• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

FREE OTSMATERIA.com by Collocorpus - Evolution Map.

Status
Zamknięty.
Odp: FREE OTSMATERIA.com by Collocorpus - Evolution Map.

Ja mam b??dy wsz?dzie zacz??em poprawia?,ale to wieki zejdzie ;/Nie mogliby?cie doda? daty co nie ma b??d?w ?

@Alexooo,
Prosze Cie. Hahaha ;). Mylisz, ?e dalej bd kupowac od ciebie ta date bo napiszesz ze jest inna. Wrzucilem moja date g??wnie z tego powodu, aby? ty, dzieciak nie sprzedawal tego niby swojego g?wna. Eventy, ktore mam s? tylko u mnie. Lay? Asta 5? Chcecie? Zapraszam priv - red oraz blue. A te Eventy ktore masz to moze te?
Zombie event - NEW version, bug free, updated
GlobalEvent Teckman's Last Man Stand event
GlobalEvent Capture the flag :d
CreatureEvent Guild Extra Experience Time [by Summ]
CreatureEvent Reborn System
CreatureEvent [Talkactions,Globalevents,Lib,Monsters] Castle War System + Maps!!!
Hunting arena Room Script very cool :)
Notka moderatorska:
metin stone system 100 % automatic !!!
Notka moderatorska:

wystarczy dobrze przegladac otlanda zeby znalesc takie skrypty jakie ty sprzedajesz :)
Notka moderatorska:

Hahahah prosze ci? ja mam prosto z twojego dedyka pisz gg 12440970 moge ci da? tw?j skrypt !buy i inne jak chcesz zobaczysz jakie skrypty mam i ci kopara opadnie ;D

Hahahah prosze ci? ja mam prosto z twojego dedyka pisz gg 12440970 moge ci da? tw?j skrypt !buy i inne jak chcesz zobaczysz jakie skrypty mam i ci kopara opadnie ;D

A wi?c eventy kt?re masz s? te? u mnie ;] jak chcesz dodaj je tez na free ale na otsmateria.com wtedy nikt nie wbije. tego nie zrobisz bo jeste? ?yd i kaski nie b?dzie. Wielka szkoda;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Alexooo,
Po pierwsze nie zamierzam dyskutowac z debilami, a ty najprawdopodobniej jestes debilem. Po pierwsze maciek nigdy nie mial na swoim dedyku moich eventow wiec juz cala twoja historie, ze masz, je leg?a w gruzach. Pisalem do ciebie w innego gadu, dziwnie nie chcesz pokazac tych eventow w grze badz inaczej. Co do skryptu !buy, hahaha tu mnie najbardziej rozbawiles. Ludzie sluchajcie, Alexooo'wi cos lagowalo w skrypcie shop.lua, ktory znajdowal sie oczywiscie w globalevents. Maciek, moj RL kumpel napisal do mnie czy nie dalbym Alexooo'wi tego skryptu na !buy, no mysle, ok dam taki skrypt to chwila. Jaki final? Alexooo zamienil skrypt z globaleventa na t? talkackcje i plaka? po roznych forach, "czemu mi to nie dziala" ?

data pack:
http://wklej.org/id/703474/txt/

Ostatnio edytowane przez moderatora:

OOOO dzi?kuje za data pack

Jak wywali? tego cleana z ani wie kto? ??? :> HELP :D

Hmm mam problemos w silniku wywala mi b?edy z folderu data/npc
mo?e kto? co? na to poradzi?? pr?bowa?em ale na marne , i ten login.lua
jaki? podjerzany by? ale uda?o mi sie go ogarn?? lecz dalej s? b?edy
silnik mam 0.4 tfs

ten bug nie tylko dotyczy ani to skrypt skrzynkowy wejdz w actions tam masz w skryptach chests.lua i tam pod ctrl+f szukasz tej frazy i j? usuwasz doCleanMap <---- , collo sporo tych bug?w nudzi?o ci si? ?eby tak psu? ten silnik do sprzedania ?

Ma kto? dobry silnik i data bo jak ja w??czam to nie czyta item i inne i w ciul b??d?w

Mo?e mi kto? da? konsole ze wszystkim bo na moim nie chce chodzi? :/

Kto? znalaz? jeszcze jakie? b??dy?? Pilne :>

ehh, po pobraniu nie ma silnika i bilbioteki dll wtf? ; ]

skompiluj kto? ma to robi? za ciebie ? szukam kogo? kto ogarnie razem ze mn? ten silnik pisa? pw .

Mapa s?abo przerobiona, du?o bug?w i b??d?w. Lipna wersja, nie polecam.

jeste? ?a?osny mo?e zr?b swoje evo borderowe 100 %

?wie?aku, ?wie?aku.. Co Ty wiesz o dzisiejszych mapper'ach. Nie tworz? borderami przykro mi.

Bez offtopu.

?wie?aku, ?wie?aku.. Co Ty wiesz o dzisiejszych mapper'ach. Nie tworz? borderami przykro mi.

Bez offtopu.

?wie?aku , good joke szkoda ?e nie ma archiwalnego TNETA to by? zobaczy? kto jest ?wie?y , cya

co do @tematu

moge udost?pni? komu? t? materie z skompilowanym silnikiem TFS 0.4 + war system bez tych wykrytych b??d?w .

Kurwa Temple frong postion mi tu wyskakuje.. jak to zrobi? :d

UP@ mo?esz podes?a? mi tego linka na pw :)

collo sporo tych bug?w nudzi?o ci si? ?eby tak psu? ten silnik do sprzedania ?
Zrobi? selekcj?. Ogarni?ty tw?rca OTS powinien zna? si? na nim i wiedzie? jak go naprawi?, a z tego co widze, b??dy nie s? jakie? super trudne do naprawienia, natomiast dziecko neo b?dzie co 10 min pyta? si? gdzie co jest i czemu co? nei dzia?a, a? mo?e sobie odpu?ci i nie powstanie kolejny noob ots...

Co do tematu to fajnie, ?e da?e? otsmaterie na forum, ale czasami jak patrz? na ludzi typu Alexoo to a? ?al patrze? jak marnuje si? czyja? ci??ka praca :|

By? bym wdzi?czny gdyby? mi dal Silnik TFS 0.4 + war system bez tych wykrytych b??d?w
:hah:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry