- Liczba reakcji
- 67
Witam serdecznie kadrowicze i u?ytkownicy!
Dzi? pragn? z?o?y? skarg? na moderatora Aramiszon, powodem jest jego skandaliczne zachowanie.
Mianowicie chodzi o to, ?e poprostu On nie nadaje si? na moderatora.
Stale wr?cza ostrze?enia za darmo, nie przegl?da raport?w(inaczej m?wi?c leje na nie) i nie warnuje za inne posty, te kt?re s? niezgodne z regulaminem.
Ca?a akcja zacz??a si? w tym temacie: http://tibia.net.pl/zdjecia/520993-lost-divine-guild-harmonia.html
Zosta?em ukarany za darmo, ponadto kied zapyta?em moderatora za co jest ten warn on lekko m?wi?c pogardzi? mn? w taki spos?b:
Gardzi? sob? nie da?em, wi?c napisa?em odwo?anie:
Czy aby na pewno upomnienia na niego podzia?a?y?
W?tpi?, poniewa? zaraz p??niej po napisaniu kolejnego regulaminowego postu ponownie dosta?em ostrze?enie...
Napisa?em kolejne odwo?anie, na kt?re odpowiedzi ju? nie dosta?em.
Jak ju? napisa?em olewa on raporty, a warnuje tylko mnie.
Post ni?ej, napisany przez u?ytkownika Lesny1 ?amie regulamin(za du?e zdj?cie).
Ale co z tego? Lepiej zwarnowa? kogo? za darmo.
Uwa?am, ?e Aramiszon nie nadaje si? na moderatora z tych powod?w.
Moim zdaniem moderator powinien docenia? innych u?ytkownik?w, ?wieci? przyk?adem i im pomaga?.
W jego przypadku jest odwrotnie, jest on arogancki, wywy?sza si? jak by by? nie wiadomo kim, nie potrafi nawet odpowiedzie? na proste pytanie.
Do innych moderator?w zastrze?e? nie mam, ale Aramiszon na tej pozycji to lekko m?wi?c przegi?cie.
Dzi? pragn? z?o?y? skarg? na moderatora Aramiszon, powodem jest jego skandaliczne zachowanie.
Mianowicie chodzi o to, ?e poprostu On nie nadaje si? na moderatora.
Stale wr?cza ostrze?enia za darmo, nie przegl?da raport?w(inaczej m?wi?c leje na nie) i nie warnuje za inne posty, te kt?re s? niezgodne z regulaminem.
Ca?a akcja zacz??a si? w tym temacie: http://tibia.net.pl/zdjecia/520993-lost-divine-guild-harmonia.html
Zosta?em ukarany za darmo, ponadto kied zapyta?em moderatora za co jest ten warn on lekko m?wi?c pogardzi? mn? w taki spos?b:
Gardzi? sob? nie da?em, wi?c napisa?em odwo?anie:
Oczywi?cie chwil? p??niej dosta?em odpowied? od administratora Korzonka:aramiszon napisał:Co "za co" ?LuriseQ napisał:za co?aramiszon napisał:Drogi u?ytkowniku!
Otrzyma?e? ostrze?enie.
Pow?d: Nieprzestrzeganie regulaminu dzia?u
-------
-------
Liczba punkt?w otrzymana za ostrze?enie: 2
Otrzymanie ostrze?enia mo?e wi?za? si? z czasowym ograniczeniem dost?pu do forum.
Powa?ne naruszenia zasad mo?e by? r?wnoznaczne ze zbanowaniem konta.
Prosimy w przysz?o?ci przestrzega? regulaminu, aby unikn?? podobnych sytuacji.
Oryginalny post:
http://tibia.net.pl/zdjecia/520993-lost-divine-guild-harmonia.html#post1396205
Pami?taj, ?e w ci?gu trzech dni mo?esz odwo?a? si? od ostrze?enia w dziale Odwo?ania.
Screeny wrzucaj? TYLKO osoby, kt?re zapisa?y si? na list? i maj? moje pozwolenie.Jestesmy nowa, dobrze rokujaca gildia, kt?ra ma ambicje stac sie jedna z czolowych na serwerze. Jezeli chodzi o rekrutacje to wymagamy przede wszystkim ventrilo 2.1.4 oraz mikrofonu. Nie wybaczamy, nie zapominamy. Osoba, kt?ra raz od nas odeszla, juz wiecej nie wr?ci. W sprawie rekrutacji prosze pisac do Oblidian lub Luriseq. Cenimy sobie przede wszystkim wiernosc, wytrwalosc oraz lojalnosc.
Luriseq(Luriseq)
Polnix(Polnix, Safonia)
Vendeto(Oblidian, Draconius)
Michusjedem(Azotoo)
HateThisSite(Beautiful Sabinka)
Rekrutujemy ludzi posiadaj?cych koniecznie vt 2.1.4 i mikrofon.![]()
Nie szukamy noob?w i graczy, kt?rzy przykampi? tylko na itemsy od nas, bo nie o to w tym chodzi.
Potrzebujemy twardych graczy, kt?rzy zostan? z nami po ko?ce gry, z kt?rymi mi?o sp?dzimy czas i b?dziemy si? dobrze bawi?.
Najlepiej aby ka?dy mia? PACC.
Czas na kilka screen?w ode mnie, pami?tacie chyba Luriska?
Tak, dalej gra i ma si? dobrze.
A wi?c...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
B?dzie wi?cej, ale narazie nie chce mi si? upowa?.
Pami?tajcie!Co? ca?kiem ?wie?ego.
Licz? na oceny i komentarze z Waszej strony.
Mam nadziej?, ?e tak?e reszta teamu co? zaprezentuje(?) ; )
![]()
Pozdrawiamy,
Administracja Tibia.net.pl
Nie jestem Twoim koleg?, ?eby? pisa? do mnie w ten spos?b, je?li chcesz uzyska? informacj?, to sformu?uj pytanie ja?niej.
Ostrze?enie jest za z?amanie regulaminu dzia?u, konkretnie punktu o niedodawaniu w czasie 24h wi?cej ni? jednego posta ze zdj?ciami w dziale Zdj?cia.
Podzi?kowania dla Korzonka za to.aramiszon zostanie upomniany w tej kwestii. Warn wycofany.
Regards,
Korzonek.
Czy aby na pewno upomnienia na niego podzia?a?y?
W?tpi?, poniewa? zaraz p??niej po napisaniu kolejnego regulaminowego postu ponownie dosta?em ostrze?enie...
Napisa?em kolejne odwo?anie, na kt?re odpowiedzi ju? nie dosta?em.
aramiszon napisał:Drogi u?ytkowniku!
Otrzyma?e? ostrze?enie.
Pow?d: Nieprzestrzeganie regulaminu dzia?u
-------
-------
Liczba punkt?w otrzymana za ostrze?enie: 2
Otrzymanie ostrze?enia mo?e wi?za? si? z czasowym ograniczeniem dost?pu do forum.
Powa?ne naruszenia zasad mo?e by? r?wnoznaczne ze zbanowaniem konta.
Prosimy w przysz?o?ci przestrzega? regulaminu, aby unikn?? podobnych sytuacji.
Oryginalny post:
http://tibia.net.pl/zdjecia/520993-lost-divine-guild-harmonia.html#post1397006
Pami?taj, ?e w ci?gu trzech dni mo?esz odwo?a? si? od ostrze?enia w dziale Odwo?ania.Co? z samego rana...
![]()
Pozdrawiamy,
Administracja Tibia.net.pl
Ponownie odwo?uj?c si? pragn? zg?osi? skarg? na moderatora Aramiszon.
Ostatnio Administrator Korzonek pisa?, ?e Aramiszon zostanie upomniany, jak widzimy to chyba nic nie da?o.
Drugi raz zosta?em ukarany za to samo, a jak wida? post by? napisany zgodnie z regulaminem.
Aramiszon zrobi? zn?w to samo, zwarnowa? mnie za darmo przy okazji niszcz?c m?j temat.
Wiadomo - jest moderatorem swoje prawa ma, ale bez przesady, jakim prawem warnuje za posty zgodne z regulaminem, a na dodatek usuwa inne?
Zastan?wmy si? czy On w og?le pasuje na to stanowisko, pope?ni? ten sam b??d ju? drugi(?) raz, na dodatek jest arogancki, a moim zdaniem powinno by? przeciwnie, bo moderator powinien ?wieci? przyk?adem, lecz to niestety idzie w drug? stron?.
Po tej ca?ej sytuacji mog? stwierdzi? tylko jedno - to moderator nie zna regulaminu dzia?u!
Tak jak ju? napisa?em by?to kolejny post zgodny z regulaminem, a zaraz pod nim widnieje post kolegi, kt?ry z?ama? jeden z punktu regulaminu dzia?u Zdj?cia.
Oto i on:
Oczywi?cie post zosta? zraportowany, ale Aramiszon nie raczy? nawet zerkn?? na raport.Rozmiar prezentowanych zdj?? nie mo?e przekroczy? 800x600 pikseli, oraz prosimy o wycinanie ze zdj?? paska zada? itp.
Osobi?cie jestem oburzony tym, ?e zamiast pilnowa? porz?dku na forum On si? bawi w wlepienie ostrze?e? za darmo mi, zamiast wzi?? si? za posty i tematy ?ami?ce regulamin w tym dziale.
Tak wi?c ponownie prosz? o podj?cie w tej kwestii odpowiednich dzia?a?.
Dzi?kuj? i pozdrawiam,
LuriseQ.
Jak ju? napisa?em olewa on raporty, a warnuje tylko mnie.
Post ni?ej, napisany przez u?ytkownika Lesny1 ?amie regulamin(za du?e zdj?cie).
Ale co z tego? Lepiej zwarnowa? kogo? za darmo.
Uwa?am, ?e Aramiszon nie nadaje si? na moderatora z tych powod?w.
Moim zdaniem moderator powinien docenia? innych u?ytkownik?w, ?wieci? przyk?adem i im pomaga?.
W jego przypadku jest odwrotnie, jest on arogancki, wywy?sza si? jak by by? nie wiadomo kim, nie potrafi nawet odpowiedzie? na proste pytanie.
Do innych moderator?w zastrze?e? nie mam, ale Aramiszon na tej pozycji to lekko m?wi?c przegi?cie.
Z pozdrowieniami,
Luriseq
Luriseq