Tomekchleje
Advanced User
- Reaction score
- 65
Odp: Galeria Tomka
Witajcie ponownie, ma?y update Magicznego lasu + wioski elf?w, poprawi?em troszk? te bordery zreszt? zobaczcie sami mi?ego ogl?dania.
@Asghatoon@ Robi? to pod tibie 8.54
@I Won't Dance@ Ciesze si? ze wam si? to spodoba?o,:wink: Galerie map hmmm no nie wiem ;D zr?b jak chcesz hehe , dziele si? moimi pracami z
wami i nie wymagam ?adnych status?w mapera, Lubie robi? mapy do tibi niekt?re z nich cz?sto gdzie? przepada?y i tylko ja je widzia?em,
wiec dziele si? z wami ?eby by?o milo. Darze szacunkiem tych co grali by mie? lvl numer 100 hehe :wink:
@Kahras@ Juz s? male screeny mam nadzieje ze o to chodzi?o bo ja nie widzia?em r??nicy . Nast?pna mapa "Co? w stylu Pustyni":wink:
Sklep z magicznymi lisciami.
Sprzedawca bigosu :wink:
Le?ne skrzaty Funnyerss i Yacoob
Biblioteka
sory za niedoko?czone tereny :wink: Biblioteka + depo :wink:
Sklep z ciep?ym jedzeniem depo 1+ :wink:
Bonus :wink:
Chwiejnym krokiem i bardzo powoli,
idzie elf i wszystko go boli.
Nie pracowa? ju? cztery tygodnie,
nie potrzebne mu buty i spodnie.
Tylko w?dk? ma i li?cie.
Elf si? nie przejmuje zwykle,
bo mu w?dka czysta smakuje
Niech ?yje ten co wypije!:smile:
Witajcie ponownie, ma?y update Magicznego lasu + wioski elf?w, poprawi?em troszk? te bordery zreszt? zobaczcie sami mi?ego ogl?dania.
@Asghatoon@ Robi? to pod tibie 8.54
@I Won't Dance@ Ciesze si? ze wam si? to spodoba?o,:wink: Galerie map hmmm no nie wiem ;D zr?b jak chcesz hehe , dziele si? moimi pracami z
wami i nie wymagam ?adnych status?w mapera, Lubie robi? mapy do tibi niekt?re z nich cz?sto gdzie? przepada?y i tylko ja je widzia?em,
wiec dziele si? z wami ?eby by?o milo. Darze szacunkiem tych co grali by mie? lvl numer 100 hehe :wink:
@Kahras@ Juz s? male screeny mam nadzieje ze o to chodzi?o bo ja nie widzia?em r??nicy . Nast?pna mapa "Co? w stylu Pustyni":wink:
Sklep z magicznymi lisciami.
Sprzedawca bigosu :wink:
Le?ne skrzaty Funnyerss i Yacoob
Biblioteka
sory za niedoko?czone tereny :wink: Biblioteka + depo :wink:
Sklep z ciep?ym jedzeniem depo 1+ :wink:
Bonus :wink:
Chwiejnym krokiem i bardzo powoli,
idzie elf i wszystko go boli.
Nie pracowa? ju? cztery tygodnie,
nie potrzebne mu buty i spodnie.
Tylko w?dk? ma i li?cie.