Free items.

Free items.

• Tak, dosta?em co? warto?ciowego.

Votes: 0 0,0%
  • Tak, ale samy ?mieci.

• Nie, nigdy nic nie dosta?em.

• Nie jestem cz?stym go?ciem depo.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

Votes: 52 57,8%
  • Tak, ale samy ?mieci.

Votes: 29 32,2%

Votes: 3 3,3%

Votes: 6 6,7%

• Total voters
    90
Status
Zamknięty.

Grumpy

Advanced User
Kwiecień 20, 2010
Liczba reakcji
46
Siemka all. Dostali?cie kiedy? jakiekolwiek itemy na free items? - je?li tak to mo?ecie nam o tym opowiedzie?. Ja raz dosta?em Royal Axe;
Siedzia?em sobie w depo i grzeba?em w rzeczach, gdy nagle przylecia? +200 i zacz?? rzuc? itemy. Zebra?o si? mn?stwo noob?w. Po paru minutach wyrzuci? powy?szy toporek na ziemie i kto? rzuci? mi go na depo. Niby nic, ale dla 14 levela du?o. Jak by?o z wami, dostali?cie kiedykolwiek co? fajnego?

Odp: Free items.

Tak dosta?em i to wiele razy, ale wi?kszo?c to nic warto?ciowego.
Pami?tam jak gra?em na harmonii z forumowym Polnixem, dosta?em wtedy od jakiego? 80 knighta, kt?ry ko?czy? gre bohy, avangera i 2cc.
Ale si? jara?em xd.

Tak dosta?em i to wiele razy, ale wi?kszo?c to nic warto?ciowego.
Pami?tam jak gra?em na harmonii z forumowym Polnixem, dosta?em wtedy od jakiego? 80 knighta, kt?ry ko?czy? gre bohy, avangera i 2cc.
Ale si? jara?em xd.
A i jeszcze z kasy to dosta?em 1cc od go?cia o niku "aktor traktor", kt?ry powiedzia?, ?e lubi bimber (m?j nick by? "tazos bimber")

Wiem, ze to co wymienie moze dla niekotrych zdac sie 'smieciami', ale na tamte lata, jaralem sie moim prezentem.. Wszystko zaczelo, sie gdy jakis wysoko poziomowy gracz, zucal 'free items', oczywiscie kupa ludzi, co moglem zrobic ? Stac, i patrzec jak cenne przedmioty loduja w czyims Bp.... Lecz ku mojemu zdziwnieu, gosc, napisal do mnie 'trade' po czym wreczyl mi blue legs & Boh.. Na poczatku nie dowierzalem, myslalem, ze bedzie mi za to pozniej grozil dedem, choc nie musuail, bo i tak padlem na rs... Tyle, to by bylo :D

Ja otrzyma?em kilka razy free items by?y to:
-Moon Backpack
-BP Royal Spears
-Blue Legs
I niedawno otrzyma?em jeszcze scyzoryk ; d
Pozdrawiam

To by?o dawno temu, podczas afkowania przy depo jaki? typek zapyta? si?, czy nie chce jaki? item?w. Oczywi?cie odrazu pomy?la?em, ?e to jaki? przekr?t, ale z ciekawo?ci poszed?em za nim. Ku mojemu zdziwieniu otrzyma?em knight legi oraz kilka cc.

Ja pewnego razu stoj?c swoim Knight'em w Venore ko?o pewnego domku , zauwa?y?em ?e akurat zalogowa? si? jaki? gracz kt?ry mia? mn?stwo rzeczy w swoim domku. Napisa?em cze?? i nagle zobaczy?em napis Hacked. Po chwili kole? zacz?? rzuca? itemki.
Dok?adnie to dosta?em 2x Soft boots , Demon helmet , 400 demonic essence (czy jako? tak to si? pisze) oraz SCA i Avangera :D Oczywi?cie sprzeda?em wszystko co si? da?o za cc. A CC sprzeda?em na allegro :d i wpad?o troch? kasy za darmo. :P

Kiedy? jeszcze za czas?w tibi 8.42 postanowi?em wr?ci? do gry po d?ugiej przerwie. Z ciekawo?ci zalogowa?em si? chc?c sprawdzi? czy moja dawna posta? jeszcze jest i co ciekawe by?a nietkni?ta. Ju? mia?em i?? pozwiedza? jak tibia si? zmieni?a gdy zachcia?o mi si? i?? do toalety. Posta? by?a przy skrzynce w depo. Gdy wr?ci?em na skrzynce by? bp i par? ?mieci wyrzucaj?c wszystko do kosza przypadkowo zatrzyma?em si? przy plecaku i z ciekawo?ci otworzy?em go. Okaza?o si? ?e by?o w nim golden armor, golden legs, royal helmet, bohy, mastermind shield 9 cc i par? warto?ciowych ?mieci.

ech ja nic nie dosta?em ; /// mo?e dla tego ?e nie prosi?em?? nigdy o itemy ja jestem czystym graczem kt?ry nie lubi prosi? ja chc? sam osi?gn?? od 0 wszystko

@up
Dumny :D

@Topic
Ja na pocz?tku mojej tibijskiej kariery jara?em si? strasznie jak dosta?em crown legi bo dw?ch typa na 90+ rzucali itemy 4fun.

Jak jeszcze gra?em moim knightem shakowano jakiego? go?cia i on robi? free items, z?apa?em 2cc, vampirk? i inne syfy.

Tak, otrzyma?em co? warto?ciowego. Ca?y plecak Royal Spears [100], potem to sprzeda?em i by?o kaski. By? to serwer Pacera bodaj?e.

ech ja nic nie dosta?em ; /// mo?e dla tego ?e nie prosi?em?? nigdy o itemy ja jestem czystym graczem kt?ry nie lubi prosi? ja chc? sam osi?gn?? od 0 wszystko
Chodzi nam oczywi?cie o przedmioty, kt?re dostali?my bez godzinnego ?ebrania, gro?enia itp.

Tak, dosta?em. Softy, blue legi i 100 royalek. Jaki? hlvl pallek ko?czy? gr?, a wypad?o na to, ?e zosta?em szcz??liwcem, kt?remu da? cz??? swojego dorobku.

2x co? z?apa?em. By?y to dla mnie w miar? cenne rzeczy, bo wtedy zaczyna?em gr?, wi?c niezbyt wiedzia?em jak zarabia?. Za pierwszym razem by? to orcish axe, innym razem natomiast dragon shield. ;]

Tak kiedys 50 knight wyrzucal eq a zaraz po tym podawal swoje passy ktore zawinolem
Mialo to miejsce w Carlin stalem sobie nagle przylecial zaczol robic free itemki
Zlapalem dsma 3,5cc 2 royal axe i 200 mana potionek:]
Po zawinieciu passow poszedlem do Venore patrze do depo tak 75K czy tam 85K i dsm:]

Na rl nigdy nie zgarn??em jaki? lepszych itemek. Jedynie co na otsach rozdawali softy etc. lecz to si? nie liczy ^^
Zaznaczam "Tak, ale same ?mieci."

1 raz dosta?em od kolesia kt?ry "ko?czy karier?" golden legi ale to tylko tyle z warto?ciowych item?w :P. Reszta to ?mieci typu wolf pawy itd.

Darmowe przedmioty? Otrzymywa?em kilka. Jednak nie by?o to co? z pokroju rarytas?w. Cz??ciej jakie? addonowe b?d? dekoracyjne przedmioty. Czasem ekwipunek, ale ten gorszy.
Co z?apa?em i mia?o swoj? warto?? - Furry Club, Noble Armor, Plate set.

je?eli mo?na do tego zaliczy? softy kt?re znalaz?em na ziemi to TAK.
R?wnie? koledzy ko?cz?cy gr? dawali mi r??ne rzeczy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry