jebie mnie to czy mam po co to siedzie bo i tak nie mam po co tu siedziec xD
A tematy z problemami mozna zakladac z glowa. Zebym ja sie tak pierdolil z kazdym gownem ktore ruszam, to chociazby zmieniajac system pare dni temu, to bym go do dzisiaj jeszcze nie zainstalowal. Bo bym kurwa wszystko musial rozwiazywac takimi tematami ktore trwaja tydzien. A na 90% swoich problemow znalazlem rozwiazania. I o pojedyncze rzeczy z ktorymi juz na prawde sobie poradzic nie moglem to dopytalem kogos. I co. Da sie? Da sie.
Zamiast zaspamowac kilka kanalow na ircu, kilka grup na fejsie i kilka for z moimi 50~ problemami tego typu, napisalem na jednym ircu w 2 sprawach a reszte znalazlem, bo to nie byl problem. A nawet jak byl, to nie taki, zeby trzeba bylo od razu z tematami na fora biegac...
Tak, moze i jest forum po to zeby dyskutowac, pomagac, rozwiazywac problemy. Ale nie jak ktos robi problemy z byle czego. Bo juz bez przesady.
Jak dla mnie to lepiej takie miejsce ktore nie trzyma poziomu wyjebac w kosmos, niz trzymac i spamowac pytaniami ktore kompletnie sensu nie maja i nie wnosza nic nigdzie dla nikogo i nikt sie niczego z tego nie nauczy.
A proponuje poszperac w konkretnych miejscach i zadawac takie pytania, powiedz mi jak dlugo sie utrzymasz bez bana za durne pytania