Fatal Error - Aramiszon moderatorem!

Status
Zamknięty.

LuriseQ

Advanced User
Maj 24, 2010
Liczba reakcji
67
Witam serdecznie kadrowicze i u?ytkownicy!
Dzi? pragn? z?o?y? skarg? na moderatora Aramiszon, powodem jest jego skandaliczne zachowanie.

Mianowicie chodzi o to, ?e poprostu On nie nadaje si? na moderatora.
Stale wr?cza ostrze?enia za darmo, nie przegl?da raport?w(inaczej m?wi?c leje na nie) i nie warnuje za inne posty, te kt?re s? niezgodne z regulaminem.
Ca?a akcja zacz??a si? w tym temacie: http://tibia.net.pl/zdjecia/520993-lost-divine-guild-harmonia.html
Zosta?em ukarany za darmo, ponadto kied zapyta?em moderatora za co jest ten warn on lekko m?wi?c pogardzi? mn? w taki spos?b:
aramiszon1.jpg

Gardzi? sob? nie da?em, wi?c napisa?em odwo?anie:
aramiszon napisał:
LuriseQ napisał:
aramiszon napisał:
Drogi u?ytkowniku!
Otrzyma?e? ostrze?enie.
Pow?d: Nieprzestrzeganie regulaminu dzia?u
-------
-------
Liczba punkt?w otrzymana za ostrze?enie: 2
Otrzymanie ostrze?enia mo?e wi?za? si? z czasowym ograniczeniem dost?pu do forum.
Powa?ne naruszenia zasad mo?e by? r?wnoznaczne ze zbanowaniem konta.
Prosimy w przysz?o?ci przestrzega? regulaminu, aby unikn?? podobnych sytuacji.
Oryginalny post:
http://tibia.net.pl/zdjecia/520993-lost-divine-guild-harmonia.html#post1396205
1z57wh5.gif
Jestesmy nowa, dobrze rokujaca gildia, kt?ra ma ambicje stac sie jedna z czolowych na serwerze. Jezeli chodzi o rekrutacje to wymagamy przede wszystkim ventrilo 2.1.4 oraz mikrofonu. Nie wybaczamy, nie zapominamy. Osoba, kt?ra raz od nas odeszla, juz wiecej nie wr?ci. W sprawie rekrutacji prosze pisac do Oblidian lub Luriseq. Cenimy sobie przede wszystkim wiernosc, wytrwalosc oraz lojalnosc.
Screeny wrzucaj? TYLKO osoby, kt?re zapisa?y si? na list? i maj? moje pozwolenie.
Luriseq(Luriseq)
Polnix(Polnix, Safonia)
Vendeto(Oblidian, Draconius)
Michusjedem(Azotoo)
HateThisSite(Beautiful Sabinka)
2wrog9t.jpg
Rekrutujemy ludzi posiadaj?cych koniecznie vt 2.1.4 i mikrofon.
Nie szukamy noob?w i graczy, kt?rzy przykampi? tylko na itemsy od nas, bo nie o to w tym chodzi.
Potrzebujemy twardych graczy, kt?rzy zostan? z nami po ko?ce gry, z kt?rymi mi?o sp?dzimy czas i b?dziemy si? dobrze bawi?.
Najlepiej aby ka?dy mia? PACC.
Czas na kilka screen?w ode mnie, pami?tacie chyba Luriska?
Tak, dalej gra i ma si? dobrze.
A wi?c...
1zdw7kp.jpg

9rkqj8.jpg

rjqg79.jpg

11913qs.jpg

10zd0kp.jpg

ncm9w8.jpg

21ctlk0.jpg

dh5s91.jpg

B?dzie wi?cej, ale narazie nie chce mi si? upowa?.
Pami?tajcie!
Licz? na oceny i komentarze z Waszej strony.
Mam nadziej?, ?e tak?e reszta teamu co? zaprezentuje(?) ; )​
Co? ca?kiem ?wie?ego.
132lvl.jpg
Pami?taj, ?e w ci?gu trzech dni mo?esz odwo?a? si? od ostrze?enia w dziale Odwo?ania.
Pozdrawiamy,
Administracja Tibia.net.pl
za co?
Co "za co" ?
Nie jestem Twoim koleg?, ?eby? pisa? do mnie w ten spos?b, je?li chcesz uzyska? informacj?, to sformu?uj pytanie ja?niej.
Ostrze?enie jest za z?amanie regulaminu dzia?u, konkretnie punktu o niedodawaniu w czasie 24h wi?cej ni? jednego posta ze zdj?ciami w dziale Zdj?cia.
Oczywi?cie chwil? p??niej dosta?em odpowied? od administratora Korzonka:
aramiszon zostanie upomniany w tej kwestii. Warn wycofany.

Regards,
Korzonek.
Podzi?kowania dla Korzonka za to.

Czy aby na pewno upomnienia na niego podzia?a?y?
W?tpi?, poniewa? zaraz p??niej po napisaniu kolejnego regulaminowego postu ponownie dosta?em ostrze?enie...
Napisa?em kolejne odwo?anie, na kt?re odpowiedzi ju? nie dosta?em.

aramiszon napisał:
Drogi u?ytkowniku!
Otrzyma?e? ostrze?enie.
Pow?d: Nieprzestrzeganie regulaminu dzia?u
-------
-------
Otrzymanie ostrze?enia mo?e wi?za? si? z czasowym ograniczeniem dost?pu do forum.
Oryginalny post:
http://tibia.net.pl/zdjecia/520993-lost-divine-guild-harmonia.html#post1397006
Co? z samego rana...
133lvl.jpg
Pami?taj, ?e w ci?gu trzech dni mo?esz odwo?a? si? od ostrze?enia w dziale Odwo?ania.
Pozdrawiamy,

Ponownie odwo?uj?c si? pragn? zg?osi? skarg? na moderatora Aramiszon.
Ostatnio Administrator Korzonek pisa?, ?e Aramiszon zostanie upomniany, jak widzimy to chyba nic nie da?o.
Drugi raz zosta?em ukarany za to samo, a jak wida? post by? napisany zgodnie z regulaminem.
Aramiszon zrobi? zn?w to samo, zwarnowa? mnie za darmo przy okazji niszcz?c m?j temat.
Wiadomo - jest moderatorem swoje prawa ma, ale bez przesady, jakim prawem warnuje za posty zgodne z regulaminem, a na dodatek usuwa inne?
Zastan?wmy si? czy On w og?le pasuje na to stanowisko, pope?ni? ten sam b??d ju? drugi(?) raz, na dodatek jest arogancki, a moim zdaniem powinno by? przeciwnie, bo moderator powinien ?wieci? przyk?adem, lecz to niestety idzie w drug? stron?.
Po tej ca?ej sytuacji mog? stwierdzi? tylko jedno - to moderator nie zna regulaminu dzia?u!
Tak jak ju? napisa?em by?to kolejny post zgodny z regulaminem, a zaraz pod nim widnieje post kolegi, kt?ry z?ama? jeden z punktu regulaminu dzia?u Zdj?cia.
Oto i on:
Rozmiar prezentowanych zdj?? nie mo?e przekroczy? 800x600 pikseli, oraz prosimy o wycinanie ze zdj?? paska zada? itp.
Oczywi?cie post zosta? zraportowany, ale Aramiszon nie raczy? nawet zerkn?? na raport.

Osobi?cie jestem oburzony tym, ?e zamiast pilnowa? porz?dku na forum On si? bawi w wlepienie ostrze?e? za darmo mi, zamiast wzi?? si? za posty i tematy ?ami?ce regulamin w tym dziale.
Tak wi?c ponownie prosz? o podj?cie w tej kwestii odpowiednich dzia?a?.

Dzi?kuj? i pozdrawiam,
LuriseQ.

Jak ju? napisa?em olewa on raporty, a warnuje tylko mnie.
Post ni?ej, napisany przez u?ytkownika Lesny1 ?amie regulamin(za du?e zdj?cie).
Ale co z tego? Lepiej zwarnowa? kogo? za darmo.

Uwa?am, ?e Aramiszon nie nadaje si? na moderatora z tych powod?w.
Moim zdaniem moderator powinien docenia? innych u?ytkownik?w, ?wieci? przyk?adem i im pomaga?.
W jego przypadku jest odwrotnie, jest on arogancki, wywy?sza si? jak by by? nie wiadomo kim, nie potrafi nawet odpowiedzie? na proste pytanie.

Do innych moderator?w zastrze?e? nie mam, ale Aramiszon na tej pozycji to lekko m?wi?c przegi?cie.

Z pozdrowieniami,
Luriseq​

Odp: Fatal Error - Aramiszon moderatorem!

Luris, nie warnuje tylko ciebie, warnuje wszystkich. Og?lnie, regulamin zdj?? jest do 'dupy', w?a?nie pisz? temat w Propozycjach zmian, no i Aramiszon. Faktycznie, wlepia ostrze?enia za nic, kiedy? mo?na by?o o co? zapyta? i odpowiedzie?, a teraz, jak nie napiszesz 'brawo 928374 levela', to ?apiesz osta. Odpisuje na zastrze?enia, jakby by? z jakich? wy?szych sfer, wywy?sza si? no. Nie nadaje si? na moda, tym bardziej dzia?u 'zdj?cia', tyle.

Wiecie co, nie tylko on powinien zosta? zdegradowany, tylko 70% moderator?w z tego forum, czemu? A tak, bo temu, ?e po?ow? z nich nie nadaj? si? na rang?, ale nie b?d? wymienia? kto, bo dostan? jeszcze ostrze?enie od kt?rego?, a do tego musia?bym pisa? drugie odwo?anie i skarg?, czego mi si? bardzo robi? nie chc?. Kazia/Korzonek/ Eturl Sous, we?cie si? do roboty i znajd?cie nowych cz?onk?w ekipy, a jak ju? znajdziecie to zsumujcie b??dy aktualnych moderator?w i wio, wywali? na zbit? buzi? ( mor....?). Wiem to, ?e chcecie podnie?? tneta, do dawnych czas?w, ale z tak? kadr? to wam si? nie uda.
Pozdrawiam.

Takimi tematami nic nie zmienisz co najwy?ej dostaniesz warna za cytowanie zdj??, bo dzisiejsza kadra jest na poziomi mistrzowskim dopierdalania si? do ka?dego g?wna! Przyk?ad?

Vxr napisał:
Drogi u?ytkowniku!
Otrzyma?e? ostrze?enie.
Pow?d: Niepoprawna forma odwo?ania
-------
-------
Oryginalny post:
http://tibia.net.pl/odwolania-i-pyt...rofilu-czyli-vxr-ciag-dalszy.html#post1396748
Vxr napisał:
Drogi u?ytkowniku,
Otrzyma?e? ostrze?enie.
Pow?d: Spamowanie w profilu
-------
-------
Pami?taj, ?e w ci?gu trzech dni mo?esz si? odwo?a? od ostrze?enia w dziale Odwo?ania.
Pozdrawiamy
http://tibia.net.pl/members/vxr-with-marcin24.html
Czy napisanie 5 notek w dwa dni jest uwa?ane za spam? Jak wida? Vxr po raz kolejny udowadnia swoj? niekompetencje, licz? na wycofanie ostrze?enia.
Je?eli Vxr nie ?yczysz sobie wiadomo?ci ode mnie po prostu usu? mnie ze znajomych, masz przecie? zablokowane notki, a nie pos?ugujesz si? "Dobrem ostatecznym"
Pozdrawiamy,

Dosta?em warna dlatego, ?e w odwo?aniach temat nazwa?em "Marcin24 - spamowanie w profilu, czyli Vxr ci?g dalszy" Tak, za t? pogrubion? cz???, a pr?dzej?

Vxr napisał:
Drogi u?ytkowniku,
Otrzyma?e? ostrze?enie.
Pow?d: Spamowanie w profilu
-------
-------
Pami?taj, ?e w ci?gu trzech dni mo?esz si? odwo?a? od ostrze?enia w dziale Odwo?ania.
Pozdrawiamy

Tak, napisaniu 5 notek w profilu pot??nego globala!

Kadra staje si? dziwk? i chyba ka?dy o tym wie, a z tego co ja pami?tam Kazia pisa?a co innego na fmie na prze?omie lipca i sierpnia. Odpu?? sobie takie tematy, warny wygasn?, g?upota nie.

Ostatnia edycja:

Ap
Skoro jest jaki? wz?r na tworzenie temat?w, to znaczy, ?e chc? mie? porz?dek, psujesz ten temat, a co do notek w profilu, to jestem ciekawy, co tam pisa?e?.

Nie znam typa, nie wypowiadam si?, ale zawsze tak by?o, ?e kadra wlepia mn?stwo warn?w i zapewne tak pozostanie. (no dobra, te akurat nie by?y w?a?ciwe)

Moim zdaniem moderator powinien docenia? innych u?ytkownik?w, ?wieci? przyk?adem i im pomaga?.
Istny ja =d

#topic.
Zachowanie Aramiszona nie jest poprawne, to fakt. Ale zarzucenie tak jak Marcin to napisa? "Kadra staje si? dziwk?" jest nie na miejscu i nie wiem czy to odnosi si? do ca?ej kadry, czy w jego s?owach do poszczeg?lnych os?b, ale nie wypada tak m?wi? tym bardziej, ?e sam by?e? w kadrze.
Macie odwo?ania i tam powinny zosta? rozwi?zywane takie sprawy, ale dobrze ?e wrzuci?e? to tu. Warny b?d? do p?ki u?ytkownicy b?d? ?ama? regulamin i to si? nie zmieni, bo regulamin wci?? si? rozwija, a rzadko kiedy u?ytkownicy go czytaj?.

Ostatnia edycja:

Ap
Skoro jest jaki? wz?r na tworzenie temat?w, to znaczy, ?e chc? mie? porz?dek, psujesz ten temat, a co do notek w profilu, to jestem ciekawy, co tam pisa?e?.
Nie znam typa, nie wypowiadam si?, ale zawsze tak by?o, ?e kadra wlepia mn?stwo warn?w i zapewne tak pozostanie. (no dobra, te akurat nie by?y w?a?ciwe)

Tak jest jak regulaminy s? z dupy wzi?te i ka?dy interpretuje je po swojemu.

@Topic
Ty chyba nie wiesz co to jest Fatal Error je?li przejmujesz sie Aramiszonem ; D

@helper.
Tak, ale bardziej chodzi tu o m?j post(g??wny).
Marcin to Marcin, a ja to ja ;d

W odwo?ania to za cz?sto nikt nie zagl?da.

Ale zarzucenie tak jak Marcin to napisa? "Kadra staje si? dziwk?" jest nie na miejscu i nie wiem czy to odnosi si? do ca?ej kadry, czy w jego s?owach do poszczeg?lnych os?b, ale nie wypada tak m?wi? tym bardziej, ?e sam by?e? w kadrze.

Na pewno nie kierowa?em tego do os?b do?wiadczonych, kt?re s? w kadrze spory szmat czasu, m?wi? tu raczej o tzw. "?apance", czyli brania ka?dego, kto siedzi cicho na tym forum, aby mo?na mu by?o narzuci? pewne obowi?zki, a on b?dzie si? jara? kolorkiem i pos?usznie wykonywa? nie maj?c swojego zdania, dlatego potem wychodz? z nim cyrki. Je?eli w jaki? spos?b poczu?e? si? obra?ony to najmocniej przepraszam.

Aramiszon si? nie nadaje na to stanowisko, zwr?ci?em mu uwag? na sb, to jako? dziwnie si? z tego t?umaczy?, no c??. Przyk?adem nie ?wieci w og?le, uwa?a, ?e jak dosta? moda to mamy do niego si? odzywa? "PANIE M?J UKOCHANY, ZA CO TEN WARNIK? <3333333 :*****". PROSZ? CIEBIE! M?wi?em przy wyborach na moda, ?e LEPIEJ DAN? OSOB? SPRAWDZI?! Ju? jedna osoba wylecia?a, a teraz druga pope?nia b??dy, KT?RE NIE POWINNY MIE? MIEJSCA!

Og?lnie czuje si? ura?ony postem up czyli Marcina. Poniewa? nie masz pewno?ci, ?e ja jak i kto? inny z "?wie?ak?w" nie b?dzie dobrze wykonywa? swoich obowi?zk?w jak i tego, ?e b?dzie mia? co? do powiedzenia. To, ?e mam kolorek wcale nie oznacza, ?e jestem kim? kogo mo?na miesza? z g?wnem i og?lnie, kieruje te s?owa do wszystkich. Zastan?wcie si? czy czasem gra jest warta ?wieczki i czy warto oczernia? kogo? o kim nie macie poj?cia. Bo w ten spos?b udowadniacie swoj? "dojrza?o??". To co zrobi? aramiszon powinno wyja?nione przez administracje a publiczne oczernianie kadry nie ma ?adnego logicznego sensu.

Pozdro dla ogarni?tych :)

Og?lnie czuje si? ura?ony postem up czyli Marcina. Poniewa? nie masz pewno?ci, ?e ja jak i kto? inny z "?wie?ak?w" nie b?dzie dobrze wykonywa? swoich obowi?zk?w jak i tego, ?e b?dzie mia? co? do powiedzenia. To, ?e mam kolorek wcale nie oznacza, ?e jestem kim? kogo mo?na miesza? z g?wnem i og?lnie, kieruje te s?owa do wszystkich. Zastan?wcie si? czy czasem gra jest warta ?wieczki i czy warto oczernia? kogo? o kim nie macie poj?cia. Bo w ten spos?b udowadniacie swoj? "dojrza?o??". To co zrobi? aramiszon powinno wyja?nione przez administracje a publiczne oczernianie kadry nie ma ?adnego logicznego sensu.
Pozdro dla ogarni?tych :)
:O Drugi Corre? Uwa?aj, bo Twoja zajebisto?? jeszcze Cie o?lepi. W?a?nie o takim zachowaniu m?wi?, uwa?asz si? za Boga i s?dzisz, ?e wszyscy b?d? pada? Ci do st?p. W odwo?aniach nic si? nie zrobi, bo temat zostanie zamkni?ty i zostanie napisanych jaki? par? s??w na sp?awienie. O forum ma?o wiesz, jeste? w?a?nie tak? osob? jak opisa?em i tym samym potwierdzi?e? moje s?owa. Uwa?asz kadr? za najwy?sze dobro nie patrz?c na b??dy jakie pope?nia.

To co napisa?e? Marcin, by?o rzeczywi?cie obra?liwe, bo wszyscy si? staraj? by forum dalej ci?g??, a ty nazywasz je dziwk?? Chyba dlatego ?e straci?e? pozycj?, ale mniejsza o to.

@Wujush
Wiesz co, wiem ?e chcesz broni? swoich, ale ty te? powiniene? zosta? wyp...lony z kadry, a czemu? No w?a?nie, twoja interpunkcja mnie rozbraja i tu w?a?nie pozostawiam pytanie kadrze, jak rozpatrzeli?cie jego podanie, jak to kolejny moderator, kt?ry daje z?y przyk?ad u?ytkownikom serwisu tibia.net.pl
Po raz z kolei Pozdrawiam!

Przeczytaj dok?adnie mojego posta! To s? s?owa Kazi z prze?omu lipca i sierpnia, kt?re teraz znajduj? swoje zastosowanie. M?wisz, ?e moje s?owa s? obra?liwe, a sam teraz m?wisz, ?e kadra wybra?a niekompetentnych ludzi.

Ostatnia edycja:

To co napisa?e? Marcin, by?o rzeczywi?cie obra?liwe, bo wszyscy si? staraj? by forum dalej ci?g??, a ty nazywasz je dziwk?? Chyba dlatego ?e straci?e? pozycj?, ale mniejsza o to.

@Help3R

To co napisa?e?, to jest w tym sama racja i to w?a?nie od ciebie mo?na bra? przyk?ad jak i Constantine i reszcie administracji, nie ?ebym si? podlizywa?. My?l? ?e jeste? najlepszym jak na razie moderatorem, znam tylko ciebie z forum, nigdy razem nie pisali?my, ale tak uwa?am. Je?li kogo? tym urazi?em to sorry, ale nie znam innych, ale wiem, ?e na pewno jest tu kto? taki sam, np. Dubler.

@Topic.

Droga, szanowana kadro!
Je?li b?dziecie tak nagradza? u?yszkodnik?w (<--- s?owa Kazi), to kompletnie ich stracicie, bo to dzi?ki nam to forum dalej ci?gnie, bo to my si? udzielamy i dzi?ki nam jeste?cie w kadrze, bo gdyby nie my, to forum nie potrzebowa?o by ekipy, dla 5 os?b.

@Wujush

Wiesz co, wiem ?e chcesz broni? swoich, ale ty te? powiniene? zosta? wyp...lony z kadry, a czemu? No w?a?nie, twoja interpunkcja mnie rozbraja i tu w?a?nie pozostawiam pytanie kadrze, jak rozpatrzeli?cie jego podanie, jak to kolejny moderator, kt?ry daje z?y przyk?ad u?ytkownikom serwisu tibia.net.pl

Po raz z kolei Pozdrawiam!

@Marcin
Jakim stwierdzeniem zas?u?y?em sobie na miano Boga ? Bo wcale tak nie uwa?am. Je?li jestem w b??dzie to zapraszam na pw i wtedy b?dziesz m?g? mi ?mia?o i otwarcie wyja?ni? co zrobi?em, ?e tak twierdzisz.

@Martiren
Fakt, nie popisa?em si? stylistykom mojej wypowiedzi. Lecz uwa?am, ?e ka?dy ma prawo do pope?niania b??d?w bo jeste?my tylko lud?mi. Je?li uwa?asz, ?e jest inaczej to przykro mi bardzo. A co do twojego stwierdzenia, ?e powinienem opu?ci? szeregi kadry to pozostawi? to bez komentarza. Poniewa? ka?dy mia? mo?liwo?? brania udzia?u w naborze. Czemu i ty nie zaryzykowa?e? ?

@Martiren
Fakt, nie popisa?em si? stylistykom mojej wypowiedzi. Lecz uwa?am, ?e ka?dy ma prawo do pope?niania b??d?w bo jeste?my tylko lud?mi. Je?li uwa?asz, ?e jest inaczej to przykro mi bardzo. A co do twojego stwierdzenia, ?e powinienem opu?ci? szeregi kadry to pozostawi? to bez komentarza. Poniewa? ka?dy mia? mo?liwo?? brania udzia?u w naborze. Czemu i ty nie zaryzykowa?e? ?

Nie pisa?em nic, ?eby? opu?ci? szeregi, tylko jestem zdziwiony, czemu osoba dosta?a ow? pozycj?, jak nie umie pisa?, a na dodatek nie umie te? poprawnie czyta?. Je?li jeste?cie lud?mi, to czemu wywy?szacie si?? Zachowujecie si? jak dupni panowie, kt?rzy szpanuj? kolorkiem i pr?buj? zmieni? charakter w pi?mie, na taki jak Kazia. Do niej wam daleko, bo udaj?c wielkich pan?w, szacunku nie zdob?dziecie a przeciwnie.

To mo?e tak, odnios? si? do tych zarzut?w, bo g?upio by to wygl?da?o gdyby g??wny zainteresowany (chocia? si? nie poczuwam) mia? nie zabra? g?osu.
Drogi Lurisie,

ad.1

Mianowicie chodzi o to, ?e poprostu On nie nadaje si? na moderatora.
Stale wr?cza ostrze?enia za darmo, nie przegl?da raport?w(inaczej m?wi?c leje na nie) i nie warnuje za inne posty, te kt?re s? niezgodne z regulaminem.
Ca?a akcja zacz??a si? w tym temacie: Lost Divine guild from Harmonia!
Zosta?em ukarany za darmo, ponadto kied zapyta?em moderatora za co jest ten warn on lekko m?wi?c pogardzi? mn? w taki spos?b:

Dotychczas zosta?y wycofane 2 moje ostrze?enia na tym forum.Jedno, za czas?w okresu pr?bnego gdy by?o ono faktycznie wr?czone przez pomy?k?, drugie teraz, gdzie sam Korzonek napisa?, ?e "trudno, ale jest ju? cofni?te, mimo ?e by?o zasadne", potwierdzili to inni moderatorzy, jak Dubler na FM'ie, co akurat mog? powiedzie?, bo pisz? to w swojej obronie.Regulamin m?wi o tym, ?e osoba dodaj?ca zdj?cia w temacie mo?e napisa? jeden post ze zdj?ciami w czasie 24h.Nie jest sprecyzowana ich liczba, wi?c mo?esz doda? 10 ss'?w na raz, jak i edytowac post.Posty nieprzepisowe s? karane i ??czone z poprzednimi, zatem w czym widzisz problem ? Czy masz dalej za ma?e pole do prowadzenia swojego tematu ? Jak widzisz pozosta?e warny w tym temacie nie zosta?y zdj?te, a ten jeden zosta? zdj?ty przez pomy?k?, bo by? w pe?ni zasadny.
Co do tego, ?e nie sprawdzam raport?w, nie odnios? si?, bo nie masz dost?pu do statystyk z raportami zwi?zanych i nie wiesz jak? liczb? z nich czytam a jak? nie, jest to Tw?j bezpodstawny os?d.

ad.2 :

Uwa?am, ?e Aramiszon nie nadaje si? na moderatora z tych powod?w.
W jego przypadku jest odwrotnie, jest on arogancki, wywy?sza si? jak by by? nie wiadomo kim, nie potrafi nawet odpowiedzie? na proste pytanie.

Przecie? na przedstawionym przez Ciebie ss'ie masz jasno i wyra?nie odpowied? na swoje pytanie za co dosta?e? warna.Chcia?e? by Ci to przedstawi? na schemacie czy jak, bo jest to ju? totalnie niejasne ? Na przysz?o?? przeczytaj regulamin dzia?u w kt?rym si? wypowiadasz, jak wida? niewiele os?b ma z tym problem.

Luris, nie warnuje tylko ciebie, warnuje wszystkich. Og?lnie, regulamin zdj?? jest do 'dupy', w?a?nie pisz? temat w Propozycjach zmian, no i Aramiszon. Faktycznie, wlepia ostrze?enia za nic, kiedy? mo?na by?o o co? zapyta? i odpowiedzie?, a teraz, jak nie napiszesz 'brawo 928374 levela', to ?apiesz osta. Odpisuje na zastrze?enia, jakby by? z jakich? wy?szych sfer, wywy?sza si? no. Nie nadaje si? na moda, tym bardziej dzia?u 'zdj?cia', tyle.

To, ?e staram si? traktowa? ludzi z szacunkiem i odpowiada? troch? kulturalniej ni? maj? oni w zwyczaju zadawa? pytania to ?le ? Nie odpowiedzia?em kiedy? na Twoje za?alenie ? Czego? Ci nie wyja?ni?em ?

@Marcin

Sam wylecia?e? z kadry, jak mi to napisa?e? na gg "za pajacowanie".Daj si? wykaza? innym, je?li nie podo?a?e? zadaniu jakie mia?e? na Forum.Pracowa?e? dobrze, sam pami?tam kradzie? Vendeto i to jak w tym przypadku mi pomog?e?, ale Tw?j czas jak wida? min??(albo jest to etap przej?ciowy, nie wiem, nie znam si?).Nie opisuj kadry w ten spos?b, bo co Ci to mo?e da? ? Satysfakcj? na 5 minut, bo obrazi?e? ludzi odpowiedzialnych za og?lnopolskie forum ? W?tpi?, ?eby by?o to wiele, szczeg?lnie, ?e chcesz do kadry wr?ci? jak mi to sam przyznajesz w osobistych rozmowach, nieprawda? ?

@RA Project

Regulaminy s? jasne i klarowne je?li kto? tylko opanowa? czytanie ze zrozumieniem w przyzwoitym stopniu.Je?li regulamin Ci m?wi, ?e mo?esz doda? 1 post ze zdj?ciami w 24h to nie ma tu nic do analizowania.To jest obostrzenie maj?ce na celu ograniczenie spamu w tematach, w kt?rych multum os?b dodaje zdj?cia z gry.

@Michusjedem

Jak dobrze pami?tasz w tej rozmowie na sb sam mi przyzna?e? racj?, a teraz r?niesz g?upa na forum publicznym.Nie rozumiem totalnie takiego zachowania, jak pojawia si? okazja dokopania kadrze to trzeba to zrobi?, prawda ?

Reasumuj?c, ten temat jest kolejnym na Forum wylaniem pomyj na kadr?, tym razem na mnie, ale byli ju? przede mn? inni i pewnie inni te? b?d?.
Nie wiem sk?d taka ocena, ale opinii Lurisa ze wzgl?du na jego przesz?o?? traktowa? powa?nie nie mo?na i jest to pewnik.Pozostali wypowiadaj?cy si? w temacie wzi?li udzia? w nagonce, gratuluj? Wam serdecznie.

Ostatnia edycja:

Odnios? si? do g??wnych sprawc?w zdarzenia, a mianowicie do LuriseQ'a i 'aramiszon'a.

LuriseQ, nie przeczyta?e? regulaminu, faktycznie mog?e? edytowa? post, lub doda? na ko?cu posta pro?b? o z??czenie. Wojny z moderatorem nie wygrasz, a je?li nawet to twoja reputacja ucierpi tak czy inaczej. M?wi? ci to na podstawie w?asnych do?wiadcze?.

Aramiszon, zamiast dawa? od razu ostrze?enia, pami?taj ?e 'upomnienia' te? mog? by?, a nie robi? sobie wrog?w, twoja praca wywo?uje zazdro?? u niekt?rych graczy i wi?kszo?? z nich czeka na tw?j b??d. Inni my?l? ?e zbyt mocne przestrzeganie regulaminy to mania wy?szo?ci, mo?e i tak, ale wyluzuj troche... ;)

Ostatnia edycja:

LuriseQ, wywo?a?e? tym tematem bezsensown? dyskusje. Dlatego ?e g??wna kadra zapewne ma taki spam na PW, ?e sie nie dziwie ?e niekt?rych 'pomin?'. A w sqadzie MODERATOR?W znajd? si? niegdy? zwykli u?ytkownicy forum, czyli s? to 'dzieci', lecz te? nie ka?dy.
Wojen z moderatorami nie ma co zaczyna? jak jaki? jest upierdliwy to go unikam, o wyrozumia?o?? od wi?kszo?ci z nich nie masz co liczy? tzw. mania wy?szo?ci.
Moderatorzy, z czego wy sie t?umaczycie, robicie swoj? prace czy to sie komu? podoba czy nie, t?umacz? sie winni- zawsze.
Ja osobiscie nie mam problem?w z moderatorami, je?li zrobi?em co? ?le to to rozumie, je?li nie to mam wyje*** co mi szkodzi 2-5 ostrze?e? w jedn? czy drug? strone.

Co ci szkodzi 2-5 ostrze?e? heh, tak m?wi ka?dy dop?ki ich nie dostanie wg jego uznania nies?usznie. Wtedy ?apiesz wkurwa i widzisz jacy idioci s? czasem przyjmowani wi?c ka?dy taki temat ma sens, mo?e sobie kto? to w ko?cu u?wiadomi.

Nie pisa?em nic, ?eby? opu?ci? szeregi, tylko jestem zdziwiony, czemu osoba dosta?a ow? pozycj?, jak nie umie pisa?, a na dodatek nie umie te? poprawnie czyta?. Je?li jeste?cie lud?mi, to czemu wywy?szacie si?? Zachowujecie si? jak dupni panowie, kt?rzy szpanuj? kolorkiem i pr?buj? zmieni? charakter w pi?mie, na taki jak Kazia. Do niej wam daleko, bo udaj?c wielkich pan?w, szacunku nie zdob?dziecie a przeciwnie.

Nie napisa?e? mu ?eby opu?ci? szeregi? A te skromne "powiniene? zosta? wypierdolony" nie jest r?wnoznaczne z tym, ?e go tu nie chcesz?

ale ty te? powiniene? zosta? wyp...lony z kadry, a czemu?

"Aramiszon si? nie nadaje na to stanowisko, zwr?ci?em mu uwag? na sb, to jako? dziwnie si? z tego t?umaczy?, no c??. Przyk?adem nie ?wieci w og?le, uwa?a, ?e jak dosta? moda to mamy do niego si? odzywa? "PANIE M?J UKOCHANY, ZA CO TEN WARNIK? <3333333 :*****". PROSZ? CIEBIE! M?wi?em przy wyborach na moda, ?e LEPIEJ DAN? OSOB? SPRAWDZI?! Ju? jedna osoba wylecia?a, a teraz druga pope?nia b??dy, KT?RE NIE POWINNY MIE? MIEJSCA!"

Czy widzisz tutaj, drogi Aramiszonie, ?ebym pisa?, ?e nie masz racji czy co?? Teraz po prostu zobaczy?em dowody, tak? Widzia?em, Twoje wywy?szanie si? nad zwyk?ym, szarym u?ytkownikiem. My?lisz, ?e jak dosta?e? moderatora to mo?esz zosta? kim? wa?nym? Sorry, ale nie. Skoro zmieni?e? punkt w regulaminie, to ?askawie mo?ecie te? NAS, poinformowa? o tym? Ostatnio edytowane przez aramiszon : 21-11-11 o 21:52. Gdzie jest jaka? wzmianka o tym, ?e zosta? aktualizowany regulamin? Powiniene? pozostawi? notk?, poprosi? admina/globala o tym, ?eby napisa? w aktualizacjach i zmianach. Ja si? teraz pytam, PO CHUJ JEST TEN TEMAT (aktualizacje i zmiany)? B??dy pope?niasz, a takimi zachowaniami udowadniasz to, ?e nie nadajesz sie na moderatora. Bo nie potrafisz napisa? o wzmiankach w regulaminie, wywy?szasz si? i my?lisz, ?e jeste? Bogiem, Marcin mia? racj? z tym, co napisa?, ale oczywi?cie wiadomo, ?e dotyczy to niedo?wiadczonych moderator?w.

@ Snoopie
Uwierz, ?e wygrasz.

Co z tego, ?e jest taki punkt w regulaminie?

Mo?e najpierw napisaliby?cie kiedy i w jaki spos?b zosta? zmieniony regulamin?
Jasnowidzem nie jestem, nie przegl?dam codziennie regulamin?w, wi?c nie mog? wszystkiego przeoczy?.
Ze strony aramiszona jest to ogromny b??d.
Napomn? ponownie, ?e inni ?ami? regulamin w jego dziale jak popadnie, mimo wszystko nie s? ukarani.

Chcecie wiedzie? za co aramiszon si? m?ci?
Za to, ?e kiedy? ojeba?em mu posta? na 500k, nie wiem co ma to do forum i tych ostrze?e?, ale pozdrawiam serdecznie.

Oczywi?cie gdy sprawa wysz?a na jaw odda?em mu kas?, ba!
Dosta? swoich czas?w 70 knighta, na kt?rym by?o 2kk i jakie? itemsy.
Mia? oceni? jakie itemy bierze i ile z tego kasy.
Okaza?o si?, ?e passy by?y zmienione po minucie.
Na charze nic nie by?o po chwili, chcia?em by? mi?y i odda?, ale da? palca - we?mie d?o?.

Sam zobacz aramiszonku ile os?b Ci? tu nie chce...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry