What's new

[Furora] Friend's - the life!

Xinum

Never Give Up!
Reaction score
66
Odp: [Furora] Friend's - the life!

Na tym serwerze panuj? inne zasady ni? na innych pvp, owszem mo?esz pkowac, lecz to si? ?le sko?czy jak kto? Ci? zg?osi do czo?owych gildi, bo dostaniesz hunta. Wrzuce par? ss wieczorem:)

Kajjj

User
Reaction score
1

Bardzo ciekawy temat, a? mi?o si? ogl?da osoby z pacc'em :D
Takie pytanie odemnie, sk?d zgarn?? tego mad sheepa i czy mog? na nim skillowac 45 kinem?

ps. gra?bym z wami ale mam ju? kasy od groma i znajomk?w na candii i troche lipa sie przenosi?

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Bardzo ciekawy temat, a? mi?o si? ogl?da osoby z pacc'em :D
Takie pytanie odemnie, sk?d zgarn?? tego mad sheepa i czy mog? na nim skillowac 45 kinem?

ps. gra?bym z wami ale mam ju? kasy od groma i znajomk?w na candii i troche lipa sie przenosi?

nie. mozna od 10 do 15 czy jako? tak. masz poradniki na forach jak skillowa? na mad sheep.

ladnie lecicie ! ;] a co wy na to zebym sie do Was przylaczyl do gry na tym serwie ? hmm ? zrobilbym sobie wt z celesty ;p i jazda z noobkami :D macie jaka gildie czy cos ? jakies pk bedziecie walic ? :p jak cos to pw ;p

nie wiem jak chcesz;) je?li kupisz pacc to mo?esz gra? z nami. pk nie bedzie. bynajmiej nie teraz za ma?e lvle.

nie ma ryzyka bez zapawy, co to za gra bez pk :D

"zabawy" Masz poczytaj sobie;)

ZASADY GRY NA FURORA

1.Nikt nie powinien was zabijac bez powodu. Jesli jestescie w stanie udokumentowac bezkarne zachowania, nawet czlonkow naszej koalicji, to najlepiej kontaktowac sie z liderami lub vice-liderami gildi Duskiness, Vision lub Sunblade, ktorzy postaraja sie sprawe rozwiazac sprawiedliwie i bezstronnie.

2.Respawn mozna przejac, gdy nikogo na nim nie ma od 30 minut lub po uprzednim uzgodnieniu przekazania miejscowki dla was z poprzednim jej 'wlascicielem'. Jednakze resp pozostaje, do ostatniego momentu, tego ktory tam expi i moze on sie rozmyslic oraz przekazac komus innemu, niz to bylo ustalone z wami. W szczegolnosci gdy wpiszecie sie tylko na list jako next i uwazacie juz, ze sprawa jest dogadana.

3.Wszystkie miejsca na terenie dostepnym dla graczy FACC sa publicznymi expowiskami.

4.Warto dodac, ze istnieje na Furorze grupa osob, ktora uprzykrza nam zycie. Zalecalbym zorientowac sie, kto do tej grupy nalezy, poniewaz swiadome im pomaganie skonczy sie dolaczeniem was do listy hunted, ktora znajduje sie pod adresem duskiness.pl/furora/index.html
Nalezy pamietac, ze strona ta wyswietla tylko aktualnie zalogowane postacie z listy.

5.Na temat transferow na Furore. Kazda stransferowana postac bez wiedzy i zgody liderow servera - Katrila, Opi Fex, Smerfu lub Zvvidek - bedzie uznana za wroga i przez to dodana na nasza liste graczy huntowanych.

Bju

Active User
Reaction score
5

bb93d73e9c993.jpg

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

ha ha noob :D

Tutaj ss z mojego noobka do bocenia :D podbije skille do 75+ i jazda;D

skil.png

M?j dawny kina :p

74737094.png

Chcia?em zabi? typa ale jak wida? zabi?em samego siebie;D mia?em ma?o hp i fe mnie dobi? ;/

hahaqg.png

Last edited:

tibiarl

Active User
Reaction score
1

bolesna rzeczywisto?? ^^ ale ?adnie z lvl lecicie pozdrawia Ma'Arth z Harmoni :)

Bju

Active User
Reaction score
5

6b1909fe125d1.jpg

separatoryc.png

06112fc65b9b7.jpg

Spad?a meduska + bp + 10% expa, ale po d?uuuuuuuugiej rozmowie z owym zabujca odda? mi wszystko, troche z nim pobilem, pomoglem mu zgubic pz'ta - takie tam :D
Ale od 3-4 dni jestem na pewniej liscie i bardzo mi to przeszkadza, gdyz jestem 'huncony' chcac to wszystko wyjasnic, nie dostaje zadnego odzewu od lider?w zarz?dajacych serwerem, ehh.

820674545265c.jpg

Chcialem kupic meduse shield - pisalem na adverze, po czym napisal mi ktos z 170 lvlem ze sprzeda mi ja po promocyjnej cenie - dlatego zostawilem tego bota i pobieglem kupic meduse, ale koles mi napisal ze narazie afkuje i zebym napisal za chwile, wiec poszedlem zabic mare - spotkalem 2 chary 160 lvl + 100 lvl ktore zaczely mnie bic i zabily - po czym koles napisal po 2 minutach ze mi ja sprzeda a mi ze spadl poziom to zapytal mnie czemu mi lvl spadl - mowie ze padlem ze mnie jakis 160 ek zabil, zapytal gdzie to mu odpowiedzialem ze na yalahar pomiedzy cemetery a magician i nick mu podalem, koles mi powiedzial 'poczekaj chwile juz po niego biegniemy' i napisalem to, zeby sie troche przestraszyl ;s

Naraznie ban na 2 dni !

Goscinnie za Xinuma - kt?ry nic nie expi a pacc sie marnuje ;s

ce53078d5adab.jpg

separatoryc.png

40c2ae26b6a8b.jpg

separatoryc.png

e31ac4de2e6f7.jpg

Watpie aby sprawa z huntem sie wyjasnila - sadze ze cos da sie zrobic.

Last edited:

Bju

Active User
Reaction score
5

do zamkniecia !

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

huhehahshshshs non pvp pro!! najlepsze ?wiaty to non pvp!

Last edited:

Dejvos

Advanced User
Reaction score
10

Nie wiem po co tu Asimov robisz spam? lepiej odr?b lekcje, bo w pon do gimbazy .

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Nie wiem po co tu Asimov robisz spam? lepiej odr?b lekcje, bo w pon do gimbazy .

moge pisac co chce i ile chce bo mam do tego prawo ale ty nie;]

szko?e ju? sko?czy?em idioto ;] sam odr?b lekcje frajerze​

loltkz.png

lvli.png

lvl2l.png

lvlha.png

lvllvlvlv.png

lvluppp.png

Last edited:

Dejvos

Advanced User
Reaction score
10

gdzie by?a aborcja jak by?a potrzebna wida?, ?e inteligencja na poziomie dzieciaka "frajerze" hehe, pozdro ?eby? tylko wiedzia? co to znaczy ; *

@edit tak to jest jak si? z domu nie wychodzi i si? nie zna nawet poj?cia "frajer" bywa, ale nie b?d? spamowa? .

Last edited:

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

gdzie by?a aborcja jak by?a potrzebna wida?, ?e inteligencja na poziomie dzieciaka "frajerze" hehe, pozdro ?eby? tylko wiedzia? co to znaczy ; *

hehe "gimbaza" ;) frajer to taki cymba? jak ty. jak cos ci nie pasuje nie musisz wchodzi? w ten temat proste i logiczne;]