-Tibia 8.60 Festylia.myots.pl | Start 21.02.2014r. Serwer RPG!

Status
Zamknięty.

Vadisia

Active User
Maj 1, 2013
Liczba reakcji
1
sbxg.png

Festylia OTS

Fesytlia to projekt RPG bazuj?cy na protokole 8.60. Nasza mapa jest wci?? udoskonalana, poprzez wprowadzanie update`?w i ciekawych system?w. Do ??czenia si? z Festylia, potrzebny jest nasz klient (ze wzgledu na nowe grafiki) >>KLIENT<<
W miar? mo?liwo?ci b?dziemy starali si? dodawa? ci?gle to nowe update, konkursy.​

Server Info:

Exp stage:
1 - 49 = 250exp
50 - 99 = 180exp
100 - 169 = 120exp
170 - 199 = 80exp
200 - 229 = 40exp
230 - 269 = 30exp
270 - 299 = 20exp
300 - 399 = 15exp
400 - XXX = 10exp

Loot: 3
Server Dedykowany 24/7
PACC: Darmowy
Acc Maker: http://www.festylia.myots.pl
Start serwera: 21.02.2014r.

Systemy:

- Mo?liwo?? prze??czania j?zyk?w w samej grze za pomoc? komendy !lang (polski/angielski).
- Licytowanie domk?w ze strony WWW
- Zakladanie gildii ze strony WWW
- Rozbudowany system pomocy
- System Items Improve (usprawniania przedmiotow klejnotami)
- System Slubow
- System Braterstwa Krwi
- System Wojen (automatyczne tworzenie statystyk na stronie www)
- System Kierowania Summonami (mo?esz sam rozkazywa? kt?r?dy pod??y Twoj summon)
- System TV (mo?liwo?? podgl?dania innych graczy podczas gry)
- System Akt?w W?asno?ci (mo?liwo?? bezpiecznego sprzedawania postaci)
- System Market (mo?liwo?? wystawiania na sprzeda? przedmiot?w i postaci, kt?re sprzedaj? si? same)
- Obszerne statystyki (graficzne oraz tekstowe)
- System Task?w (NPC)
- Nagrody za awanse.
- Nagrody za codzienne logowanie.
- System Archivement?w.
I wiele wi?cej!

Powsta? nowy system PVP, w ktorym gracz za zabicie gracza o podobnym poziomie lub wy?szym, dostaje Black Skulla!

Opis Black Skulla:
Osoby "pod?wietlone" pomara?czow? ramk? to Gracze, za kt?rych zabicie otrzymasz ujemne fragi. Na poziomie -6 zdob?dzie black skulla, kt?ry dodaje 20% zdobywanego do?wiadczenia.​

Screeny:

wskk.jpg

3kww.jpg

amqp.jpg

j1wb.jpg

qcct.jpg

0ls6.jpg

97nr.jpg

wskk.jpg

5air.jpg

ibmo.jpg

r6ll.jpg

rj4a.jpg

z4qz.jpg

y555.jpg

b0ll.jpg

l1ch.jpg

Zapraszam do zak?adania kont!​
Z powa?aniem,
Festylia Team.

Odp: Festylia.myots.pl | Start 21.02.2014r. Serwer RPG!

#PIERWSZY ^^

Nie chce by brano mnie za hejtera, po prostu napisze jak ja to widze.
1) Screeny za ma?e
2) Zbyt wysoki EXP (2dni 400lv)
3) Mapa szczerze ?rednio wygl?da

Na pewno nie wbije, no ale powodzenia ;>

@edit.

Ciekawa notka na stronie
Zakupione kody prosz? wys?a? do GM Administrator, ?eby je aktywowa?.

Ostatnia edycja:

To jest RPG?

Mapka to jeden kwadrat!
Auto border i og?lnie mapka beznadziejna NIE POLECAM

Nie bardzo mi si? widzi ten otsik no ale powodzonka .

Pozdrawiam

Rpg? W takim razie jaka macie fabule? Bo po expie mapie i ogolnie zapowiedzi napewno na server nie wbije wiec to wasza ostatnia szansa zeby moc ten server nazwac 'rpg'

Polecam ;)
Ogarni?ta Administracja itp ;)

Rpg? W takim razie jaka macie fabule? Bo po expie mapie i ogolnie zapowiedzi napewno na server nie wbije wiec to wasza ostatnia szansa zeby moc ten server nazwac 'rpg'

Takiego gracza nawet bym nie chcia?. A serwer mog? sobie nazywa? bez Twojej zgody. :) Dlaczego bym Cie nie chcia?? Bo jestes wrednym dzieciakiem, kt?ry nic lepszego by nie stworzy?, a pisze takie bzdury. Z tego co widz?, hejtujesz dok?adnie tak samo wszystkie zapowiedzi kt?re zobaczysz. Wybacz mi ale dla mnie jeste? zerem.

Mapka to jeden kwadrat!
Auto border i og?lnie mapka beznadziejna NIE POLECAM

Tak, jest troche auto bordera, ale to OTS, a nie mapy na pokaz. W RL mapie nie ma auto bordera?:) Kolejny bachor, kt?ry pisze o czym?, czego nie widzia? na oczy.

Tak, jest troche auto bordera, ale to OTS, a nie mapy na pokaz. W RL mapie nie ma auto bordera?:) Kolejny bachor, kt?ry pisze o czym?, czego nie widzia? na oczy.

.. ?mieszny jeste? .. mo?ne i w rl mapce jest Auto border ale rl to nie taki kwadrat ..

Je?li zmienisz stage exp to bedzie duzo duzo lepiej.
Wbije, zobacze.
Pozdrawiam

G?wno dla hajsu. Samo "myots" to n?? w plecy.

Czlowieku za kogo ty sie uwazasz? Stworzyles jakas orshabumbe bez zadnego wyczucia z mapa na "odpier*ol sie nubie przeciesz jest gdzie ekspic!" I nazywasz to serverem rpg? Wiesz dlaczego tu pisze? Bo napisales RPG wiec zagladam do tematu i co? I G*wno server wyskakuje! To co mam nic nie pisac? Juz byly evo otsy "rpg" w nazwie wiekszosc z nich nie wytrzymala 2 dni A moze to server do walki? Fakt jakies ujemne fragi i... bonus expa zeby ludziom zylo sie lepiej i expilo do 1000lvla super bonus naprawde na 8.6 gdzie i tak kazdy cavebota puszcza bonusy do expa jeszcze dawac nom niezle :)

Ostatnie ?atki.

Dodalismy:

- resp Warlock Lord i Warlock
- quest na Magiczny Miecz (anihilator)
- resp Hellfire Fighter
- resp quar
- resp Pirat?w
- resp Cult?w
- resp Asscalogana
- resp Ziemnych ?ywio?ak?w
- resp pszcz?l/niedzwiedzi
- resp ma?p
- resp Dziwnych Demon?w
- resp Krysztalowych Pajak?w
- resp Troli
- resp Nieumar?ych Smok?w
- resp ?owc?w (Hunter)
- resp Hydr
- resp Elder Beholder
- resp Behemot?w
- resp Black Knight
- resp Dwarf?w
- resp Blue Djinn
- resp Necromancer
- quest na magiczny helm starozytnych
- system black skull
- system nagrody za codzienne logowanie

Systemy hmm, ciekawa ich oferta. Ale nie b?d? si? rozpisywa? na temat rpg, bo Benzyniak i inni ju? poruszyli ten temat i raczej nie mam nic do dodania, nagrody za codzienne logowanie, no przyczepi? si? nie mog? :). I prosi?bym o nie kaleczenie j?zyka angielskiego, nie archivementy, tylko achievementy. Jaka jest r??nica? Archive to archiwum, a achieve - osi?ga?. No prosz? was, czy ja naprawd? musz? was angielskiego uczy??:D no ok, to by?o w formie ma?ego dodatku, bo jednak razi mnie to troch? w oczy. M?g?by? si? postara? bardziej z t? map?, rpg by by?o jakby ots mia? rokowania powy?ej kilku miesi?cy, a nie wej??, dobi? lvl w 1 dzie? i pekowa?. Lvl powinno si? na rpg bi? do?? d?ugo, ?eby po wylogowaniu na drugi dzie? co? nas wzywa?o do powrotu a nie "uuu wbi?em 600 lvl, rz?dz?, przejd? po mie?cie z ue i ju? rs ;<". No nie taka prawda? I g?sto?? wyst?powania potwor?w jest tragiczna, wejd?, puszcz? ue i z 300 na 301 za jednym razem. Pogram dzie? czy 2 i mam 600 lvl. Pogram tydzie? i 1k, to jest absurd. Ma?y + masz te? z dodawania nowych teren?w, ale co z tego ?e dodasz teren jak b?dzie to kwadrat bez jednego drzewka, porozstawiasz masakryczn? ilo?? potwor?w i chodz?c po mapie tylko one b?d? mi u?wiadamia? ?e si? ruszam, a nie biegam w miejscu ;)

Ostatnia edycja:

Prosz? usun?? wpis "Serwer RPG!" Poniewa? ten server nie jest RPG i nigdy nie b?dzie, tw?rcy chyba nie wiedz? co ten odno?nik znaczy. Pozdrawiam

SS za male ;) exp za du?y. mapa beznadziejna
nie wypal sorry
pozdrawiam .

f8im5q.jpg

58zgt4.jpg

nq9gmp.jpg

awptqo.jpg

1quxbs.jpg

wtcw0v.jpg

hwmaad.jpg

1a430c.jpg

922ey2.jpg

gv4yu2.jpg

Mo?e teraz was przekonam?

Prezentacja respowisk/quest?w in game.
Prezentacja outfit?w.

Eegipcka wieza? hahahaha padlem i kur*a leze XD i to GM Administrator xD Wiesz nie zachecilo mnie to wcale server bardzo przypomina ron otsa albo mam takie skrzywienie bo juz 6x ktos z silnikiem rona i mobami wyskakiwal tylko ze zaden server nie przekroczyl bariery 30 osob online na starcie i na kazdym po tygodniu biegaly 4000lvle (10 online ;x)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry