• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gallery By ImaG

Status
Zamknięty.
Odp: Gallery By ImaG

[MENTION=130987]dami1310[/MENTION]
ju? s? konto mi usun?li na iv :p

Brzydkie, niezbyt przemy?lane prace.
Wygl?daj? jakby? robi? je na si??.

Mi te? si? nie podoba ,ale 1 i 2 screen mi przypad?y do gustu :D

1. Mo?e by?. 6/10.
2. Zbyt puste. 4/10.
3. Dachy wgl. nie fajne 5/10.
4. Dobre. 8/10.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#top
Tak wgl to co przedstawiaj?ce te prac? ? :P

nwm tak robi? jak mi si? nudzi :D

---------- Tre?? dodana o 15:15 ----------

New tp room bez monster?w !

Oraz quest room w budowie dlatego kamienie :D

W por?wnaniu do innych prac te dwie wysz?y s?abiutko :<. Ten budynek TP Roomu bym usun?? i zrobi? tam expa. Pomy?l nad tym.

P.S
Nie znam si? na tym, ale patrz?c po innych galeriach, wydaje mi si?, ?e ?le robisz screeny.

Moim zdaniem te prace s? bardzo dobre w por?wnaniu do wcze?niejszych mo?e na screen tego nie wida? ,ale w grze jest to boskie :D
Wiem ,?e robi? ?le screeny ,ale chce przedstawi? ca?okszta?t u?ywaj?c programu screenshot captor ,nie chce mi si? painta odpala? ca?y czas :P
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
Tylko zjeba?em tymi schodami i ju? je poprawiam bo mnie denerwuj? , oraz tym trapem na dole :x

Ostatnia edycja:

nwm tak robi? jak mi si? nudzi :D
My?la?em ?e nic nie przebije pracy ostatniej Tomka, ale TY zaliczy?e? jeszcze wi?kszy regress ni? On, a to mia?o i?? w drug? stron? nie s?dzisz? Nie r?b map na si? a postaw sobie cel przygl?daj si? innym , wr?c? po wakacjach i sprawdz? ale MUSI by? na plus bo jak teraz to taka chujoza szczerze XDDD

Skoro nie chce Ci si? painta odpala? ?eby screena poprawi? (co zajmuje minutk?), to po co w og?le takie co? wrzuca? skoro jako?? pozostawia wiele do ?yczenia. Co do samej pracy to jest strasznie pusto jak na klienta 8.6+.
Kilka rzeczy, ktore mi si? nie podobaj?:
1) Budynek to jeden wielki prostok?t, w dodatku ca?y "pe?ny". Mog?e? to zrobi? troszk? na zasadzie ruin, czyli miejscami da? jakie? rozwalone ?ciany czy co?.
2) Tapety w ka?dym mo?liwym miejscu i to jeszcze te same, troszk? s?abe.
3) W Quest roomie wszystko po prawej stronie, a lewa pusta. Przerzu? co? na lewo ;)
4) Ro?linno?? na kolumnach w og?le nie pasuje do lawy. Jest tyle ognia w rme, ?e spokojnie by? co? znalaz?.

Ogniste pere?ki - to w tym miejscu za?adujesz t? niezwyk?? moc gdzie b?dziesz ciska? p?omieniami !
~~

Lodowe pere?ki - to tutaj Kr?lowa Lodu zamieni?a Starego Maga w pos?g ,moc pere?ek jest nie wyobra?alna !
~~

Robione pod OTS​

Ostatnia edycja:

Za bardzo kwadratowe, ogranicz auto-border. To jest tak tragiczne ze nie potrafi? si? wypowiedzie?.
Mo?e poczytaj troch? o stalagmitach. Pierwsze s?ysz?, ?e pojawiaj? si? one nad otwartym niebem
Natomiast, pierwszy screen lepiej, tylko drzewo w jaskini(by? mo?e to nie jest jaskinia) na dodatek pe?nej lawy, raczej by si? podpali?o jest tu? tu? nad law?.
Pracuj pracuj, a b?dzie dobrze. Polecam czyta? wszelkiego rodzaju poradniki. :)

Patrz?c na twoje pierwsze prace i te tera?niejsze to progresu nie widz?, no mo?e malutki... :(
Te ramki mo?esz sobie darowa? xd.
W og?le te lodowe "g?ry" CO TO KURDE JEST ????
To nie hejt, ale sko?cz z mapowaniem plx.

Niech nie ko?czy tylko pracuje.
~Praca czyni wolnym.

Nie jest najgorzej.. widzia?em gorszych hihi..
Alee.. czytaj poradniki.. uczy si? i staraj!
Tak jak pisa? [MENTION=325140]adasiik[/MENTION] "~Praca czyni wolnym!"

ImaG a ty ci?gle to samo XDD w og?le czemu teraz takie zimowe kolory? jak lato mamy albo ja o czym? nie wiem o.O
BpYa457.png

Staraj si? wype?ni? ca?e pole kt?re chcesz pokaza? wtedy praca ?adniej wygl?da
gTnS4aZ.png

Widzisz tak wygl?da w ca?o?ci :) to co chcia?em pokaza? to pokaza?em(robi?em to z 20 minut XD) zeby to wyko?czy? wystarczy z max 10 minut(obrysowa? kontur wyspy, doda? ground i jedynie powiekszy? do maksymalnego widoku z klienta tibi czyli naklikujesz shift + I i masz okienko jakby? gra? w tibie), og?lnie zapoznaj si? pierw z ca?a raw palet wtedy b?dzie ci ?atwiej operowa? przy mapach :)
masz download jeszcze tylko plik OTBM

Ostatnia edycja:

Ok ok wiem to dziadostwo mapy ,ale teraz robi? prace 0 auto 0 syfu z poradnikami , wielkie nie ma?e i nie kwadrat !
Wrzuc? potem bo mam teraz do lekarza :D
[MENTION=268664]Skajowski[/MENTION] ja z mappingiem nie sko?cz? ,przynajmniej nie robi? map z bugami ,bo patrze je nie tylko w rme ,lecz i w grze !

Ok ok wiem to dziadostwo mapy ,ale teraz robi? prace 0 auto 0 syfu z poradnikami , wielkie nie ma?e i nie kwadrat !
Wrzuc? potem bo mam teraz do lekarza :D

[MENTION=268664]Skajowski[/MENTION] ja z mappingiem nie sko?cz? ,przynajmniej nie robi? map z bugami ,bo patrze je nie tylko w rme ,lecz i w grze !

XDDDDDD.
Nie robisz bug?w ? Ca?a galeria jest zbugowana.

Hahahahaha ,powiem tyle sko?cz komentowa? i nie st?j mi za plecami ,czekaj?c na wej?cie ,,debilizmu" s?owami :)
Je?eli to zajarzysz to pogadamy ,na razie schowaj si? i nie wyskakuj z hejtami .

M?wisz do mnie ,?e galeria zbugowana ? To co ci matka zrobi?a ,jak ci? wychowa?a ??

Status
Zamknięty.
Do góry