Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Alexooo,
Prosze Cie. Hahaha. Mylisz, ?e dalej bd kupowac od ciebie ta date bo napiszesz ze jest inna. Wrzucilem moja date g??wnie z tego powodu, aby? ty, dzieciak nie sprzedawal tego niby swojego g?wna. Eventy, ktore mam s? tylko u mnie. Lay? Asta 5? Chcecie? Zapraszam priv - red oraz blue. A te Eventy ktore masz to moze te?
Zombie event - NEW version, bug free, updated
GlobalEvent Teckman's Last Man Stand event
GlobalEvent Capture the flag :d
CreatureEvent Guild Extra Experience Time [by Summ]
CreatureEvent Reborn System
CreatureEvent [Talkactions,Globalevents,Lib,Monsters] Castle War System + Maps!!!
Hunting arena Room Script very cool
Notka moderatorska: metin stone system 100 % automatic !!!
Notka moderatorska:
wystarczy dobrze przegladac otlanda zeby znalesc takie skrypty jakie ty sprzedajesz
| Notka moderatorska: |
Hahahah prosze ci? ja mam prosto z twojego dedyka pisz gg 12440970 moge ci da? tw?j skrypt !buy i inne jak chcesz zobaczysz jakie skrypty mam i ci kopara opadnie ;D
A wi?c eventy kt?re masz s? te? u mnie ;] jak chcesz dodaj je tez na free ale na otsmateria.com wtedy nikt nie wbije. tego nie zrobisz bo jeste? ?yd i kaski nie b?dzie. Wielka szkoda;/ |
ehh, po pobraniu nie ma silnika i bilbioteki dll wtf? ; ]
Mapa s?abo przerobiona, du?o bug?w i b??d?w. Lipna wersja, nie polecam.
jeste? ?a?osny mo?e zr?b swoje evo borderowe 100 %
?wie?aku, ?wie?aku.. Co Ty wiesz o dzisiejszych mapper'ach. Nie tworz? borderami przykro mi.
Bez offtopu.
Zrobi? selekcj?. Ogarni?ty tw?rca OTS powinien zna? si? na nim i wiedzie? jak go naprawi?, a z tego co widze, b??dy nie s? jakie? super trudne do naprawienia, natomiast dziecko neo b?dzie co 10 min pyta? si? gdzie co jest i czemu co? nei dzia?a, a? mo?e sobie odpu?ci i nie powstanie kolejny noob ots...collo sporo tych bug?w nudzi?o ci si? ?eby tak psu? ten silnik do sprzedania ?