- Liczba reakcji
- 56
Odp: FREE OTSMATERIA.com by Collocorpus - Evolution Map.
@up
Buahahahaha to mnie rozj**a?e?
Jako? przy moim nicku wida? zielony napis Moderator
Co do ostrze?e? to jakbym dawa? je "komu popadnie" to bym nie by? Modem, wi?c si? ogarnij.
2.Jestem tu tyle razy, bo mam obowi?zek zagl?da? i pilnowa? dzia?u, w kt?rym jest ten temat.
Podsumowuj?c. Przesta? robi? z siebie pajaca, bo a? oczy bol? jak si? czyta Twoje marne wypowiedzi. Dodatkowo jak b?dzie tak dalej to wy?apiesz nie tylko ostrze?enie...

Do tego musia?em kurcze napisa? posta, chocia? cholernie nie lubi? pisa? nadaremno i nie na temat -.-
@Topic:
Coll b?dziesz jeszcze kontynuowa? prac? nad OTS Materia?
@up
Buahahahaha to mnie rozj**a?e?

Wtf?!?[...]nie jeste? moderatorem na tym forum. Kupi?e? rang? za 15 minut i dajesz ostrze?enia komu popadnie.
Jako? przy moim nicku wida? zielony napis Moderator
Co do ostrze?e? to jakbym dawa? je "komu popadnie" to bym nie by? Modem, wi?c si? ogarnij.
1.Ten silnik widzia?em 1 raz, gdy go akceptowa?em.Pewnie jako 1 mia?e? ?link? jak te g?wno udost?pniono na public, masz bez event?w i p?aczesz s? b??dy kt?rych nigdy nie naprawisz i jeste? happy dziecko neo.
2.Jestem tu tyle razy, bo mam obowi?zek zagl?da? i pilnowa? dzia?u, w kt?rym jest ten temat.
Podsumowuj?c. Przesta? robi? z siebie pajaca, bo a? oczy bol? jak si? czyta Twoje marne wypowiedzi. Dodatkowo jak b?dzie tak dalej to wy?apiesz nie tylko ostrze?enie...
B?dzie ostrze?enieOd teraz ka?dy post wszczynaj?cy dalsz? k??tni? b?dzie nagradzany warnem. Kolejne wy?miewanie, obra?anie autora lub alexo, a nawet zwyk?y Spam b?dzie te? karany warnem.

Do tego musia?em kurcze napisa? posta, chocia? cholernie nie lubi? pisa? nadaremno i nie na temat -.-
@Topic:
Coll b?dziesz jeszcze kontynuowa? prac? nad OTS Materia?
Ostatnia edycja: