• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gallery By ImaG

Status
Zamknięty.
Odp: Gallery By ImaG

Jezu, to tylko INTERNET... Bez spin i [MENTION=426089]ImaG[/MENTION] nie obra?aj jego matki, nawet jej nie znasz...
[MENTION=161876]skaju[/MENTION], on zaczyna wi?c od razu tego mu nie hejtuj xD
Ode mnie propsy za ten mini wulkan. xD

To nie s? hejty ,to tylko szyk s??w ,gdybym mia? co? napisa? porz?dnego to by by? p?acz ,a jak bym nagra? next piosenk? to ju? nie skomentuje . . .
[MENTION=49721]Adasik[/MENTION] nie obrazi?em bo rodzic?w szanuj? ,napisa?em tylko przekaz ,,Jak ci? wychowa?a'' .

+ nie ja zacz??em tylko on --> dla rapera taki tekst to ju? obraza. Gdy takie co? widz? musz? zgasi? . Samo ?ycie.

Ostatnia edycja:

[MENTION=426089]ImaG[/MENTION] a co Wy dzieci? To nie ja, tylko On?
~Ej, Mamo, bo to On zacz?? :C
A Ty rapujesz? Zaprezentuj swoj? tw?rczo??.

Hahahahaha ,powiem tyle sko?cz komentowa? i nie st?j mi za plecami ,czekaj?c na wej?cie ,,debilizmu" s?owami :)
Je?eli to zajarzysz to pogadamy ,na razie schowaj si? i nie wyskakuj z hejtami .

M?wisz do mnie ,?e galeria zbugowana ? To co ci matka zrobi?a ,jak ci? wychowa?a ??

Jak tak samo rapujesz jak mapujesz to powodzenia XDDD
Sko?cz dzieciak z tymi tekstami na matk?, bo to ju? nie jest fajne.
Akurat wychowa?a mnie dobrze ;)
Musisz si? pogodzi? z tym, ?e jeste? s?abiutki hihi ;)

Koniec spin, bo b?d? warny i polecam zacz?? poprawnie wstawia? przecinki.

Par? razy m?wi?em mu, ?eby popracowa? to nawet nie ruszy? tego. Powiem tyle - b??d? dalej.
Anyways, je?eli polec? w moj? strone jakie? hejty, to sorry memory, ale dla Ciebie ?adnym dzieciakiem, ani moich rodzic?w wyzywac nie b?dziesz. Tak si? zachowuj? bachor niewychowany.

Do nikogo nic nie mam tylko do Skajowskiego, on wie czemu wr?g internaut?w nr #1 .
Przy okazji do moderator?w, t? ca?? galeri? Prosz? do kosza bo to syf .
[MENTION=121627]Singer[/MENTION] mo?e i b??dz? bo w ?yciu mam nie najlepiej ,ale to ju? nie wasza sprawa ,a co do mappingu to ca?y czas si? ucz? i stworzy?em new map? od 0 tym razem 2x expy robi?em d?ugo co kiedy? robi?em 20x w tyle :P
Dodam to w filmiku w innej galeri ,poniewa? chc? zako?czy? w tej sp?r .

Status
Zamknięty.
Do góry