• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Gdzie ustawi? bota?

Status
Zamknięty.
Odp: Gdzie ustawi? bota?

Poziom: 27
Profesja: Palladin
Skille: 70/55 mlvl. 10.
Ekwipunek: Demon Shield; Boots of Haste; Blue Legs; Blue Robe; Crown Helmet; Platinum Amulet.
Typ konta: Pacc
Rodzaj serwera: Optional pvp
Nazwa bota*: Tibia Auto v 2.8.0 for Tibia 8.7
Inne*: Zale?y mi na fajnym expie, waste mo?e by? ale nie musi... :)
Zale?y mi tez na tym ?ebym wyrabia? na exurce, mana poty bo need mlvl. :D

Poziom: 36
Profesja: Knight
Skille: 63/60
Ekwipunek: P armor, p legi, steel helmet, crown shield, bright sword
Inne*: Wykonuje aktualnie taska na minosy, wi?c zale?y mi na tylko minosach. :) Gdzie? gdzie mog? bi? nawet na staminie poni?ej 14h. :))
Zale?y mi najbardziej na samych minosach normalnych i ?eby by?o ich du?o. :)
Ewentualnie mog? dokupi? co? do EQ.: )

Poziom:11
Profesja:Rokslayer
Skille:16/17
Ekwipunek:Copper shield , Chain armor , Legion Helmet , Mace , Leather Legs and boots.
Typ konta: facc
Rodzaj serwera: Optional PvP
Nazwa bota*: Tibia Auto
Inne*: Jak najwi?kszy zysk

Poziom:11
Profesja:Rokslayer
Skille:16/17
Ekwipunek:Copper shield , Chain armor , Legion Helmet , Mace , Leather Legs and boots.
Rodzaj serwera: Optional PvP
Inne*: Jak najwi?kszy zysk
Tutaj i ja si? mog? wypowiedzie? bo sam mam roosklayera.
Je?li zale?y Tobie na pieni?dzach, to polecam raty godzina i wyci?niesz jakie? 2 k w goldzie i nawet ciasteczko si? trafi kt?re u mnie na Pacerze po 600 gp chodzi na rooku. ;) Wi?c polecam raty najlepiej sam resp - 2. Nawet i skille szybko id? i ?rednio lvl. :)
Pozdrawiam Habus.

Ekwipunek: Demon Shield; Boots of Haste; Blue Legs; Blue Robe; Crown Helmet; Platinum Amulet.
Inne*: Zale?y mi na fajnym expie, waste mo?e by? ale nie musi... :)
Zale?y mi tez na tym ?ebym wyrabia? na exurce, mana poty bo need mlvl. :D
Ekwipunek: P armor, p legi, steel helmet, crown shield, bright sword
Inne*: Wykonuje aktualnie taska na minosy, wi?c zale?y mi na tylko minosach. :) Gdzie? gdzie mog? bi? nawet na staminie poni?ej 14h. :))
Zale?y mi najbardziej na samych minosach normalnych i ?eby by?o ich du?o. :)

hmm palkiem to nie wiem, roty darashia chyba ci nie b?d? odpowiada??
Co do knighta to je?li masz taska polecam minosy darashia lub mino yalahar

Nie, roty nie za bardzo... W?a?nie ci??ko jest wgl. pallkiem z samego pocz?tku boci?... Ale knightem to dobry pomys?... :) Dzieki ...

Poziom: 80
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 52 Mlvl
Ekwipunek:BoH, HOTM, Focus Cape, Blue Legs, Spellbook of Mind Control,WoV/WoI/WoS
Rodzaj serwera: Open PvP ( Lecz mam znajomych w dominuj?cej gildii, wi?c pkerzy to ?aden problem)
Nazwa bota*: np. NeoBot
Inne*: (dodatkowe informacje): Licze Na miejsce, na kt?rym b?d? mia? co? na +, a przynajmniej 1k/h. Je?eli s? jakie? pomys?y, prosze podawa? r?wnie? miejsc?wki aby by?o lekkie waste.
Prosz? o Inne Miejsce ni? Water Elementale na Port Hope

Poziom: 50
Skille: 65/65 ale moge poskillowa?
Ekwipunek:golden arm, tower shield, k legs, warrior helemt, zao boots, platinium amulet i assassin dagger (ewentualnie kupie relic sword)
Rodzaj serwera: Open PvP
Nazwa bota*: np. Tibia Auto
Inne*: Potrafie w Tibi Auto zrobi? wszystko xD Moze byc lootbag, chce expa a nie kase. My?la?em, ?eby i?? na dwarfy guardy z lootbagiem

~~~~~~~~~~~~~~

Poziom: 65
Profesja: knight
Skille:70/70
Ekwipunek: dsm, mms, golden legs, dh,platinum amulet, steel boots, carnial basher (jednoreczny mace na 60 lv)
Inne*: Moze byc lootbag, tibia auto pro ogar ;p Odpada OF (expie teraz), i dragony. Polecicie mi co? do expienia? ?ebym wychodzi? na lekki +?

~~~~~~~~~~~~~~

Poziom: 35
Skille: 60/60
Ekwipunek: k set, warrior helmet, tower shield, bs/fire sword, platinum amulet, zao boots
Inne*: Zamierzam i?? na DC, ale mo?e wy macie jakie? lepsze pomys?y?

Prosz? odpowiada? na ka?d? posta? z osobna (podaj?c jej lvl np. 35 moze isc na dc, a 50 na guardy)

Poziom: 50
Skille: 65/65 ale moge poskillowa?
Ekwipunek:golden arm, tower shield, k legs, warrior helemt, zao boots, platinium amulet i assassin dagger (ewentualnie kupie relic sword)
Nazwa bota*: np. Tibia Auto
Inne*: Potrafie w Tibi Auto zrobi? wszystko xD Moze byc lootbag, chce expa a nie kase. My?la?em, ?eby i?? na dwarfy guardy z lootbagiem
~~~~~~~~~~~~~~
Poziom: 65
Skille:70/70
Ekwipunek: dsm, mms, golden legs, dh,platinum amulet, steel boots, carnial basher (jednoreczny mace na 60 lv)
Inne*: Moze byc lootbag, tibia auto pro ogar ;p Odpada OF (expie teraz), i dragony. Polecicie mi co? do expienia? ?ebym wychodzi? na lekki +?
~~~~~~~~~~~~~~
Poziom: 35
Skille: 60/60
Ekwipunek: k set, warrior helmet, tower shield, bs/fire sword, platinum amulet, zao boots
Inne*: Zamierzam i?? na DC, ale mo?e wy macie jakie? lepsze pomys?y?
Prosz? odpowiada? na ka?d? posta? z osobna (podaj?c jej lvl np. 35 moze isc na dc, a 50 na guardy)

50 level : M?g?by si? udac na elf fortress , dobry exp i full kasy !
35 level : Amazon Camp sporo kasy , ?redni exp
65 level : Tak jak u g?ry OF lub Venore Dragons

Poziom: 45
Profesja: Elite Knight
Skille: 70/67
Ekwipunek: k set, warrior helmet, tower shield, noble axe/titan axe p amulet bohy
Typ konta: pacc
Nazwa bota*: Ng bot
Inne*: Chc? zarabia? oko?o 5k na 1h . Szybki exp. I tu nasuwa si? pytanie czy dam rade tym knight boci? na mutadet humany yalahar??

Ekwipunek: k set, warrior helmet, tower shield, noble axe/titan axe p amulet bohy
Inne*: Chc? zarabia? oko?o 5k na 1h . Szybki exp. I tu nasuwa si? pytanie czy dam rade tym knight boci? na mutadet humany yalahar??

Dasz rad?, na pewno. Poza tym jeszcze elfy b?d? minosy.

Inne*: Zale?y mi na fajnym expie, waste mo?e by? ale nie musi...
Zale?y mi tez na tym ?ebym wyrabia? na exurce, mana poty bo need mlvl.

Ekwipunek: P armor, knight legi, crusader helmet, crown shield, bright sword
Inne*: Wykonuje aktualnie taska na minosy, wi?c zale?y mi na tylko minosach. Gdzie? gdzie mog? bi? nawet na staminie poni?ej 14h. )
Zale?y mi najbardziej na samych minosach normalnych i ?eby by?o ich du?o.

PROSZ? PONOWNIE O ODPOWIED?!! GDY? NA DARASHII SI? NIE DA BO PE?NO BOT?W BIEGA, NA YALAHAR TE?. :)
Z G?RY DZI?KI!

Witam serdecznie. Przeszuka?em sporo temat?w, ale nigdzie nie znalaz?em satysfakcjonuj?cej odpowiedzi gdzie m?g?bym spokojnie botowa? (zabija? mobki<potwory> bez wi?kszych problem?w)
Mianowicie:

Poziom:15
Profesja:Knight
Skille:65/63
Ekwipunek:Plate set + serpent sword
Typ konta: FACC
Rodzaj serwera: Hardcore PVP
Inne*:
1. Co do post?w typu 'z tibiaauto nic nie zrobisz' - prosz? o powstrzymanie si?... Bez problemu umiem ustawi? bota tak, ?e dzia?a on lepiej ni? Elf u niejednego z Was.
2. Porady odno?nie expowisk: Rotwormy <Veno, Thais ect.>, Trolle<...>, amazonki ect. s? zb?dne. Poszukuj? raczej bardziej wyszukanego expowiska (zastanawia?em si? nad dwarfami (nie wiem jedynie kt?r? kopalni? wybra?), lub 'Mroczna katedra' (DC). Prosz? o porady odno?nie tych 2 w/w oraz jakie? inne, dobre pod wzgl?dem expa oraz kasy miejsca. W postach prosi?bym o uwzgl?dnianie ile expa oraz kasy/ h, je?li to mo?liwe. Dzi?ki i pozdrawiam ;)

Inne*: Zale?y mi na fajnym expie, waste mo?e by? ale nie musi...
Zale?y mi tez na tym ?ebym wyrabia? na exurce, mana poty bo need mlvl.
Ekwipunek: P armor, knight legi, crusader helmet, crown shield, bright sword
Inne*: Wykonuje aktualnie taska na minosy, wi?c zale?y mi na tylko minosach. Gdzie? gdzie mog? bi? nawet na staminie poni?ej 14h. )
Zale?y mi najbardziej na samych minosach normalnych i ?eby by?o ich du?o.
PROSZ? PONOWNIE O ODPOWIED?!! GDY? NA DARASHII SI? NIE DA BO PE?NO BOT?W BIEGA, NA YALAHAR TE?. :)
Z G?RY DZI?KI!

Knightem spr?buj na Dwarfach/Cyclopach [Edron]. Dobry profit, max. waste 15 health potions. Osobi?cie gram na Harmoni i rzadko spotykam bot?w w tym miejscu.

Je?li chodzi o Palka poszukaj wi?kszych respowik Swamp/Trolli (loot spear + refill ammo).

Witam serdecznie. Przeszuka?em sporo temat?w, ale nigdzie nie znalaz?em satysfakcjonuj?cej odpowiedzi gdzie m?g?bym spokojnie botowa? (zabija? mobki<potwory> bez wi?kszych problem?w)
Mianowicie:
Inne*:
1. Co do post?w typu 'z tibiaauto nic nie zrobisz' - prosz? o powstrzymanie si?... Bez problemu umiem ustawi? bota tak, ?e dzia?a on lepiej ni? Elf u niejednego z Was.
2. Porady odno?nie expowisk: Rotwormy <Veno, Thais ect.>, Trolle<...>, amazonki ect. s? zb?dne. Poszukuj? raczej bardziej wyszukanego expowiska (zastanawia?em si? nad dwarfami (nie wiem jedynie kt?r? kopalni? wybra?), lub 'Mroczna katedra' (DC). Prosz? o porady odno?nie tych 2 w/w oraz jakie? inne, dobre pod wzgl?dem expa oraz kasy miejsca. W postach prosi?bym o uwzgl?dnianie ile expa oraz kasy/ h, je?li to mo?liwe. Dzi?ki i pozdrawiam ;)

Jak ju? chcesz na Dwarfach to wybierz 2 pierwsze pi?tra. Ni?ej nie b?dziesz wyrabia? lub du?e waste. Nawet mo?na znale?? waypointy w dziale "Download".

Poziom:28
Skille:59/57
Ekwipunek:Stell Helmet , C armor , C legi , Bohy , Tower shield , Knight Axe
Typ Srver : non-Pvp
Inne*:Chcia?bym Jak najwiecej kasy ;)

Poziom: 66
Skille: 70/70
Ekwipunek: zaoan arm/leg, boh i tam takie tam ;d
Nazwa bota*: np. Tibia auto

Poziom:28
Skille:59/57
Ekwipunek:Stell Helmet , C armor , C legi , Bohy , Tower shield , Knight Axe
Typ Srver : non-Pvp
Inne*:Chcia?bym Jak najwiecej kasy ;)

Fibula, Dwarfy, Minosy.

Od 35 mo?esz spr?bowa? na Elf Fortress. ;)

Poziom: 66
Skille: 70/70
Ekwipunek: zaoan arm/leg, boh i tam takie tam ;d
Nazwa bota*: np. Tibia auto

Orc Fortress (obrze?a), Dragon Lair Venore, Elf fortress ewentualnie.

Mianowicie:
Inne*:

Czyli mam odp - Dwarfy do -2.
Na kt?rym lvlu uda? si? botowa? na 'DC'(katedra obok POH'a)
Uwzgl?dnijcie prosz? eq:
20 lvl - Plate set, tortoise shield, Crimson Sword
25 lvl - Plate legs, steel helmet, Nobble armor, tortoise shield, Wyvern Fang/Crystal Sword <jak dawa?bym rad? z jednym i z drugim>

+ na 20 lvlu skille 70/67?
+25 lvl - 75/72
+30 lvl ok. 80/80
Eq si? nie zmieni od 25 lvla

Wbijanie skilli nie jest dla mnie problemem - bocik p?ki co skilluje pallka do 95 dista z pomoc? innych char?w, (Tibia 4x otwarta), potem mog? za?adowa? taki sam uk?ad z knightem, ustawi? autologowanie po respie i komp popracuje kilka dni.

@edit - co powiecie o Elf Fortress? Od kt?rego lvla mo?na tam botowa? (uwzgl?dni? prosz? skille, jakie posta? posiada? b?dzie na danym lvlu, lub poda? odpowiednie skille wzgl?dem EQ, kt?re b?d? na danym poziomie nosi?.

Z g?ry dzi?ki za pomoc.

Ostatnia edycja:

Witam szukam pomocy poniewa? nie wiem jak.? profesj? zacz?? gra? mam 45 sorc 45mlvl oraz 51 druida 45mlvl. Chcia?bym kupi? na kt?r?? z tych postaci kupi? pacc. Czy mo?e mi kto? pom?c oraz poda? expowiska gdzie expi? takim druidem oraz sorcem??Z g?ry dzi?ki.

na pewno dasz rad? tyle zarobi?, dasz rad? tam te? expi?, tylko auto refiller i wio. :)

Witam szukam pomocy poniewa? nie wiem jak.? profesj? zacz?? gra? mam 45 sorc 45mlvl oraz 51 druida 45mlvl. Chcia?bym kupi? na kt?r?? z tych postaci kupi? pacc. Czy mo?e mi kto? pom?c oraz poda? expowiska gdzie expi? takim druidem oraz sorcem??Z g?ry dzi?ki.

Elementale, a najlepszym rozwi?♠zaniem b?d? Mutated Raty z exori flam. :)

Status
Zamknięty.
Do góry