• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.50 Frahs.pl - wersja 2.0

Status
Zamknięty.
Odp: Frahs.pl - wersja 2.0

Witam wszystkich. Oto moj awans..150 :>

150p.jpg

Nie wklejajcie ju? tutaj screen?w.
Rad jestem,i? server wam si? podoba :)

Elo "Bloker" here z v1 mia?em tam 150+ lvl najlepsze eq, pe?no kasy, pe?no itemk?w, 3 domki, na pocz?tku by?o w porz?dku, mia?em gildie, a w niej sporo fajnych ludzi, ale GOD potem zacz?? banowa? za nic nasz? ca?? gildie i pisa? do nas obra?liwe s?owa i do tego jeszcze potem by?o pe?no bot?w i GOD wszystko olewa?.
Je?li szukasz OTSa ?eby pogra? z ~tydzie? to Ci go polecam
Je?li szukasz OTSa na miesi?ce to zdecydowanie go nie polecam

Na v2 te? pewnie wbij?, zobacz? czy GOD zacz?? co? "dzia?a?" czy dalej leje na wszystko

Troch? Screen?w dzisiejszych ;p
Ob Ank. Team ;D

Life is Brutal ;d

Ostatnia edycja:

?wietny ots! Zanied?ugo wrzuce screeny z quest?w i hunt?w ;) Zapraszam wszystkich i polecam !!:D

Elo "Bloker" here z v1 mia?em tam 150+ lvl najlepsze eq, pe?no kasy, pe?no itemk?w, 3 domki, na pocz?tku by?o w porz?dku, mia?em gildie, a w niej sporo fajnych ludzi, ale GOD potem zacz?? banowa? za nic nasz? ca?? gildie i pisa? do nas obra?liwe s?owa i do tego jeszcze potem by?o pe?no bot?w i GOD wszystko olewa?.
Je?li szukasz OTSa ?eby pogra? z ~tydzie? to Ci go polecam
Je?li szukasz OTSa na miesi?ce to zdecydowanie go nie polecam
Na v2 te? pewnie wbij?, zobacz? czy GOD zacz?? co? "dzia?a?" czy dalej leje na wszystko

Wybacz, ale je?eli uwa?asz, ?e banowa?em za nic to co? tu nie gra.
Staram si? nie ingerowa? w gre jednak je?eli dane osoby botuj? to musz? ponie?? kare. Ja jestem sam was 100 os?b dlatego nie zawsze mia?em czas, aby ka?demu odpisa?. Akceptuje Twoje zdanie jednak nie zgadzam si? z nim kompletnie.

Spoko ots , Spox here , Zagrajcie tutaj bed? wieksze i lepsze OB . Serdecznie Zapraszam

Super serwer, mi?a atmosfera mili gm zawsze pomog?. 0 lag?w kick?w crashow:) super questy
Naprawde POLECAM tego ots!!

Bardzo Fajny Ots , masa nowych expowisk , bardzo przerobiona mapa Thais oraz Carlin , nowe wyspy kt?rych nie ma na innych serwerach Oaza Spokoju itp, pomocni Gm'owie , zero boter?w,lag?w,crash?w !! serwer jest naprawde zadbany POLECAM !!! ~~Eksi Lady ;)

witam. ots jest zajebisty, musze przyznac ze mapa jest baaardzo dopracowana, jest pe?no qestow, zwiedzilem juz wiele ots ale zaden mi nie podpasowal chyba jak ten:D:cool:

super jest ots frahs ma?o ludzi narazie i du?o fajnych expowisk oraz pe?no nowych wysp dodanych git jest ;) najlepszy ots

Gram na tym ots i polecam wszystkim tym ktorzy jeszcze nie wiedza co zrobic ze swoim wolnym czasem:D
Jesli gracie napiszcie do mnie:Rooy

W dzisiejszej erze serwer?w z mas boter?w, spamer?w i oszust?w nie?atwo o dobry OTS do grania. Frahs.pl jest prawdziw? pere?ka, GMowie wstaj? rano (ko?o 7) i szukaj? boter?w na serwerze. Mapa jest RL z masa nowych wysp, kontynent?w, aripelag?w, podwodnych jaski? i g?r ze smokami. Skrypty s? naprawd? genialne. Gra si? tu bardzo przyjemnie, jest mi?a atmosfera i masa przyjaznych ludzi.

Pozdrawiam i zapraszam do grania.

Sayuri

Najlepszy ots Frahs.pl... Nied?ugo dam screeny :) Czekajcie nick na ots Elite Ren

Status
Zamknięty.
Back
Do góry