Hmm. Dawka smiechu? Pocisnela cie ostro. musiales troche zawinic.
Ja bym sie czyms takim nie chwali?. ""Takie s? realia""
Noo a Locik zajebisty
I ded na ko?cu ;D loot jakies 600 gp 12 knight chyba na afk od kilku godzin sta? ;D
temat upad?
#do zamkni?cia
Na dzisiaj juz kurwa koniec ;s
No dla mnie dawka smiechu, bo nie codziennie ktos do mnie pisze i nie umie sie poslugiwac s?ownikiem.Hmm. Dawka smiechu? Pocisnela cie ostro. musiales troche zawinic.
Ja bym sie czyms takim nie chwali?. ""Takie s? realia""
Noo a Locik zajebisty
a co mia?em j? ciska? ?:d cz?owieku ja czyta?em i si? ?mia?em ;D nie mia?em ochoty bra? udzia?u w tej ?a?osnej rozmowie z ni? ;D no loocik dobry:d z 700k do przodu moze wiecej a moze mniej ;D
Dodajcie jeszcze,?e u?ywacie bota nie za swoje pieni?dze lecz za "sprzedam skrypt" w wykonaniu Frohsera
komentujesz zdjecia? jak nie to wypier*alaj ch*j cie piecze ?e mo?emy u?ywac bota a ty nie? no tak trzeba umie? si? pos?ugiwa?
Cos ci nie pasuje? Wypierdalaj! Sprzedaje skrypty i co z tego? Chuj ci w to ze sprzedaje, moge robic co zechce.Code:Dodajcie jeszcze,?e u?ywacie bota nie za swoje pieni?dze lecz za "sprzedam skrypt" w wykonaniu Frohsera
Troche spokojniej, ale rozumiem, ktos nie umie sie poslugiwac botem i poprostu pierdoli farmazonyCode:komentujesz zdjecia? jak nie to wypier*alaj ch*j cie piecze ?e mo?emy u?ywac bota a ty nie? no tak trzeba umie? si? pos?ugiwa?
ha ha no Xinum 12 lvl oczywi?cie ja za niego expie ;d Maczeta ma chyba juz 18 z tego co pami?tam ;D za jakis czas w 3 albo i w 4 bedziemy na paccu
Hahah go?ciu sprzedajesz skrypty?
Opierdalasz ludzi leszczu
Hahah go?ciu sprzedajesz skrypty?
Opierdalasz ludzi leszczu
ha ha Xinum gubi swoje spas?e sade?ko ;D ja sobie kupuje pacc chyba na miesiac i bratu wi?c mo?e b?dzie nas 5 ;D 1 ek 1 rp 2 ed i 1 ms
Gz awansow, pozdrowienia od koleguf z Furorki.
Spotykalem was czasem w miastach ale nie chce mi sie gadac bo jestem noobem i mam 33lvl
Gz awansow, pozdrowienia od koleguf z Furorki.
Spotykalem was czasem w miastach ale nie chce mi sie gadac bo jestem noobem i mam 33lvl