Not realized yet.
$config['dotpay'][0]['addpoints'] = 100; # ile premium punktow daje dany sms
To musi byc ta usluga i IP przypisane do uslugi musi byc takie jak IP servera gdzie jest strona inaczej bedzie pisalo, ze kod zly.Wybrano us?ug?:: DEB3 -- Punkty premium 3
Typ us?ugi: Kod generowany i dopisywany do listy kodow. Sprawdzanie kodow w Dotpay
Warto?? 1 kodu:: 3 PLN
Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in C:\xampp\htdocs\shopsystem.php on line 56
wszystko dobrze dziala, ale jak biore shop offer to wyskakuje
co mam zrobic? pomocy ...
wszystko dobrze dziala, ale jak biore shop offer to wyskakuje
Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in C:\xampp\htdocs\shopsystem.php on line 56
co mam zrobic? pomocy ...
Wykupi?em odpowiedni? us?ug? w Dotpay.pl, a mianowicie Kod generowany i dopisywany do listy kod?w. Sprawdzanie kod?w w Dotpay. Przy kupowaniu us?ugi poda?em adres IP serwera, na kt?rym dzia?a OTS i strona do niego. Po wys?aniu Sms-a i odebraniu zwrotnego dosta?em kod. Jednak po wpisaniu go na stronie wybija mi, ?e wpisano z?y kod lub wybrano z?? opcj? sms. Czy macie jaki? pomys? jak to naprawi? ? Post?powa?em przy ka?dym kroku wed?ug zalece? autora, ale to nie usuwa b??du. Z g?ry dzi?kuje za zainteresowanie.$config['dotpay'][0]['id'] = 24598; # numer ID zarejestrowanego klienta
$config['dotpay'][0]['code'] = "ZJV0"; # identyfikator uslug SMS
$config['dotpay'][0]['type'] = "sms"; # typ konta: C1 - 8 znakowy kod bezobslugowy, sms - dla sprawdzania SMSow
$config['dotpay'][0]['addpoints'] = 100; # ile premium punktow daje dany sms
$config['dotpay'][0]['sms_number'] = 76068; # numer na jaki nalezy wyslac kod
$config['dotpay'][0]['sms_text'] = "AP.ZJV0"; # tresc jaka ma byc w SMSie
$config['dotpay'][0]['sms_cost'] = "6 zl + vat"; # cena za wyslanie sms