• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.50 Frahs.pl - wersja 2.0

Status
Zamknięty.
Odp: Frahs.pl - wersja 2.0

Jak zwykle zaspa?em ze startem :/ Ale po komentach wida? ?e warto zagra?. Wi?c wbijam. See you in game

@ Co jest z pacc? Na stronie nie widz? ?eby by? do kupienia za sms, a mam status free account?

Ostatnia edycja:

@up
Pacc kupuje sie komenda !buypremium i wynosi 1cc.
@topic
Mam na tym serverze pozycje GMa. Gra?em na wielu otsach ale widze ?e ten jest bardzo fajny cho? niebardzo lubie ots z rl map. Zapraszam takze na temat na tym forum z galeria zdjec naszego ots: http://tibia.net.pl/zdjecia/196975-frahs-pl-best.html.
Chcia?bym doda? i? aktualnie gra okolo 100 os?b. Max players online by?o jak narazie 108 ale z dnia na dzie? sie ta liczba powi?ksza. Zapraszam i pozdrawiam GM Crazy.

Ostatnia edycja:

piec.jpg
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:x)x)x)x)x)x)x)x)

Jak zwykle zaspa?em ze startem :/ Ale po komentach wida? ?e warto zagra?. Wi?c wbijam. See you in game
@ Co jest z pacc? Na stronie nie widz? ?eby by? do kupienia za sms, a mam status free account?

Pacc jest zupe?nie darmowy, na moim serverze nie p?aci si? za gre.
Mo?esz te? zakupi? owy PACC W Thais u kr?la.

Ten OTS jest zajebisty mapka jest bardzo ciekawie zrobiona i wszyscy s? dla siebie mili , dzi? zacz??em gra? , ale je?li pomoc b?dzie potrzebna to piszcie , m?j nick z gry to
Dark Knight

Takiego serwera w?a?nie szuka?em !
Oby tylko by?y jakie? war's.. ventrillo i jazda jazda ^^ serwer the best! pozdro
Umex:p

Ma?o bug?w ,ma?o lag?w, dobrze wyr?wnany system expa uniknie si? przez to reset?w har?w lub 600 levelowych postaci. GM dba o graczy zapewniaj?c im dodatkowe atrakcje.OTS idzie w strone sukcesu oby tylko si? nic nie posypa?o.Bo jak narazie jest genialnie !!!

by Viro

Powiem wam tak ! :D zajebisty ots ;P Malo bugow , malo lagow :) exp fajny :] :p

Zapraszam na ots !

Pisal Rue Thc:thx:

co do otsa to nie narzekam bardzo fajno sie gra wyrownane dmg postaci dobry exp gm dba o ludzi czeste najazdy bossow tylko brakuje mi tylko paru spellsow jak na rl typu utamo tempo san

Yours Zajonczek

czemu ku*** offline?! musze lefele robid?!

Malo bugow powiadacie ?:) ja bym nad tym polemizowal :) jest pare bugow i to powaznych, np NPC od addonow bierze hajs a nie daje addon items, bugi na stronie ze statysykami i lista dedow. Uwazam tez ze exp moglby byc troszku wiekszy ale ogolnie jest ok ;) Urs Wyhylylybymy.

Notka moderatorska:
Sklejone.

a Tak wogole zastanawiajac sie... to czemu taki OTs nie posiada wlasnego forum ? Mysle ze wielu graczom ulatwilo by to gre i pomoglo w ogolnych sprawach dotyczacych serwera..

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Forum bedzie w najblizszym czasie jak tylko znajdziemy czas. Pozdro GM Crazy.

O Gm sie pojawil ;) a serwer czemu off ? czyzby trwa ten update mapy co mial byc w nocy ?:)

By? kilka godzin offline gdy? now? mapke wrzuca?em na FTP i by? drobne k?opoty, ale ju? dawno wszystko jest ok, dodatkowo na mapce pojawi?y si? 2 nowe wyspy.

/Pozdrawiam GOD Piotrek

Zajefajny ots,ogarniety,spoko klimat,tylko grac,ogarniac sie i kumac baze,Pozdrawiam cale frahs :)

Superanckie otsiwo. Milo sie gra i wogole. Pozdrawiam cale Frahs.

Chingy

y0!
Ots jest niez?y
nareszcie znalaz?em spoko ots na kt?rym mog? sobie pogra? xd
PzDr
Lubie Kaszke
:D:D:D:D

Gralem tu wczesniej... Bylo super.. Rest char?w i oczywiscie wrocilem..
Raikon Come Back ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry