• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gallery By ImaG

Status
Zamknięty.
Odp: Gallery By ImaG

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Teraz si? postara?em + robi?em bez ab :D

Robi? miasto Pustynne + jego twierdze :D

Ostatnia edycja:

2/10
chujowe, ale tak serio pr?buj, mo?e co? wymejkujesz.

Nadal to wygl?da na autoborder , za kwadratowo jest staraj si? detalizowa? bardziej swoje mapy w r??nego typu dodatki jak i mieszanie ?cian wtedy nawet kwadrat wygl?da 100x lepiej : ) nic wielkiego a takie detale dodadz? magie do twoich prac Ale + leci ?e nie poddajesz si? :d
0ESwKtt.png

P4YdMr6.png

Staraj si? tworzy? budynki pi?trowe , nie da?em jakiego? konkretnego przyk?adu , szybko by?o robione to i chOOjowo wygl?da :D wtedy pokazujesz tylko to co chcesz pokaza? a nie ca?o?? no i wtedy ss wygl?daj? lepiej jak i prace s? milsze dla oka i jest co ocenia? ( prawie zawsze jest to problem nowicjuszy ?e pokazuj? DU?O zamiast MNIEJ ale kreatywniej) Czekam na wi?cej prac

ImaG the best mapper ever !
10/10 :lol2:

Naucz si? robic screeny, prace nie s? a? tak najgorsze jak na pocz?tkuj?cego.

Na czerwono zaznaczy?em elementy ,kt?re mnie denerwuj? .
Kt?ry najbardziej pasuje do lodu?

Tego nawet nie oceniajcie robione na szybko :D
Pole?cie co doda? .
dodam !

Co doda?? Usun?? i zrobi? od nowa.

nam?wi?e? mnie do zrobienia TEGO wi?c ja cie namawiam do przestudiowania jak zrobi? prawid?owe screen xd

Jest sporo niepasuj?cych element?w do siebie , typu dziura mi?dzy dwoma k?ami , czy te? zielone ro?liny na ska?ach ( ziele? w piekle ? ) no i za ma?o realistyczne ale idziesz w dobrym kierunku :P

To nie mia?o do ko?ca piek?o ,m?j 1 pomys? na to to zrobienie kosmit?w bo nie pokaza?em domku i? uzna?em ,?e on jest bezsensu zrobiony i trzeba go poprawi? :D

Kolejny Screen z krainy demon?w :p

To demony czy komisty? bo jak kosmity to i tak nie pasuj? elementy ( w og?le kosmity pod ziemia a nie w orbicie o.O) lepiej pokaza? wi?kszo?? wtedy wi?cej jest do oceniania a tutaj takich nie brakuje :)

Jest sporo niepasuj?cych element?w do siebie , typu dziura mi?dzy dwoma k?ami , czy te? zielone ro?liny na ska?ach ( ziele? w piekle ? ) no i za ma?o realistyczne ale idziesz w dobrym kierunku :P

Moim zdaniem mu chodzi o efekt w calosci bo ogolnie ta zielen fajnie wyglada przy tym "demonicznym" charakterze
Ogolnie bardzo dobrze ci idzie ;p

Tak wygl?da ca?o?? ta oleista rzeka mi nie podpasowa?a :D

Lecz chyba usun? pod?og? z wej?cia do tego domku i z lewej dolnej cz??ci usun? t? traw?
[MENTION=160658]Drego[/MENTION] chodzi?o mi o demony bo z tego co wiem w mitologi jest ich sporo dlatego pomy?la?em o kosmitach :D

Ostatnia edycja:

Usun to tak jak ty to nazwales "oleista rzek?" bo to nie pasuje domek troche przerobic i bedzie gites ;d

OK powinno by? dobrze :D

Teraz robi? do tego podziemia !

Wywal AB, wtedy zaczniesz robic arcydzie?a. Kiepska praca.

Status
Zamknięty.
Do góry