• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Galeria Jamesa (8.1)

Status
Zamknięty.
Odp: Galeria Jamesa (8.1)

Naucz si? rozmieszczac natur?, bordery s? s?abe i na dodatek niedoko?czone. Kszta?t wyspy mi si? nie podoba. Wy??cz AB!!

Witam po kr?tkiej przerwie. Temple 8.6.
0hsbJQn.png

C7bmSSp.png

Jak by komu? cos wpad?o do g?owy mozecie podes?ac pomys? co dodac lub zmieni?.
Ps: Nie patrzcie na nature dooko?a nie skonczona :sad:

<Hejtowac tez mozna>

Odp: Galeria Jamesa

Odp: Galeria Jamesa

Witam po d?ugiej przerwie. Amator wr?ci? nic nie ?wiczy?.

1. Taki sobie statek.
cBmgIFz.png

Wkr?tce dalsza cz??? City.

Sza?u nie ma dupy nie urywa ;l bardziej od statku podoba mi si? ma?a wysepka ;o a to temple to troch? mi przypomina moonots v2 lub v1.. a co bym w nim zmieni?? na pewno wyjeba?bym ID 11991, 11980 i t? ?cian? kt?ra jest na przeciwko wyj?cia ;p

Sza?u nie ma dupy nie urywa ;l bardziej od statku podoba mi si? ma?a wysepka ;o a to temple to troch? mi przypomina moonots v2 lub v1.

Dzi?ki ci bardzo :). Ta wysepka ma by? w?a?nie tak? na pokaz gdy? obokniej b?dzie jak?? drozka a co do statku no klasycznie.

Temple robilem oko?o 5miesiecy temu, naprawd? nie wiem czym si? kierowa?em robi?c je xd. Juz jest w koszu.

(Pisane telefonem wiec b??dy obowi?zkowo; x)

W chuj sprytny ten statek p?ywa do tylu albo omija takie wyspy z ?atwo?ci? no i piany kapitan zajeba? o dno. Niesamowicie d?ugie wej?cie na statek nie z?amie si? na ?rodku? Popracuj troch? nad innymi detalami. Jaki? kwadratowy ten statek ;(

W chuj sprytny ten statek p?ywa do tylu albo omija takie wyspy z ?atwo?ci? no i piany kapitan zajeba? o dno. Niesamowicie d?ugie wej?cie na statek nie z?amie si? na ?rodku? Popracuj troch? nad innymi detalami. Jaki? kwadratowy ten statek ;(

Nie s?dz? ?eby statek w tibii si? za?ama? :D

Niech ci b?dzie to wyj?cie poprawie na dole dodam jakie? podp?rki. A co do statku to ma sprawdzac si? w roli opuszczonego XD.

Je?li ma by? opuszczony dodaj jakie? stare elementy do nie go, nie wygl?da jak opuszczony tylko jak zaniedbany.

Niesamowicie d?ugie wej?cie na statek nie z?amie si? na ?rodku?
Witam. Nowe screeny + lekka poprawa.

1. Wyj?cie/wejscie ze statku.
ORndhFw.png
2. To samo lecz poziom nizej.
okqFFQN.png

I jak fluos moze by??

niez?y post?p, tak dalej!

Jak bym ogl?da? co? innego, dobrze, lepiej jest. Usu? z trawy ten ?wir czy jak to nazwa?(lewa strona) bo to brzydko wygl?da, i b?dzie git.

Pozdrawiam !

Jak bym ogl?da? co? innego, dobrze, lepiej jest. Usu? z trawy ten ?wir czy jak to nazwa?(lewa strona) bo to brzydko wygl?da, i b?dzie git.

Pozdrawiam !
Dzi?ki za uwage, ?wirek usuni?ty.:)

Czo?em, to zn?w ja. Przedstawiam kolejne screeny. (Wiem ze pokazuje ma?e obszary, lecz nie wiem doko?ca co jeszcze chce zrobi?, robie powoli utrwalaj?c pallete z rme i my?le jaki wz?r miasta przybra?).

1. Domek z natur? dooko?a.
Xq7D74C.png

2. Domek w ?rodku. Jak by?cie mieli jaki? pomys? jak po??czy? ustr?j scian z pod?og? mozecie podpowiedzie? bo nie zabardzo mi sie podoba :)
y62ySsf.png

3. Most prowadz?cy do obszar?w poza miastem. (Pokaza?em pod spodem poniewa? g?ry jeszcze niema :))
Vb5t5As.png

Dzi?ki wszystkim za pozytywne oceny!:) Staram si? wrzuca? screeny jak najcz?sciej lecz czasem brak czasu, a czasem weny. A nawet czasem nie wiem co zrobic dalej. :sad::lol2::lol2:

Ostatnia edycja:

Witajcie, przesylam zdjecia mojej ostatniej pracy pod client 7.6. Nie wiem jak to wyszlo robilem bez weny. Noi tez ostatnia stycznosc z rme byla kilka tygodni temu.

Hoq5ZND.jpg

g5yt0kn.jpg

6CGbXmA.jpg

Op4dWTs.jpg

2qCA4Ix.png

#6 minimapa
Yur44XG.png

nie wiem co napisac

czesc :smile:

---------- Tre?? dodana o 20:47 ----------

mozna powiedziec ze to jakas rozgrzewka czy cos

---------- Tre?? dodana o 20:48 ----------