Kompilacja GIU no Console

Status
Zamknięty.

misztrz440

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
39
Siemano. Chcia?bym skompilowa? sobie silnik pod GUI, ale mam problem, bo nie wiem jak. :crying:

Tzn mam jakie? source ale chyba nie ma wszystkich plik?w, bo by?y tylko takie :
55227265125386680571.jpg

Jakby kto? mia? i by podzieli? si? to normalnie ca?uje r?czki(lub co? innego :D)

Pod 8.6.

Odp: GIU no Console

No co Ty ja kocham cipki.... ale cycuszki te?, ?eby nie by?o. Lubi? sobie po?artowa?.

Lepiej powiedz mi jak to skompilowa? tak samo si? to robi jak na konsole? (to pewnie brakuje mi plik?w)

GADAJ

REFRESHHHHHHHHHHHHHHH

S?uchajcie potrzebuj? tylko czy tak samo si? kompiluje pod GUI jak i console>?

I czy na zdj?ciu s? wszystkie pliki?

Wlacz myslenie kiedys, bo daleko nie zajdziesz jak sie pierdolisz ze wszystkim tak i chuja masz pojecie o tym co robisz...
Problem jebnac w google fraze otx server i zobaczyc pliki zrodlowe? Czlowieku, to sa projekty open sourcowe, a ty sie zastanawiasz nad zrodlami :o Problem tez sprawdzic w google co to sa pliki props? Eh... TAK KURWA jest teraz latwo i prosto o informacje, wystarczy chciec je zobaczyc, a nie jak debil sie pytac o kazdy krok, zeby nie bylo najmniejszego problemu ze znalezieniem i zrobieniem czegokolwiek. A kurwa siedzo na forach i pisza zjebane tematy... Normalnie jak by internet nie istnial i nie dalo sie w nim znalezc zadnych sensownych informacji :/ No niestety, albo stety tak jest, ze sie kurwa w necie da znalezc prawie wszystko.
Co do kompilacji to w zasadzie wszytko identycznie, dodajesz jedna flage zeby nie kompilowalo gui i masz konsole. Proste.

Yhym jakbym nie szuka? to bym si? nie pyta?, ale dzi?ki za odp. No dobra pobra?em inny OTX server i tam s? o dziwo te same pliki co UP na zdj?ciu.

Wi?c moje pytanie brzmi "Kt?ry plik mam wybra? do rozpocz?cia kompilacji?" Dzi?kuj?.

P.S Ja jestem nastawiony na ci??kie my?lenie nie potrafi? my?le? o banalnych rzeczach.

---------- Tre?? dodana o 19:57 ----------

REFRESHHHHHHHHHHHHHHH

Dobra koniec pierdzielenia. S?uchaj no przelecia?em ca?y internet wszystkie serwy OTX i w ka?dych by?y tylko pliki te co ja na zdj?ciu da?em.

wi?c ja kurwa nie wiem o co chodzi... czyli rozmumiem ze pod GUI to trzeba kompilowa? programem do plik?w z rozszerzeniem ".props", a nie dev-cpp.

Prosz? Pana prosz? tak nie pierdoli?, bo ja nie zamierzam by? wujkiem. Prosz? si? opanowa?.
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic

Ty bro nie mo?na by?o tak od razu.

[MENTION=42316]Placek[/MENTION]
Ja to bym si? cieszy?, ?e pisz? tematy. Dzi?ki temu forum ?yje i po to jest. A jakby tak ka?dy na google od razu lecia? to teraz nie mia?by? po co tu siedzie? ;-).

[MENTION=42316]Placek[/MENTION]
Ja to bym si? cieszy?, ?e pisz? tematy. Dzi?ki temu forum ?yje i po to jest. A jakby tak ka?dy na google od razu lecia? to teraz nie mia?by? po co tu siedzie? ;-).

jebie mnie to czy mam po co to siedzie bo i tak nie mam po co tu siedziec xD
A tematy z problemami mozna zakladac z glowa. Zebym ja sie tak pierdolil z kazdym gownem ktore ruszam, to chociazby zmieniajac system pare dni temu, to bym go do dzisiaj jeszcze nie zainstalowal. Bo bym kurwa wszystko musial rozwiazywac takimi tematami ktore trwaja tydzien. A na 90% swoich problemow znalazlem rozwiazania. I o pojedyncze rzeczy z ktorymi juz na prawde sobie poradzic nie moglem to dopytalem kogos. I co. Da sie? Da sie.
Zamiast zaspamowac kilka kanalow na ircu, kilka grup na fejsie i kilka for z moimi 50~ problemami tego typu, napisalem na jednym ircu w 2 sprawach a reszte znalazlem, bo to nie byl problem. A nawet jak byl, to nie taki, zeby trzeba bylo od razu z tematami na fora biegac...
Tak, moze i jest forum po to zeby dyskutowac, pomagac, rozwiazywac problemy. Ale nie jak ktos robi problemy z byle czego. Bo juz bez przesady.
Jak dla mnie to lepiej takie miejsce ktore nie trzyma poziomu wyjebac w kosmos, niz trzymac i spamowac pytaniami ktore kompletnie sensu nie maja i nie wnosza nic nigdzie dla nikogo i nikt sie niczego z tego nie nauczy.
A proponuje poszperac w konkretnych miejscach i zadawac takie pytania, powiedz mi jak dlugo sie utrzymasz bez bana za durne pytania ;)

jebie mnie to czy mam po co to siedzie bo i tak nie mam po co tu siedziec xD
A tematy z problemami mozna zakladac z glowa. Zebym ja sie tak pierdolil z kazdym gownem ktore ruszam, to chociazby zmieniajac system pare dni temu, to bym go do dzisiaj jeszcze nie zainstalowal. Bo bym kurwa wszystko musial rozwiazywac takimi tematami ktore trwaja tydzien. A na 90% swoich problemow znalazlem rozwiazania. I o pojedyncze rzeczy z ktorymi juz na prawde sobie poradzic nie moglem to dopytalem kogos. I co. Da sie? Da sie.
Zamiast zaspamowac kilka kanalow na ircu, kilka grup na fejsie i kilka for z moimi 50~ problemami tego typu, napisalem na jednym ircu w 2 sprawach a reszte znalazlem, bo to nie byl problem. A nawet jak byl, to nie taki, zeby trzeba bylo od razu z tematami na fora biegac...
Tak, moze i jest forum po to zeby dyskutowac, pomagac, rozwiazywac problemy. Ale nie jak ktos robi problemy z byle czego. Bo juz bez przesady.
Jak dla mnie to lepiej takie miejsce ktore nie trzyma poziomu wyjebac w kosmos, niz trzymac i spamowac pytaniami ktore kompletnie sensu nie maja i nie wnosza nic nigdzie dla nikogo i nikt sie niczego z tego nie nauczy.
A proponuje poszperac w konkretnych miejscach i zadawac takie pytania, powiedz mi jak dlugo sie utrzymasz bez bana za durne pytania ;)

Tylko, ?e dzi?ki temu masz gdzie posty nabija? :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry