• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

G?osowanie #9 - Wenecja.

Status
Zamknięty.

Batis

Zagramy w gr??
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
138
MOTM #9 - Wenecja
Witam, po przedlu?onym terminie, przedstawiam wam nades?ane prace. Zapraszam wszystkich do g?osowania, przypominam g?osujemy do 15 pa?dziernika.​

Praca numer 1.
mapakakakkka.png

Praca numer 2.

Praca numer 3.

Praca numer 4.

Praca numer 5.
dopisek autora : showoff

Powodzenia!​

Odp: G?osowanie #9 - Wenecja.

G?osuje na prace nr. 5. Najlepiej zrobiona. Najbardziej nawi?zuje do tematu.
Dobre detale.

Mia?em dylemat mi?dzy prac? nr 2, a 5. Obie prace by?y przeciwie?stwami. Praca nr 2 nawi?zuje bardziej do Wenecji, ni? nr 5. Natomiast je?li chodzi o wykonanie to autor 5 bardziej si? postara?. Dlatego uwa?am, ?e obie prace reprezentuj? ten sam poziom, je?li chodzi o konkurs.
Wyb?r jest naprawd? ci??ki, ale ostatecznie wybieram prac? nr 2. Mimo wszystko oddaje cho? w minimalnym stopniu klimat jaki panuje w tytu?owej Wenecji.

Praca nr 2!

Chcia?bym na wst?pie powiedzie?, ?e to jest najlepszy MotM w historii forum, bardzo wysoki poziom wg. mnie. G?osuj? na pi?teczke, bo najlepsza i najbardziej pomys?owa.

G?osuj? na 5, bo najbardziej przypomina mi tu Wenecj?. Praca nr 2, widz? ?e zwalona od mojej, b?d? podobna do mojej. Jak wspomnia?em g?osuj? na 5, poniewa? jest du?o element?w, przypomina mi Wenecj? i og?lnie bardziej mi si? podoba.

G?os na pi?teczke!

Ja , dzielny u?ytkownik TNP , Nabi12 g?osuj? na PRAC? NUMER 2
Najbardziej mi si? spodoba?a oraz najbardziej nawi?zuje do zadanego tematu , kt?rym jest
"Wenecja". Spodoba?a mi si? te? inna praca(NR.5) , ale jednak wole prac? nr.2.

G?osuje na prac? 2!, prawie jako jedyna jest na temat.
PoZdrawiam Maksiu.

Ostatnia edycja:

Zapewne ?eb w ?eb b?d? sz?y prace nr. 3 i 5. W pi?tce wida? podstawowy b??d - niezrandomizowana woda. :D G?os leci w stron? dw?jka, mimo, i? 5 kipie pomys?ami i profesjonalizmem. 3 jest schludna, dopracowana, a co najwa?niejsze ma du?o ciekawych innowacji i jest zajebista!

3.

Ostatnia edycja:

Niczym sobie pi?teczka wywar?a na mnie dosy? du?e wra?enie, wida? profesjonalizm oraz ?wietny pomys? pracy, ?wietnie wykonana oraz nie mam jakichkolwiek zastrze?e? do niej. Oddaje g?os na prac? numer pi??.

G?osuje na prace 5. Ona jako jedyna przypomina wenecje reszta to jakies prace typu zwyk?e nadmorskie miasto, a nie Wenecjia

G?osuje na prace numer 2 jest ?adnie wykonana, pasuje tematu. Ma szczeg??y np fotel na balkonie, ?adne chodniki, og?lnie najbardziej jest estetyczna, i najbardziej mi si? podoba. Wielki szacunek dla osoby robi?cej t? prace.

Time

Mam dylemat mi?dzy 3 a 5. Obie prace s? ?adnie wydetalowane, ale jednak g?osuje na 5

PozdrO!
Popej.

Jak wi?kszo?? u?ytkownik?w zastanawiam si? nad pracami mi?dzy 3 a 5. Po d?u?szym zastanowieniu wybieram prac? numer 3. Dlaczego? Jest masa szczeg???w, fajne zej?cia, przej?cia, ta droga przy wodzie - dla mnie bomba!!!

Praca numer 3!!!

Oddaj? g?os na prac? numer 2. Poniewa?, przypad?a mi do gustu. Ta nowa woda, i most pi?knie pasuj? do tego klimatu i najbardziej przypomina mi Wenecj?.

I mam dylemat.

Praca numer 1 - mam wra?enie, ?e jest to pocz?tkuj?cy mapper, bo na mapie jest wiele nie?cis?o?ci i par? mniejszych b??d?w. Wykonanie te? mog?oby by? lepsze, ale w ostateczno?ci mo?e by?.

Praca numer 2 - jedyna ze wszystkich (przynajmniej jak wida? na uj?ciach) praca kt?ra, kurde, trzyma klimat. Ja rozumiem, ?e wstukanie w google s?owa 'Wenecja' i popatrzenie sobie na obrazki jest trudno?ci? granicz?c? niemal?e z cudem, ale jak wida?, kiedy jest potrzeba, to cz?owiek umie g?ry przenosi?! Wykonanie jest s?abiutkie, ?le uj?te zdj?cie, sporo bug?w, ale jedyna praca po kt?rej wida?, ?e to Wenecja.

Praca numer 3
- Fajnie, ?adnie i przyjemnie, gdyby autor nie zapomnia? doda? paru budynk?w mieszkalnych nad wod?. Wszystko jest jednak ?adne, estetyczne i trzyma si? kupy (chyba jedyna taka praca). Szkoda, ?e uj?cie jest zrobione w taki spos?b, ?e nie wida? tego co jest za mostami. Gdyby chocia? jaki? kawa?ek dachu, skrawek l?du... cokolwiek, co pokaza?oby, ?e to wszystko nie jest tylko i wy??cznie ma?? wysepk? (tak, wiem, ?e s? mosty, ale brakuje mi tego dok?d one prowadz?).

Praca numer 4 - Kto mi gwizdn?? grabki?

Praca numer 5 - Szpanerski ?agiel i styl robienia dach?w daj? mi do zrozumienia, kto jest autorem tej pracy. Pomimo tego, jednak, ?e praca jest... w?a?ciwie sam nie wiem jak to nazwa?. Powiedzmy, ?e jest wykonana w profesjonalny spos?b, wygl?da niezbyt zachcaj?co i prawd? m?wi?c przypomina mi bardziej zaludnione molo ni? Wenecj?. Tak jak na innych pracach jest za ma?o wody, tak tutaj jest jej za du?o. Na prawd?, kreatywno?? nie oznacza, ?e trzeba zaraz przerabia? ca?e miasto! Wystarczy nieco udoskonali? par? budynk?w, doda? par? pomys??w i wzorowa? si? na zdj?ciach z Wenecji. No i ma buga ; )

Podsumowanie?

Z pocz?tku chcia?em zag?osowa? na prac? numer 2, ?eby zrobi? na z?o?? ca?ej reszcie nie do ko?ca pewnej co temat oznacza, ale jednak wysi?ek i czas w?o?ony w map? numer 3 sprawia, ?e to na ni? oddaj? sw?j g?os. Spo?r?d wszystkich dost?pnych tutaj prac, tylko ta pokazuje do?wiadczenie i umiej?tno?ci mappera. Ju? zignoruj? fakt, ?e nie do ko?ca pasuje mi ta woda i brak l?du po drugiej stronie, bo jednak by?oby to szukanie dziury w ca?ym.

Gratulacje, bo jest to zdecydowanie najlepsza praca ze wszystkich tu dost?pnych.

@do pan?w up
I nie, wpierdzielanie dwustu sprit?w na jeden sqm nie jest fajne.

dopisek autora : showoff
Nie kurde, RPG.

Regards,
Sey~

Ostatnia edycja:

Praca numer 3 nie nawi?zuje si? do tematu za bardzo to ma by? miasto wodne a nie przy wodzie :). G?os na prac? nr 5 bo najbardziej si? oddaje do tematu i ma spore detale

G?osuj? na prac? nr 5, bo bardziej oddaje klimat Wenecji, jako miasta na wodzie.
Jest bardzo ?adna i sprawia wra?enie takiego miasta na wodzie. Co do pozosta?ych prac, to jeszcze jako? 3 wpada mi do oka, ale tak g?osuj? na prac? nr 5.

Pozdrawiam.

Prac? numer dwa faworyzuje :) Najbardziej upodabnia si? Wenecji. Mo?e detali jest ma?o, ale przypomina Wenecj?, mosty, kana?y, bardzo ?adnie. Reszta pracy te? pi?kna, ale nie ukazuj? tego klimatu co posiada praca numer dwa.

mam dylemat miedz 5 a 4 .... 5 jest bardzo dobra ale 4 ma to co? od siebie, co symbolizuje prace w 7.6 ... Klimat tibii 7.6 wygasa, pomu?my go odbudowa?!

G?OS NA 4

Mi si? bardzo podoba prostota dw?jeczki, kr?tko, zwi??le i na temat bez niepotrzebnego '?miecenia' mapy :) wg mnie najlepiej oddaje charakter wenecji :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry