Odp: G?osowanie #9 - Wenecja.
I mam dylemat.
Praca numer 1 - mam wra?enie, ?e jest to pocz?tkuj?cy mapper, bo na mapie jest wiele nie?cis?o?ci i par? mniejszych b??d?w. Wykonanie te? mog?oby by? lepsze, ale w ostateczno?ci mo?e by?.
Praca numer 2 - jedyna ze wszystkich (przynajmniej jak wida? na uj?ciach) praca kt?ra, kurde, trzyma klimat. Ja rozumiem, ?e wstukanie w google s?owa 'Wenecja' i popatrzenie sobie na obrazki jest trudno?ci? granicz?c? niemal?e z cudem, ale jak wida?, kiedy jest potrzeba, to cz?owiek umie g?ry przenosi?! Wykonanie jest s?abiutkie, ?le uj?te zdj?cie, sporo bug?w, ale jedyna praca po kt?rej wida?, ?e to Wenecja.
Praca numer 3 - Fajnie, ?adnie i przyjemnie, gdyby autor nie zapomnia? doda? paru budynk?w mieszkalnych nad wod?. Wszystko jest jednak ?adne, estetyczne i trzyma si? kupy (chyba jedyna taka praca). Szkoda, ?e uj?cie jest zrobione w taki spos?b, ?e nie wida? tego co jest za mostami. Gdyby chocia? jaki? kawa?ek dachu, skrawek l?du... cokolwiek, co pokaza?oby, ?e to wszystko nie jest tylko i wy??cznie ma?? wysepk? (tak, wiem, ?e s? mosty, ale brakuje mi tego dok?d one prowadz?).
Praca numer 4 - Kto mi gwizdn?? grabki?
Praca numer 5 - Szpanerski ?agiel i styl robienia dach?w daj? mi do zrozumienia, kto jest autorem tej pracy. Pomimo tego, jednak, ?e praca jest... w?a?ciwie sam nie wiem jak to nazwa?. Powiedzmy, ?e jest wykonana w profesjonalny spos?b, wygl?da niezbyt zachcaj?co i prawd? m?wi?c przypomina mi bardziej zaludnione molo ni? Wenecj?. Tak jak na innych pracach jest za ma?o wody, tak tutaj jest jej za du?o. Na prawd?, kreatywno?? nie oznacza, ?e trzeba zaraz przerabia? ca?e miasto! Wystarczy nieco udoskonali? par? budynk?w, doda? par? pomys??w i wzorowa? si? na zdj?ciach z Wenecji. No i ma buga ; )
Podsumowanie?
Z pocz?tku chcia?em zag?osowa? na prac? numer 2, ?eby zrobi? na z?o?? ca?ej reszcie nie do ko?ca pewnej co temat oznacza, ale jednak wysi?ek i czas w?o?ony w map?
numer 3 sprawia, ?e to na ni? oddaj? sw?j g?os. Spo?r?d wszystkich dost?pnych tutaj prac, tylko ta pokazuje do?wiadczenie i umiej?tno?ci mappera. Ju? zignoruj? fakt, ?e nie do ko?ca pasuje mi ta woda i brak l?du po drugiej stronie, bo jednak by?oby to szukanie dziury w ca?ym.
Gratulacje, bo jest to zdecydowanie najlepsza praca ze wszystkich tu dost?pnych.
@do pan?w up
I nie, wpierdzielanie dwustu sprit?w na jeden sqm nie jest fajne.
Nie kurde, RPG.
Regards,
Sey~