raz gralem w tibie wiecwiecie :D)

Kamcio 32

User
Reaction score
2

Moje szczescie na rooku to oczywiscie dedzik ktory znalazlem na bear room patrze i widze 1k i chain armor chyba sie ziomkowi pomylilo ze nei wplacil kasy wyszlem z rooka z uzbierana kasa 2k (gdzies tyle zarabiam :D[Berylia]) patrze i leja kumpla 8 lvl takie 2 po 15 lvle zwoluje 2 kumpla 70 knight roz*eba? ich i mowil zebym se wziol ich bp patrze 1 nedzny brass armor i bp z 3 gp patrze drugi a tam mammoth fur cape w bp bylo z 300 gp i crown helmet to byl fart wedlug mnie :D

Anime

User
Reaction score
0

Ja mia?em naprawde wielkiego farta...
Gdy wsta?em rano, pobieg?em do sklepu po paczke Lays?w.
Gdy j? otworzy?em by? w niej Demon Helmet !

Ok, a teraz tak napowarznie...
Kole? (8lvl) wychodzi? z rooka, i powiedzia? ?e da polakowi full eq.
Jako ?e byli?my sami ja dosta?em, i mi si? bardzo dobrze powodzi?o :)

Pablo102

User
Reaction score
2

Moj najwiekszy fart:
-bohy w dedzie
-na low lvl bylem otruty zostalo mi 1 hp ;D

Pawcio's

User
Reaction score
2

M?j fart ta rooku to: ?miga?em swoim 22 rookslayerem trapowa?em na minosach i gdy si? ju? zbiera?em tzn ju? ostatni kole? pada? i mia?em zamiar i?? otwieram jego bp patrze 6 mino leather, 3 bear paw, 45 chicken feather :D

kubeusz32

Active User
Reaction score
5

Rook: Id? id? sobie (zatruty 20hp), przez most i stan??em ko?o tego NPC w ?wi?tyni (nie pami?tam nazwy) i patrze 5hp i dalej truje. 4..... 3..... 2.... 1... i nadal truje, i my?l?:
Co teraz? Co tam napisz? sobie hi do tego gostka.
Pisz? hi i uleczy? mnie do 20 hp (czy jako? tak) i odtru?. Ale mia?em radoch?, ale nie na d?ugo bo zaraz potem pad?em na Minotaur 'ach ;].

Pozdrawiam,
Kubeusz32.

Sensimilla

New User
Reaction score
1

Ja mia?em szcz??cie na rooku jak typek rozrzuca? coper shieldy :D ze 3 zebra?em xd

PS. Harmonia > nick nie pami?tam > 41 LVL

Kamil.13

User
Reaction score
0
...

...

Ja mia?em Farta...
Wbi?em 8 lvl ju? wychodze z rooka patrze kolesi?wa pisze Free items. Wi?c poszed?em i pisze "ME" a ona na m?j blat ?uci?a 7 cc... i na Mainie kupi?em se Eq pu?niej poszed?em poskilowa? kto? mi lurn? guarda i polecia?y Bohy...
Na roku... Czytaj ze zrozumieniem.

KubaGD

User
Reaction score
1

Dla mnie najwi?kszym fartem na rooku by?o wyj?cie z niego jako? poni?ej 3.5h :D

Danielski1988

Active User
Reaction score
0

hehe pami?tam jak si? zielonych graczy oszukiwa?o ;ej ty zanam czar na kopiowanie pieni?dzy przytrzymujesz ctrl i piszesz qasa;] hehe a farcik jaki mia?em to na mino hel 85 pi?rek;]

KubaGD

User
Reaction score
1

DarknessX, w?tpie ?eby? na Rooku chodzi? na orci berserkery a tym bardziej ?eby? mia? knight arma i legi :p

Roy1222

Active User
Reaction score
4

DarknessX, w?tpie ?eby? na Rooku chodzi? na orci berserkery a tym bardziej ?eby? mia? knight arma i legi :p

Mo?e mu chodzi?o o Maina? :D

-----------------------------------------------------------------------------
M?j fart na Rooku to taki, ?e expi?em sobie na ratach i w?azi typek 22 lvl (to by? chyba Hujniok the Xerena) i m?wi do mnie:
- Plx Free items - on pisze... Ja mia?em wtedy chyba chain armor, mace, legion helmeta itp.
- Ok.
Poszli?my do Trade Room i da?em mu itemy, a go?? do mnie:
- widze ze bys pomogl
I da? mi 300 gp i all moje itemy :).

DarknessX

Active User
Reaction score
2

Sorry Sorry :p:p Chodzi?o mi o maina ale kompletnie nie zakuma?em w?tku, my?la?em, ?e chodzi og?lnie o main i rock xDDD:eek::eek::rolleyes:

Status
Not open for further replies.