Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sza?u nie ma dupy nie urywa ;l bardziej od statku podoba mi si? ma?a wysepka ;o a to temple to troch? mi przypomina moonots v2 lub v1.
. Ta wysepka ma by? w?a?nie tak? na pokaz gdy? obokniej b?dzie jak?? drozka a co do statku no klasycznie.W chuj sprytny ten statek p?ywa do tylu albo omija takie wyspy z ?atwo?ci? no i piany kapitan zajeba? o dno. Niesamowicie d?ugie wej?cie na statek nie z?amie si? na ?rodku? Popracuj troch? nad innymi detalami. Jaki? kwadratowy ten statek ;(

W chuj sprytny ten statek p?ywa do tylu albo omija takie wyspy z ?atwo?ci? no i piany kapitan zajeba? o dno. Niesamowicie d?ugie wej?cie na statek nie z?amie si? na ?rodku? Popracuj troch? nad innymi detalami. Jaki? kwadratowy ten statek ;(
Witam. Nowe screeny + lekka poprawa.Niesamowicie d?ugie wej?cie na statek nie z?amie si? na ?rodku?
Dzi?ki za uwage, ?wirek usuni?ty.Jak bym ogl?da? co? innego, dobrze, lepiej jest. Usu? z trawy ten ?wir czy jak to nazwa?(lewa strona) bo to brzydko wygl?da, i b?dzie git.
Pozdrawiam !

)
Staram si? wrzuca? screeny jak najcz?sciej lecz czasem brak czasu, a czasem weny. A nawet czasem nie wiem co zrobic dalej. :sad::lol2::lol2: